antychrist Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 taq stoika e super typa i govori super typo osven tva koi znae ot koe selo do plovdiv e do6la dano da q mahat Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 маргото е отврат-дано да махнат нея излъчва много негативна енергия и е долна интригантка ПИПИРУДАТА и тя е много зле,но ако не сега то слеващия път ще си отиде Здравко маже!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 a we spored mene dyrtata ne e tolkos zle,prosto e po dyrta i ne se vryzva s ligatnite na ostanalite za6toto ve4e gi e prejivqla i ne sa i tolkos interesni , dreme i na neq 4e edi koi si 6e naebe edi koq si golqm zor. ta za tva pove4eto hora mislqt 4e e zadrystena ne e taka prosto ne q interesuvat prostotiite 6toto ve4e e minal toq period ot neiniq jivot pone spored mene de Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Маргаритa доброволно да се маха,щото не мога да я гледам!!! Първо , че е грозна , второ - прави се на мноо умна! Съкс мноо здраво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 16, 2004 Share Posted November 16, 2004 Мамка му.Сега се прибирам и съм изтървал сеира в ББ и Господарите.George_131 можеш ли да качиш тва с господарите на ефира и да кажеш как се казва файла с епизода дето сега свърши на ББ да ги дръпна да ги гледам <{POST_SNAPBACK}> Тва с Бай Брадър е качено още преди да питаш-ЛИНК-а е самата картинка койято сам сложил. А за ББ от тази вечер утре след обед ще е качено и се казва BB.ep28 и XXХ28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Тва с Бай Брадър е качено още преди да питаш-ЛИНК-а е самата картинка койято сам сложил. А за ББ от тази вечер утре след обед ще е качено и се казва BB.ep28 и XXХ28 <{POST_SNAPBACK}> мерси адаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 taq margarita e ve4e vreme da si hodi naprvo mi idva di s4upq tv-to kato q vidq neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Да бе пичове ина мен ми писва дая гледам вече тая дърта мастия,едно,че като я видя мозъкът ми става на трушия,ами и отгоре на това ми се и надървя на-вътре, Време е да я кикнат от сървъра tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 имам чъвството че маргаритя здраво е навлязла в критическата неква прай се на млада мадама но от друга старана гледа реално на нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 a we e**l sam go i typoto predavane. dano naiden ili gro6i da spe4elqt a pak margoto ne e tolkos lo6a kolkoto si4ki kazvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Opravih poll-a i veche mozhete za glasuvate za tova koi shte izgonim tazi sedmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregg Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Изберете сами: или От двете блатни чудовища. изберете едно. Осеменителят на "трътлести девойки" да седи, той вече сякаш не пречи особено много Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 хаха тва последното ми хареса добро сравнение но аз по-скоро бих сравнил стойка с некво например крава ма мноо дебело с грим хахах май описах стойка ем не че ме нерви толкожа но понякога ме подлудява с простащината си ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Аз предлагам заедно и задружно да изгоним Стойчето. Тя е срам за пловдивчани. Изкара ни, че майните сме най-големите селяни и праскаме най-ужазния диалект. Ужас. Вече ни викат дълбока провинция и нали често пътувам в командировки ми се случи една случка. Значи пътувам си аз за София. И някаква патка де да знам откъде се качи и седна до мен ме заприказва. И остана много учудена от моят правилен български език. Викам си на акъла тая овца откъде на къде си мисли, че говорим в Пловдив на диалект. И, за да не ни цакат повече дайте да бием шута на Стойка. Аз вече гласувах три пъти, за да сложа край на Стойка циркаджийката Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevdy Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 тая Маргарита е долна интригантка, изобщо не й отива на годините,направо е отвратителна Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ако остане на мен и тримата са OUT! Ама 1-вите 2 100% немога да ги гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Toq Zdravko,izvadi kusmet.V konkurenciqta na tiq dvate,nqma 6ans da bade izgonen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Toq Zdravko,izvadi kusmet.V konkurenciqta na tiq dvеte,nqma 6ans da bade izgonen <{POST_SNAPBACK}> Наистина може да мине между капките този път.Аз искам тая маргарита да изчезва. OUT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Аз искам тази Маргарита да се маха.Не мога да я тарпя.Начина,по който говори е отвратителен и се даржи гадно с другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Аз пък искам тъпата овца Стойка да се махне!Още от началото ме дразни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Аз пък искам тъпата овца Стойка да се махне!Още от началото ме дразни! <{POST_SNAPBACK}> С две ръце гласувам да изгоним Стойкааа!!!Тя е срам за града и заради нея сички си мислят лошо за нас и че говорим като нея : "пипируда" Давайте да я махаме тая,че ме побърква направо!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 aide si4ki sre6tu stoika pipirudata i az sam za problema e 4e ne mi se davat 1.20 za sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 стойка вън !! не мога да я понасям тая....супер много ме дразни... да не говорим че заради тая ТЪПА ОВЦА цяла България почна да ни бъзика с тоя говор(пример:снощи който е гледал Господари На Ефира знае за кво става въпрос) ... сега където и да идеш и да кажеш че си от Пловдив и гаранция давам че веднага ще почнат ебавките с говора... и тая снимка по-горе на дебелата показва колко е проста... тая даже не заслужава да я коментирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Stoika ste si hodi . Dosega samo ni izlaga6e(nakli e ot Plovdiv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 eh 6to nemam izli6ni 200 - 300 leva ta da gi dam s gusto protiv Stoika 4e i Margoto ne e stoka ne e ama Stoi4eto e s "Klasa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.