Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Точно тфа разправям и аз Гоше - Голям майтап :D :D :P

Обаче забележи, че не му се отваря парашута между краката :P

Те чакът Пебълс да си легне и кат заспат сички ша стаа раотата :) (или поне на Наиден ще му се иска да стане ;) )

na Naiden mai ne mu stava  Zara si predlozhi ruchichkata, a toi zqpa kat krava zelenite polqni na tavana

Предполагам че в късното шоу ще се разбере какво точно е станало. Каквото и да е, едва ли ще го пуснат от 8:30

Те чакът Пебълс да си легне и кат заспат сички ша стаа раотата :) (или поне на Наиден ще му се иска да стане ;) )

на Зара очичките как святкаха в тъмното.Май и на нея и се иска нежна ласкЪ :lol:

btw защо не дават вече временното класиране за тея дето са номинирани!?искам да разбера кой води :blink:

Но така или иначе ми се струва, че първоначалния интерес започва да спада вече. ;)

има нещо вярно в това,което казваш.

ББ каэа на Здравко,че ще става баща,не знам все още дали е истина,може нещо да се шегуват от ББ.Сега дори му дадоха снимка на плода,Здравко е в шок :wir

Силвия-Александра би трябвало да си отиде,макар че и двамата са ми адски антипатични.

Едната постоянно говори някви глупости,другия и той не остава по-назад,чак като го видя като е седнал в хола и ми става лошо,от неговите истории,дето са я истина,я не :D

naiden4o namaza snohti ,ama dali ste go dadat po nova televiziq taq ve4er edin gospod znae,a predi 3 dena i silviq alexandra e pusnala na zdravko,ama nova televiziq ne go pokazaha,tiq dvamata za pred kamerite samo se praqt i vse pak po onq 24 4asoviq kanal vsi4ko se vijda snohti ei taka na edin zapoi v trakiq go bahme pusnali i se viqd kak naiden4o oprai zar4eto uspokoi se nai setne haivana

naiden4o namaza snohti

ако е така и нтв си мълчат са ебати тъпаците,за какво за да задържат зрителска аудитория ли ,ами че то и баба ми знае че като задържаш развръзката на нещата ще спре да те интересува то!

Само един човек ли е видял това?

защо го няма по другите форуми за ВВ. Май ни будалкат тука нещо...

мда и аз така мисля и прословутия Найденчо май е голям само на ръст и думи ,а се дърпа като девствено пичовче

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...