simbata Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Наистина може да мине между капките този път.Аз искам тая маргарита да изчезва. OUT!!! <{POST_SNAPBACK}> И другия път ще мине между капките, щото ще остане една от тия двете :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Мен вече много зе да ме дразни Стоика, но Маргарита ма нерви повече. Сега като гледам пак се опитва да плете нови интриги и за това искам да си иди тя, а Стоика ако не тази, то другата седмица ще си отиде, но Маргарита ако не си иди сега невярвам другата седмица да я номинират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 според мен Здравко е пич и прави шоу такаче ще е най-добре той да си остане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 според мен Здравко е пич и прави шоу такаче ще е най-добре той да си остане! <{POST_SNAPBACK}> Той 100% ще остане, но въпроса е Стойка или Маргарите Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Eто и най-новата простотия на Найден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Той 100% ще остане, но въпроса е Стойка или Маргарите <{POST_SNAPBACK}> а бе стойка няма да остане... гарантирам го 1000000% ако стойка не си тръгне ще си отрежа главата(от към врата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 еее не тоя Hайден ме разби бати простотията мнооо ме кефят глупостите му разбивам се да се хиля на някой ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Awe nqkoi znae li kak sa % ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Awe nqkoi znae li kak sa % ?? <{POST_SNAPBACK}> не те по Нова ТВ нарочно не ги казват,за да гласуват хората повече.пишеше нещо такова няколко страници назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Taq Stoika e bahti loenata tpoka i super mnogo me drazni, a otnosno slu4aq s cigarite podkrepqm izcqlo Margarita za6toto vaprosa e principen. Kato tolkova iska da im pazi cigari da otide pri nekoj pu6a4 i da mu kaje "Daj edna cigara" onq 6te i kaje "nali ne pu6i6" - "mi iskam da zapalq 4e se iznervih". i taka pri vseki prez den dva da zima po cigara i 6te se sabere. A Margarita s pravo zahvana spora 6toto utre tva debelo prase moje da izqde si4kata hrana i da kaje "abe pi4ove az q izqdah za da otslabnete". Li4no na men ne mi e za cigara ili 2 vajnoto e da me pitat - tva e edin vid uvajenie i priznavane na pravata mi. A kolkoto do Zdravko - da toj 6te ostane za6toto pokraj spora mejdu Margarite i Stojka toj ostava na zaden plan, puk i poslednite sedmica i polovina se darji kato pi4 dokato v na4aloto be6e tipi4en tup glaros sas selski mantalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 toq Zdravko me razbi s taq istoriq za rusnacite Zdravko rulez!!! ina4e Margoto 6te si otide taq sedmica veroqtno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Taq Stoika e bahti loenata tpoka i super mnogo me drazni, a otnosno slu4aq s cigarite podkrepqm izcqlo Margarita za6toto vaprosa e principen. Kato tolkova iska da im pazi cigari da otide pri nekoj pu6a4 i da mu kaje "Daj edna cigara" onq 6te i kaje "nali ne pu6i6" - "mi iskam da zapalq 4e se iznervih". i taka pri vseki prez den dva da zima po cigara i 6te se sabere. A Margarita s pravo zahvana spora 6toto utre tva debelo prase moje da izqde si4kata hrana i da kaje "abe pi4ove az q izqdah za da otslabnete". Li4no na men ne mi e za cigara ili 2 vajnoto e da me pitat - tva e edin vid uvajenie i priznavane na pravata mi.A kolkoto do Zdravko - da toj 6te ostane za6toto pokraj spora mejdu Margarite i Stojka toj ostava na zaden plan, puk i poslednite sedmica i polovina se darji kato pi4 dokato v na4aloto be6e tipi4en tup glaros sas selski mantalite. <{POST_SNAPBACK}> И аз смятам, че въпроса е принципиен. Плюс това аз все пак си мисля, че Стойка го направи и със задни цели, защото тя знаеше, че тяхната групичка е много яка. И сега като се замислих, кой ще стане победител в ВВ най-вероятно по моя преценка ще бъде най-безличният човек в шоуто. Нещо като Виктор може би и Алиджан или Гроши. Смятам, че победителят ще бъде един от тях. Но аз искам най-много да бъде Здравко, защото ме кефи с неговата откровеност, весел, бъбрив, грижовен, за да може да плюскат всички в къщата и Стойка да се угоява. Но дано да не излезна прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 dam,dano da e Zdravko golqm simpatqga e i pravi show Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Вече пикаем и в шише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ami da i az si mislq 4e nqoki ot bezlinite ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika vreme i e nemoga i az da q ponasam ve4e no neska behe kazan noviq laf ot zdravko ve4erta. .hem kef hem lev toq pi4 daje ne se useti kakvo kaza no mai si behe i prav kakto i da e showto tepurva zapo4va;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregg Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ami da i az si mislq 4e nqoki ot bezlinite ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika vreme i e nemoga i az da q ponasam ve4e no neska behe kazan noviq laf ot zdravko ve4erta. toq pi4 daje ne se useti kakvo kaza no mai si behe i prav kakto i da e showto tepurva zapo4va;p <{POST_SNAPBACK}> [offtopic] Интересно изречение... 4 реда сигурно е някаква скороговорка... или телеграма!? А и, честно казано, без пунктуацията на моменти наистина започвам да се обърквам в смисъла и правилното тълкуване Извинявайте, ама от ... ste pobedi ina4e naiden e bolen sega neka si hodi stoika... така и не разбрах кой ще победи, кой е болен и кой ще си ходи... [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeduah Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 ekk.bg -> 15 ноември 2004 Евроком Кабел започна денонощно излъчване на най-горещото шоу на живо - Big brother на честота 135.25 MHz netinfo.bg -> 17.11.2004 Абонатите на "Евроком кабел" (EKK.bg) и "Кейбъл тел" са единствените в България, които следят пряко, нонстоп всекидневието на участниците в първото риалити шоу у нас "Биг брадър" (BigBrother.bg). Доскоро 24-часовият канал, излъчващ пълна и нецензурирана версия на живота в къщата на "Биг брадър", се гледаше само от абонатите на "Кейбъл тел"(CableTel.bg), а сега двата кабелни оператора доставят популярното шоу в над 1/4 от домакинства в цялата страна и в повече от половината кабелизирани домакинства в София. 18.11.04 9:30 така и не намерих канала а Вие? (само за София ли е?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 18.11.04 9:30 така и не намерих каналаа Вие? (само за София ли е?) <{POST_SNAPBACK}> мДА само за София,ние ще си гледаме НТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Канала е само за кабелните мрежи на кейбъл тел и не се оферира на другите кабелни телевизи, дори те да имат желание да си плащат. ЕКК София няма нищо общо с Евроком Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 az mislia ce ste si ide Stoika,vupreki ce tia mi e po-simpaticna ot zlobnata Margarita.moze i da ne e bila prava Stoika za zigarite ama go e napravila samo ot nai-dobri cuvstva,a Margarita tipicno po zenski obiavi voina za ednoto nisto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 ekk.bg -> 15 ноември 2004 Евроком Кабел започна денонощно излъчване на най-горещото шоу на живо - Big brother на честота 135.25 MHz netinfo.bg -> 17.11.2004 Абонатите на "Евроком кабел" (EKK.bg) и "Кейбъл тел" са единствените в България, които следят пряко, нонстоп всекидневието на участниците в първото риалити шоу у нас "Биг брадър" (BigBrother.bg). Доскоро 24-часовият канал, излъчващ пълна и нецензурирана версия на живота в къщата на "Биг брадър", се гледаше само от абонатите на "Кейбъл тел"(CableTel.bg), а сега двата кабелни оператора доставят популярното шоу в над 1/4 от домакинства в цялата страна и в повече от половината кабелизирани домакинства в София. 18.11.04 9:30 така и не намерих канала а Вие? (само за София ли е?) <{POST_SNAPBACK}> da be bati i az ne moa da go namera.SUPER SHIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 az mislia ce ste si ide Stoika,vupreki ce tia mi e po-simpaticna ot zlobnata Margarita.moze i da ne e bila prava Stoika za zigarite ama go e napravila samo ot nai-dobri cuvstva,a Margarita tipicno po zenski obiavi voina za ednoto nisto... Тя тия дни само се заяжда (Маргарита) и разваля мироклимата. Особено това скарване, вчера след като излезе от изповедалнята и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 htt@://212.56.20.36/bbb/ нещо да не се е прецакало ? връзката в момента си ми е добре,а неще да ми тръгне нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Според мен Пипирудата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Мен БУхала , повече ме дразни .... дърта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.