Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

не ти трябва може да получиш инфракт добре че дистанционното ми беше под ръка да изгася телевизора иначе щеше да е фатално за горкото ми сърце

сериозно говоря не се бъзикам :sick

Uraa naj setne sa mahna taq. det vika najden "Ide mi da i se nadupa v licete i da i pradna v ustata". ???? Kak moje da ima tolkoz tapi su6testva ne znam no ot jivoto predavane si proli4a 4e e nasledstveno !!!!

Какво става бе хора-ние в България луди ли сме или сме обратни?Досега бяха изгонени двама човека и това бяха две жени/при това две от трите които що годе ги биваше/. И сега какво -тая седмица най-вероятно ще си отиде и Стойка/което си е в реда на нещата и отдавна трябваше да стане/ и после какво ще се прави-само със Зара шоу не става. Излиза че накрая ще останат само кочовете и малката,а дъртата ще им готви.Това ми се вижда мнооого глупав вариант. Дано тая седмица изгонят някой пич/Тишо Безполезния например/ че иначе ще стане Шоуто на обратните.

Какво става бе хора-ние в България луди ли сме или сме обратни?Досега бяха изгонени двама човека и това бяха две жени/при това две от трите които що годе ги биваше/. И сега какво -тая седмица най-вероятно ще си отиде и Стойка/което си е в реда на нещата и отдавна трябваше да стане/ и после какво ще се прави-само със Зара шоу не става. Излиза че накрая ще останат само кочовете и малката,а дъртата ще им готви.Това ми се вижда мнооого глупав вариант. Дано тая седмица изгонят някой пич/Тишо Безполезния например/ че иначе ще стане Шоуто на обратните.

Wze mi dumata ot ustata, az sum na absolutno sushtoto mnenie. Bez zheni towa shou nema da go bude ....

Ако се върнеш малко назад ще видиш как!

Мноо е лесно да се върнеш 80 стр. назад :wacko:

ЕДИТ : сичко е О.К. ....

разбрахх сичко ... кърти бойлери тва вееееее!!! :punk

хич не прекъсваа! супер е

Мноо е лесно да се върнеш 80 стр. назад  :wacko:

ЕДИТ : сичко е О.К. ....

разбрахх сичко ... кърти бойлери тва вееееее!!!  :punk

хич не прекъсваа! супер е

Нямах идеята да се връщащ 80 страници назад а само 1 където се появява тоя адрес , но вече няма значение. :punk

А това за Коч Къмпани-то дето го разправяте си е бая верно! Ще става доста тъпичко... Най накрая една ГРУПА на Зара и :punk :) ще се върне интереса към шоуто :) :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...