Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Здравко баща :)

Сега ще видим дали ще налита на Силвето.

Тва е постановка ве,не се ловете като шарани,тя да не е луда да дойде чак в ББ само за да му каже.Тя много добре знае че щом здява друга няма да я заобича пак зариди бебето й. ;)

Още се чудя дали е истина това с тая бремената от Здравко!

А за Найден-той е готин и не е верно че не бил готов за Зара просто е гледал да не бърза щото може друг път да няма тази бъзможност! :)

Тва е постановка ве,не се ловете като шарани,тя да не е луда да дойде чак в ББ само за да му каже.Тя много добре знае че щом здява друга няма да я заобича пак зариди бебето й. ;)

Дали са някакви пари на някоя и ето готово!!!

А за Найден-той е готин и не е верно че не бил готов за Зара просто е гледал да не бърза щото може друг път да няма тази бъзможност! :)

Тогава дали щеше да й преобърне леглото и да направи всичката тая мизерия? :wacko:

Sega go gledam v mometna Zdravko kazal na nqkoq madama che shte i shibne 2 shamara i groshi se qdosa i vika "toq shto ne doide na men da shiben 2 shamara"

Az ochakvam bitka !!!!!!!

Ако Здравко не бъде изгонен тази седмица, като нищо се е сбил с някой, щото това е един от начините да напуснеш къщата. А той може и да поиска точно това, след новината, която научи.

За мене това със Здравко е много голяма гавра. Направо го съжалявам това момче, още по-вече ако се окаже, че тая наистина е бременна от него. :wir Оле Боже.Аз бих се тръмнал. Това е бахти нещастието, да си с някоя мадама само щото е забременяла от мен. :wacko: :wir

Да махнат Здравко и да сложат клоуна на Макдоналдс ;)

ХА-ХА-ХА :lol: Той поне не може да прави деца, а и сигурно е видял по-интересни истории от тези на Здравко.

За мене това със Здравко е много голяма гавра. Направо го съжалявам това момче, още по-вече ако се окаже, че тая наистина е бременна от него.  :wir Оле Боже.Аз бих се тръмнал. Това е бахти нещастието, да си с някоя мадама само щото е забременяла от мен.  :wacko:  :wir

Ако го съжаляваш, че е ебахти тъпото копеле и аз го съжалявам за тва. Ама ако го съжаляваш за тва, че е направил простотия не съм съгласен. Ако това момиче наистина е бременно от тоя индивид трябва нея да съжаляваме. Здравко да е мислил малко преди да прави глупости, а сега ще трябва да си понесе последствията :angry:

Za kvo vsi4ki kato ne sa dovolni,trqbva da napuskat.Aide Dimitar moje,toi e oligofren,ama.....to taka nqma da e 4estno s tiq zamestnici.Mi ako nqkoi se otkaje 3 sedmici predi kraq i mu namerqt zamestnik

Ако стане така, замесника триаа да пусне ТОТО преди да влезе в къщата :)

To taka i taka veche BB se namesi i shte glasyvat protiv nego, koi yslyga da my napravi, koi da go prati pri jena si narochno tam. Smiatam che BB veche se prevrashta v palna parodia. Parvo che sam naryshi sobstvenite si glypavi pravila, koeto izobshto ne e redno. I zatova smiatam che niama da napysne dobrovolno prosto zatova che shte go izgoniat. Plys tova zashto BB veche ne dava rezyltatite? Iavno neshtata shte badat manipylirani i parite triabva da gi vzeme nashiat chovek. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...