Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Когато не дават резултатите хората се чудят дали този които искат да махнат няма да спечели по малко и гласуват пак. Държат те в напрежение. Хитро е измислено. Сега може някой да води с 80% и повече. Ако го видиш така няма да гласуваш нали? Обаче като незнаеш ....

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Когато не дават резултатите хората се чудят дали този които искат да махнат няма да спечели по малко и гласуват пак. Държат те в напрежение. Хитро е измислено. Сега може някой да води с 80% и повече. Ако го видиш така няма да гласуваш нали? Обаче като незнаеш ....

Абсолютно съм съгласен , ако беше малка разликата до сега да са показали по 100 пъти на ден ;) Мошенници до край !!! Дали е така само в БГ ? Сигурно :)

По същата логика ако знаеш, че твоя фафорит губи веднага ще гласуваш :), така че това е нож с две остриета ;)

Това не е по сценарии, може да си сигурен. Пича е "огазил котето" наистина.

Репликата на Христина: "Василев, кой те е изтърпял повече от мен" беше много автентична.

Ч.

Едва ли ще е бъзик!

С такива неща не може да се бъзика и то пред целия народ!

Но нищо не се знае може и да е. :confused

Иначе Здравко май я обича тая бремената! :love :love :love

Ei tva nakraq s "Ako vi drazni reakciqta na Zdravko go izgonete kato se obadite na..." be6e mnoo tupo.Kva reakciq moje da se o4akva ot 4ovek v polojenieto na Zdravko?Mislq, 4e koito i da e na negovo mqsto 6te e dosta oburkan i e normalno purvona4alnata mu reakciq da e malko neadekvatna.

Ei tva nakraq s "Ako vi drazni reakciqta na Zdravko go izgonete kato se obadite na..." be6e mnoo tupo.Kva reakciq moje da se o4akva ot 4ovek v polojenieto na Zdravko?Mislq, 4e koito i da e na negovo mqsto 6te e dosta oburkan i e normalno purvona4alnata mu reakciq da e malko neadekvatna.

Така си е ве майна супер наредени ги изкараха.. :angry1 пфуу

Tva e basi ujasa.To ne samo tva s bebeto,ami i celiq narod go vidq.Kak 6a go gledat horata po ulicite,kato izleze...Mene li4no me iskefi Naiden kak pozna za kvo stava duma.onq ne 6tq da im kaje 15min.,a toq Naiden ot parviq pat razbra za kakvo stava vapros

За мен даже си реагира много адекватно.

spored men vsi4ko e naglaseno ,no zdravko neznae :hump: ako pak se okaje vqrno -za men zdravko e palen bokluk :blowup: golqma reaktziq -nqma 6to

az ako sam na tazi pi4ka i pak povtarqm AKO E ISTINA 6te miu eba putkata maina na zdravko :tongue

P.S. az sam M sa dve detza :))) da ne se obarka nqkoi :punk

Аз мисля, че това е абсолютна пунтамара, с която се намаляват шансовете на С-А.Не че я кльопам (тя е руса), но при създалото се положение всички са любопитни дали "селското парче" е баща, следователно ще искат да узнаят.А за да се разбере, Здравко трябва да е в кадър, следователно С-А трябва да си бие камшика.Язък, защото тази двойка тъкмо направиха "заварката"! Напъвам се да направя някакви логически изводи без да съм много в час, но все пак си мисля, че "шоуто" ще изгуби без един от него.Все пак предпочитам Здравко пред Алиджан,който освен да пуши не ще се запомни с нищо.

Естествено, всеки ден става нещо интересно, но снощи беше ИЗРЪНРЕДНО ИНТЕРЕСНО. Вместо да ти обясняваме, точи и гледай :)

az ako sam na tazi pi4ka i pak povtarqm AKO E ISTINA 6te miu eba putkata maina na zdravko

за какво,че иска да стане известна, сигурно и ти го искаш?,ама не смятам че тва е начина.До сега Здравко един път не беше споменал за нея значи ето колко тя означава нещо за него B) .После:защо да му..........майна след ккато тя сама си е легнала с него даже няколко пъти и няколко аборта :confused

И кво като си "M sa dve detza" явно не си дорас :angry1

(М) майка,мъж :confused

До сега Здравко един път не беше споменал за нея значи ето колко тя означава нещо за него.

Грешка! Точно обратното. Беше говорил за нея и за това че снея е бил най много.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...