Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

маргото е отврат-дано да махнат нея

излъчва много негативна енергия и е долна интригантка

ПИПИРУДАТА и тя е много зле,но ако не сега то слеващия път ще си отиде;)

Здравко маже!!!:)

a we spored mene dyrtata ne e tolkos zle,prosto e po dyrta i ne se vryzva s ligatnite na ostanalite za6toto ve4e gi e prejivqla i ne sa i tolkos interesni , dreme i na neq 4e edi koi si 6e naebe edi koq si golqm zor.

ta za tva pove4eto hora mislqt 4e e zadrystena ne e taka prosto ne q interesuvat prostotiite 6toto ve4e e minal toq period ot neiniq jivot

pone spored mene de

Маргаритa доброволно да се маха,щото не мога да я гледам!!!

Първо , че е грозна , второ - прави се на мноо умна!

Съкс мноо здраво! :crazy:

:blink: Мамка му.Сега се прибирам и съм изтървал сеира в ББ и Господарите.George_131 можеш ли да качиш тва  с господарите на ефира и да кажеш как се казва файла с епизода дето сега свърши на ББ да ги дръпна да ги гледам

Тва с Бай Брадър е качено още преди да питаш-ЛИНК-а е самата картинка койято сам сложил. А за ББ от тази вечер утре след обед ще е качено и се казва BB.ep28 и XXХ28

Тва с Бай Брадър е качено още преди да питаш-ЛИНК-а е самата картинка койято сам сложил. А за ББ от тази вечер утре след обед ще е качено и се казва BB.ep28 и XXХ28

мерси адаш :beerchug

Да бе пичове ина мен ми писва дая гледам вече тая дърта мастия,едно,че като я видя мозъкът ми става на трушия,ами и отгоре на това ми се и надървя на-вътре,

Време е да я кикнат от сървъра :D

tonyss@abv.bg

Изберете сами:

margollum.jpg

или

q10.jpg

От двете блатни чудовища. изберете едно.

Осеменителят на "трътлести девойки" да седи, той вече сякаш не пречи особено много

хаха тва последното ми хареса добро сравнение но аз по-скоро бих сравнил стойка с некво например крава ма мноо дебело с грим хахах :) май описах стойка ем не че ме нерви толкожа но понякога ме подлудява с простащината си !

Аз предлагам заедно и задружно да изгоним Стойчето. Тя е срам за пловдивчани. Изкара ни, че майните сме най-големите селяни и праскаме най-ужазния диалект. Ужас. Вече ни викат дълбока провинция и нали често пътувам в командировки ми се случи една случка. Значи пътувам си аз за София. И някаква патка де да знам откъде се качи и седна до мен ме заприказва. И остана много учудена от моят правилен български език. Викам си на акъла тая овца откъде на къде си мисли, че говорим в Пловдив на диалект. :confused И, за да не ни цакат повече дайте да бием шута на Стойка. Аз вече гласувах три пъти, за да сложа край на Стойка циркаджийката :D

Аз пък искам тъпата овца Стойка да се махне!Още от началото ме дразни! :angry1  :)

С две ръце гласувам да изгоним Стойкааа!!!Тя е срам за града и заради нея сички си мислят лошо за нас и че говорим като нея : "пипируда" :angry1

Давайте да я махаме тая,че ме побърква направо!!

стойка вън !! не мога да я понасям тая....супер много ме дразни...

да не говорим че заради тая ТЪПА ОВЦА цяла България почна да ни бъзика с тоя говор(пример:снощи който е гледал Господари На Ефира знае за кво става въпрос) ... сега където и да идеш и да кажеш че си от Пловдив и гаранция давам че веднага ще почнат ебавките с говора...

и тая снимка по-горе на дебелата показва колко е проста...

тая даже не заслужава да я коментирам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...