Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Наистина може да мине между капките този път.Аз искам тая маргарита да изчезва. OUT!!!

И другия път ще мине между капките, щото ще остане една от тия двете :P :allien

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Мен вече много зе да ме дразни Стоика, но Маргарита ма нерви повече. Сега като гледам пак се опитва да плете нови интриги и за това искам да си иди тя, а Стоика ако не тази, то другата седмица ще си отиде, но Маргарита ако не си иди сега невярвам другата седмица да я номинират.

Taq Stoika e bahti loenata tpoka i super mnogo me drazni, a otnosno slu4aq s cigarite podkrepqm izcqlo Margarita za6toto vaprosa e principen. Kato tolkova iska da im pazi cigari da otide pri nekoj pu6a4 i da mu kaje "Daj edna cigara" onq 6te i kaje "nali ne pu6i6" - "mi iskam da zapalq 4e se iznervih". i taka pri vseki prez den dva da zima po cigara i 6te se sabere. A Margarita s pravo zahvana spora 6toto utre tva debelo prase moje da izqde si4kata hrana i da kaje "abe pi4ove az q izqdah za da otslabnete". Li4no na men ne mi e za cigara ili 2 vajnoto e da me pitat - tva e edin vid uvajenie i priznavane na pravata mi.

A kolkoto do Zdravko - da toj 6te ostane za6toto pokraj spora mejdu Margarite i Stojka toj ostava na zaden plan, puk i poslednite sedmica i polovina se darji kato pi4 dokato v na4aloto be6e tipi4en tup glaros sas selski mantalite. :)

Taq Stoika e bahti loenata tpoka i super mnogo me drazni, a otnosno slu4aq s cigarite podkrepqm izcqlo Margarita za6toto vaprosa e principen. Kato tolkova iska da im pazi cigari da otide pri nekoj pu6a4 i da mu kaje "Daj edna cigara" onq 6te i kaje "nali ne pu6i6" - "mi iskam da zapalq 4e se iznervih". i taka pri vseki prez den dva da zima po cigara i 6te se sabere. A Margarita s pravo zahvana spora 6toto utre tva debelo prase moje da izqde si4kata hrana i da kaje "abe pi4ove az q izqdah za da otslabnete". Li4no na men ne mi e za cigara ili 2 vajnoto e da me pitat - tva e edin vid uvajenie i priznavane na pravata mi.

A kolkoto do Zdravko - da toj 6te ostane za6toto pokraj spora mejdu Margarite i Stojka toj ostava na zaden plan, puk i poslednite sedmica i polovina se darji kato pi4 dokato v na4aloto be6e tipi4en tup glaros sas selski mantalite. :)

И аз смятам, че въпроса е принципиен. Плюс това аз все пак си мисля, че Стойка го направи и със задни цели, защото тя знаеше, че тяхната групичка е много яка. И сега като се замислих, кой ще стане победител в ВВ най-вероятно по моя преценка ще бъде най-безличният човек в шоуто. Нещо като Виктор може би и Алиджан или Гроши. Смятам, че победителят ще бъде един от тях. Но аз искам най-много да бъде Здравко, защото ме кефи с неговата откровеност, весел, бъбрив, грижовен, за да може да плюскат всички в къщата и Стойка да се угоява. Но дано да не излезна прав

ami da i az si mislq 4e nqoki ot bezlinite ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika vreme i e nemoga i az da q ponasam ve4e no neska behe kazan noviq laf ot zdravko ve4erta.

.hem kef  hem lev
toq pi4 daje ne se useti kakvo kaza no mai si behe i prav kakto i da e showto tepurva zapo4va;p

ami da i az si mislq 4e nqoki ot bezlinite ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika vreme i e nemoga i az da q ponasam ve4e no neska behe kazan noviq laf ot zdravko ve4erta.  toq pi4 daje ne se useti kakvo kaza no mai si behe i prav kakto i da e showto tepurva zapo4va;p

[offtopic]

Интересно изречение... 4 реда :) сигурно е някаква скороговорка... или телеграма!? А и, честно казано, без пунктуацията на моменти наистина започвам да се обърквам в смисъла и правилното тълкуване :)

Извинявайте, ама от

... ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika...
така и не разбрах кой ще победи, кой е болен и кой ще си ходи...

[/offtopic]

ekk.bg -> 15 ноември 2004

Евроком Кабел започна денонощно излъчване на най-горещото шоу на живо - Big brother на честота 135.25 MHz

netinfo.bg -> 17.11.2004

Абонатите на "Евроком кабел" (EKK.bg) и "Кейбъл тел" са единствените в България, които следят пряко, нонстоп всекидневието на участниците в първото риалити шоу у нас "Биг брадър" (BigBrother.bg).

Доскоро 24-часовият канал, излъчващ пълна и нецензурирана версия на живота в къщата на "Биг брадър", се гледаше само от абонатите на "Кейбъл тел"(CableTel.bg), а сега двата кабелни оператора доставят популярното шоу в над 1/4 от домакинства в цялата страна и в повече от половината кабелизирани домакинства в София.

18.11.04 9:30 така и не намерих канала

а Вие? (само за София ли е?)

Канала е само за кабелните мрежи на кейбъл тел и не се оферира на другите кабелни телевизи, дори те да имат желание да си плащат. ЕКК София няма нищо общо с Евроком Пловдив.

az mislia ce ste si ide Stoika,vupreki ce tia mi e po-simpaticna ot zlobnata Margarita.moze i da ne e bila prava Stoika za zigarite ama go e napravila samo ot nai-dobri cuvstva,a Margarita tipicno po zenski obiavi voina za ednoto nisto...

ekk.bg -> 15 ноември 2004

Евроком Кабел започна денонощно излъчване на най-горещото шоу на живо - Big brother на честота 135.25 MHz

netinfo.bg -> 17.11.2004

Абонатите на "Евроком кабел" (EKK.bg) и "Кейбъл тел" са единствените в България, които следят пряко, нонстоп всекидневието на участниците в първото риалити шоу у нас "Биг брадър" (BigBrother.bg).

Доскоро 24-часовият канал, излъчващ пълна и нецензурирана версия на живота в къщата на "Биг брадър", се гледаше само от абонатите на "Кейбъл тел"(CableTel.bg), а сега двата кабелни оператора доставят популярното шоу в над 1/4 от домакинства в цялата страна и в повече от половината кабелизирани домакинства в София.

18.11.04 9:30 така и не намерих канала

а Вие? (само за София ли е?)

da be bati i az ne moa da go namera.SUPER SHIT

az mislia ce ste si ide Stoika,vupreki ce tia mi e po-simpaticna ot zlobnata Margarita.moze i da ne e bila prava Stoika za zigarite ama go e napravila samo ot nai-dobri cuvstva,a Margarita tipicno po zenski obiavi voina za ednoto nisto...

Тя тия дни само се заяжда (Маргарита) и разваля мироклимата. Особено това скарване, вчера след като излезе от изповедалнята и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...