Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ako onia Tihomir ne beshe glasuval za Margarita sega shteshe i Mel da e sred nomeniranite

shto se otnasq do stoika i margoto

as sam da se mahne Stoika

margoto chisti prai qdene tva che ne kontaktuva sas seki ne e prai losha prosto ne sa i priatni

dokato taq Stoika nishto ne prai po sql den samo qde i gi puska edni tapi lafove

ne mi e qsno ako se mahnat Zdravko i Margoto i Viktor [toi kato gledam e mozaka na misiite]

kvo li sha praqt koi sha gotvi koi shte im chisti pomiite

no shte vidim

vreme i e na stoika da si bqga v kushti

tolkova tupo jivotno ne bqh vijdal ot tolkova otdavna ,,

sled tova moje bi e naiden .. tolkova ot4aivashto jaluk muj puk nikoga ne sum vijdal .. kolkoto i da sa zabavni nomerata mu .. i lafovete mu toi e jaluk ..

За съжаление Стойка ще остане и този път. Аз не разбиам как може да има толкова наивни хора които като братство повтарят едно и също, че била добра душа дрън дрън .. По голям двуличен мизерник не бях виждал. И театрото вчера с извинението и сълзите.. айде няма нужда, тва съм го гледал в Есмералда. А и това да иска да каже нещо и да млъкнат всички, светлините напройекторите в нея.. пффф , само дето забрави да поздрави всички нейни фенове, както чалга звздите винаги правят. А из някакви форуми четох, че номера с цигарите го е имало в италианската версия на ББ, закоято тя често говори. А за диалекта.. кво се впрягате, какво мислели другите за пловдивчани.. на кой му пука в крайна сметка. И още нещо, незнам какъв ще е истинският зрителския вот, но от ББ имат интерес да Сойка да остане още, сигурен съм че винаги ще привлича доста смс-и.

От Големия Брат не могат да си позволят да изгонят Стойка, тя е водеща фигура в къщата, колкото и да не искат някои хора да си го признаят.

Да,Teddy-King е прав - все пак ако я изгонят ще намалеят SMS-те => по-малко парички за ББ :) Между другото Ники Кънчев 1 път се изпусна,че 1% SMS = 700 зрителя => BigBrother на седмица получава приблизително 700 000 лв. (по 1 лв. на SMS) и к'во има пречи да отпуснат няк'ви си 200 000 за победителя ;) :D

Да,Teddy-King е прав - все пак ако я изгонят ще намалеят SMS-те => по-малко парички за ББ :) Между другото Ники Кънчев 1 път се изпусна,че 1% SMS = 700 зрителя => BigBrother на седмица получава приблизително 700 000 лв. (по 1 лв. на SMS) и к'во има пречи да отпуснат няк'ви си 200 000 за победителя ;) :D

Аз също го гледах когато го каза това. Беше при изгонването на Анелия и че разликата и със Стойка била само 1% или около 700гласа. Обаче според мен това си беше чиста реклама, т.е. гледате ли колко много хора гласуват => ни гледат. Мислите ли че 700 000 човека биха гласували за една седмица? Мисля че е абсурдно! Те ако имат и 100 000 СМСа на седмица трябва да се радват :) Като се има в предвид и на колко хора този 1.20лв им се струва много.. 700гласа=1% е тактическа измислица ;)

Аз също го гледах когато го каза това. Беше при изгонването на Анелия и че разликата и със Стойка била само 1% или около 700гласа. Обаче според мен това си беше чиста реклама, т.е. гледате ли колко много хора гласуват => ни гледат. Мислите ли че 700 000 човека биха гласували за една седмица? Мисля че е абсурдно! Те ако имат и 100 000 СМСа на седмица трябва да се радват :) Като се има в предвид и на колко хора този 1.20лв им се струва много.. 700гласа=1% е тактическа измислица  ;)

Не мисля,че е невъзможно.Все пак примерно приятелите на Анелия не искат да я изгонят и започват да гласуват птостив Стойка и не пускат само 1 SMS,а примерно 10 и така се натрупват 700 000 SMS-a,но това е само предположене :D ;)

От Големия Брат не могат да си позволят да изгонят Стойка, тя е водеща фигура в къщата, колкото и да не искат някои хора да си го признаят.

И аз така мисля и затова не казват текущите рузлтати, за да могат да си правят каквото си искат

малка корекция.. 700 зрителя 1 %, 100% = 70 000зриттеля ;)

Teddy-King в какъв смисъл водеща? Ако е за спорна личност да, едва ли на някой му е безразлична, като се почне от тотално отвращение и се стигне Сойка е най искрения и готин участник. :( Ако и тоя път остане, при условие че зрителския вот наистина е реалният резултат показван от ББ, след това ще е доста по трудно махането и независимо ще бъде ли пак номинирана, ще се обезкуражат и номиниращите и гласуващите.

На мен лично взе да ми допада Тишо, ама ще го видим как ще се покаже нататък. А и от вчерашния конфликт Найден- Виктор може да излезат интересни номинации следващия път. Спор няма в едно.. ББ си е един интересен социален експеримент :)

малка корекция.. 700 зрителя 1 %, 100% = 70 000зриттеля  ;)

Да де объркал съм се :) Но няма значение,важното е,че играта е направена някой да печели и този някой не са зрителите,а продуцентите ;)

Тука усещам че трябва да се намеся. Става въпрос, че Кънчев каза 1% и 32 десети. Нещо такова беше разликата и каза, че това се равнява на 700 гласа. Като се вземе общият процент на останалите патки и се раздели, за да се получи колко гласа са общият брой хора участвали, не си спомням вече но го изчислявах е беше близо 50 000 души. Та не ви е верна сметката доста. :D

Aз искам да изгонат Маргото,'щото ми прилича на Мариус Курвенски :D

И освен т'ва е ебати тъпата лелка,бате..

Тоя скандал с двете цигари беше супер смях :>

Как само си личи,че се чуди за кво да се заяде...

Aз искам да изгонат Маргото,'щото ми прилича на Мариус Курвенски  :D

И освен т'ва е ебати тъпата лелка,бате..

Тоя скандал с двете цигари беше супер смях :>

Как само си личи,че се чуди за кво да се заяде...

Така е, но Стойчето още от самото си начало ме плени със своя интелект. :blink: И Стойка трябва да е преди нея. :D

Къв интелект,кви 5 лв :D

Аз може би само за т'ва и се радвам на Стойка,защото е тъпа и не се прави на умна,за разлика от някой други хора в къщата (Алиджан) :D

...защото е тъпа и не се прави на умна,за разлика от някой други хора...

във форума.

Предлагам да се отвори тема "Минута е много" и там да пишат всички, на които им се гледад умни, начетени хора!

Teddy-King,ок няма проблеми..

Ти си гледай възможно най-големите простаци събрани на едно място и недей визираи разни хора във форума..

Само не разбрах какво толкова съм казала,че да ме нападаш? :confused

Т'ва си е моето мнение и не го налагам..

Pechenata, миличката.... Няма такова нещо, изобщо не съм искал да те нападам, а точно обратното- да те защитя!!! Ама .... майната му...

Окей,съжалявам тогава .. :>

Явно следобедния ми сън е продължил.. :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...