Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Май наистина има късно предаване в момента. :woot

P.S.: Аз също се регнах ама тия изкат бая пари за хубаво качество. ;)

Тъпо я - седът и се срамуват на една маса :) Ако искате шоу, взимайте по един бинокъл и на терасата :woot

И бинокъл имам, и тераса имам, ама съседите от отсрещния блок си слагат пердетата. :(

не. До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А колкото до гледането в нет-а аз утре възнамерявам да си купа карта за 7 дена от 6.10лв ако е добре ще ви кажа. :)

. До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А

Ми на живо е само понеделник когато ще гонят участници. Инъче си е подбрано- най-доброто от деня. Аз ся се сетих нещо. Тва събота и неделя няма да го дават нали ?

"Пресявката" се провежда на няколко етапа. Първият етап е този, който на мене ми струваше 1.20лв или един SMS. От там ти изпращат едно кило листове (ако си ги разпечаташ бе, говорим за интернет все пак) със въпроси. На половината се отговаря с ДА/НЕ, а останалите са творчески. Ако те удобрят, тогава те викат на интервю.

Ето как изглежда формуляра за кандидатстване

"..... Като намеря малко време може да го кача на warez-a и ще дам линк да го видите.

a знаеш ли че на повечето са им казвали,че ще ги оставят за резерва ако в последния момент някой се откаже.

не. До колкото разбрах там вече ще се дава на живо дано да е така. А колкото до гледането в нет-а аз утре възнамерявам да си купа карта за 7 дена от 6.10лв ако е добре ще ви кажа. :)

Какво стана :-) ? Добро ли е качеството с 32 кб /сек ~? :confused :unsure:

Българския пийринг ми е 50 кб/сек , а сайта едвам им го отварям :wacko: :blink: Представям си как ще успея да закача скорост над 10 кб/ сек за да гледаам :lol: :woot

не съм си купил още карта, днес ще си купя и най вероятно довечера към 7-8 ще мога да гледам ( да се надявам че ще успея) веднага щом го пусна ще ви кажа как е. Аз съм на Д+ и знам че съм с 768кбит/сек=96К БГ пиъринг, но съм сигурен, ако греша ме поправете :)

за да гледате биг брадър онлайн ви трябва карта за телефонен достъп до интернет от забравих кой...:)

иначе Кейбъл Тел не предлагали 24 часовия канал на другите оператори!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...