Teddy-King Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Странно. По програма дават, че има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Странно. По програма дават, че има... <{POST_SNAPBACK}> Да верно, ЩЕ ИМА сори за грешката ЕДИТ: За всички които се интересуват качил съм само 25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Май наистина има късно предаване в момента. P.S.: Аз също се регнах ама тия изкат бая пари за хубаво качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Тъпо - нищо няма тая вечер, от утре започва. То даже и инфото което дават не е актуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Тъпо я - седът и се срамуват на една маса Ако искате шоу, взимайте по един бинокъл и на терасата Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ot utre 6te se vidi dali shouto 6te e intriguvashto i dali si zaslujava gledaneto. Dneska be6e tapo verno, no ot utre zapo4va nai-interesnoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Тъпо я - седът и се срамуват на една маса Ако искате шоу, взимайте по един бинокъл и на терасата <{POST_SNAPBACK}> И бинокъл имам, и тераса имам, ама съседите от отсрещния блок си слагат пердетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 i ot 8h li e bilo samo reklama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 не. До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А колкото до гледането в нет-а аз утре възнамерявам да си купа карта за 7 дена от 6.10лв ако е добре ще ви кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 . До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А <{POST_SNAPBACK}> Ми на живо е само понеделник когато ще гонят участници. Инъче си е подбрано- най-доброто от деня. Аз ся се сетих нещо. Тва събота и неделя няма да го дават нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Vseki den e!!! http://ntv.bg/program/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Според информация от тази тема вече нямат кафе машина благодарение на оная Силвия-Александра ирусата от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Мда, даже казват, че и първите цици в банята и чепове са се видяли към 1:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ... Едно от задължителните условия в анкетната карта е точно това. <{POST_SNAPBACK}> а по-какъв начин ги избират :ph34r: от 15000души точно тях?Каква е анкетната карта?????? поясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 а по-какъв начин ги избират :ph34r: от 15000души точно тях?Каква е анкетната карта?????? поясни <{POST_SNAPBACK}> Ми те го казаха-имало е тест с психолози и сякви други неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Ми те го казаха-имало е тест с психолози и сякви други неща. <{POST_SNAPBACK}> ясно,ама мен ме интерсува някой виждал ли е такава,ако ДА то нека и ние видим 10x :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 19, 2004 Author Share Posted October 19, 2004 "Пресявката" се провежда на няколко етапа. Първият етап е този, който на мене ми струваше 1.20лв или един SMS. От там ти изпращат едно кило листове (ако си ги разпечаташ бе, говорим за интернет все пак) със въпроси. На половината се отговаря с ДА/НЕ, а останалите са творчески. Ако те удобрят, тогава те викат на интервю. Ето как изглежда формуляра за кандидатстване Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 am ako naistrina go ima 24h online 6te e super qko mda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 "..... Като намеря малко време може да го кача на warez-a и ще дам линк да го видите. <{POST_SNAPBACK}> a знаеш ли че на повечето са им казвали,че ще ги оставят за резерва ако в последния момент някой се откаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 не. До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А колкото до гледането в нет-а аз утре възнамерявам да си купа карта за 7 дена от 6.10лв ако е добре ще ви кажа. <{POST_SNAPBACK}> Какво стана :-) ? Добро ли е качеството с 32 кб /сек ~? Българския пийринг ми е 50 кб/сек , а сайта едвам им го отварям Представям си как ще успея да закача скорост над 10 кб/ сек за да гледаам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 не съм си купил още карта, днес ще си купя и най вероятно довечера към 7-8 ще мога да гледам ( да се надявам че ще успея) веднага щом го пусна ще ви кажа как е. Аз съм на Д+ и знам че съм с 768кбит/сек=96К БГ пиъринг, но съм сигурен, ако греша ме поправете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 http://evrocom.net/bg/services/availableplus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 за да гледате биг брадър онлайн ви трябва карта за телефонен достъп до интернет от забравих кой... иначе Кейбъл Тел не предлагали 24 часовия канал на другите оператори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Nqkoi ve4e probval li e dali e qko da se gleda v neta big brother i az sam na Dostapna + dali 6te mi lagva ako re6a da si vzema karta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 A ako si klient na Evrocom Plovdiv 6te moje li da hvanem tozi kanal, kadeto da gledame big brother postoqnno ? I dali moje ako plati6 da ti go pusnat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.