Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

мдам така е,а Славчо хич не обича да губи :tongue

Май пак някой не е дочел статиите- на всички пише че има допитване до СЕМ дали Big Brother Channel има лиценз за излъчване и от там започва цялата работа. Запитването е от голям кабелен оператор- не съобщават кой.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
- Кое ти беше най-страшното препятствие в Къщата?

- Ходенето до тоалетната. Първите три дни не знам дали по технически проблеми нямахме фурна, нямахме печка. Правихме си питки вместо хляб навън на барбекюто. Само тесто и водичка, леко със солчица. Не знам дали това е било излъчено, но аз и Здравко хванахме разстройство и висяхме непрекъснато в тоалетната. На други пък това клисаво тесто им се отрази по точно обратния начин - хвана ги запек. Много се бях притеснила. Викам си "Боже, сега ме гледа цяла България!". Това беше най-трудното. Бях готова за такива ситуации. Но не бях готова, че някои хора са много по-разкрепостени. Ако нямах семейство тук и близки, които да ме гледат, щях да се държа по-свободно. Ние не знаем какво се показва и какво - не. Човек си мисли, че това точно, което е най-компрометиращо за него, това се показва. Един-единствен път си позволих лукса да се съблека по нощница и точно това са показали. За да ме компрометират. И си мисля, че дори пилотират по някакъв начин гласуването. Защо не показаха как чистя всеки ден лайната на Стойка с ръкавиците и как готвя за цялата орда. И как цял ден съм в кухнята. Там ми е мястото. Нямам друго място. През това време фолкзвездата си правеше по цял ден прически. А аз чистех тоалетната. И само на челото ми дето не пишеше "чистачка". И не го правех това с цел, като изляза от Къщата, да ми искат автограф, защото много хубаво чистя. А заради общото благо. Това беше обявено като някакъв порок едва ли не. Ето, тя е звездата, а аз - тази, дето чисти лайната. И затова съм изпъдената. Щом така е в живота, трябваше всеки ден да се показвам по тази нощничка. Може би трябваше и да я махна.

Otgovora na tozi wupros, koito beshe zadaden na Aneliq sled kato napusna kushtata, subudi u men silnoto zhelanie tozi put da glasuvam protiv Stoika. Tq verno epten tupa se okaza ....

Незнам аз се си мисла , че ако Здравко си иде ще е по добре.

Тая Силвия-Александра е пукат... ако си иде кой ще го обира , пък и така глуповато се вързва на всичко ,че... :) ?

А за СЕМ... нямам думи... Българя Rulezzz!!!

Незнам как вървят процентите , ама 90% Здравко е ВЪН , защото след това сериозно клепане ,че ги бие и незнае какво прави като се напие , ще има много отрицателен вот , а ако не ще го махнат служебно ( ако всичко си има сценарии и е нагласено ) Точно сега ще се види тая работа... :)

аз искам саамо да питам кои от вас имат 24 часовия канал и дали мн манипулират от НОВА.струва ми се чеЗдравко и ЗАра ги гласят да останат по-дълго с интригата за секса а Стойка :woot :woot за нея и идея си нямам как така остана толкова дълго

Sega ve4e zapo4na 6oyto.Vazlojixa im misiq v koqto gi razdelqt na 3 otbora.Ediniqt otbor trqbva ob6to da ka4i 11kg,vtoriqt da svali 11kg,a v tretiqt otbor y4astnicite trqbva da izravnqt tegloto si :punk :lol:.Merexa se na kantar koito im be daden ot BB.Poznaite Stoi4eto kolko kilca e-67 i malko :D a Naiden e 110

Аз като гледам как се развиват нещата Зара никога няма да прави "свирчоци" :bgrin: ,както сам се изрази Найден щото си има приятел и никой от двамата не иска да си има работа с него на излизане :pirate ,обаче тая Мел е доста разкрепостена и не се срамува та единствено тях може да ги огрее особено ако махнат Гларуса.

@CyberHill, не мисля, че Здравко ще има "много отрицателен вот" точно заради това "клепане" с момичетата. Той просто си играеше макар и леко грубо.Стана по-груб, когато и момичетата се опитаха да му го върнат - това е грешката им, просто не знаят как да подходят към пиян мъж, иначе въобще не смятам, че Здравко е грубиян, просто обича да се закача и да се позаблява момъка. Тоя път номинациите са наистина много нелепи, и Силвето и Здравко заслужат да останат още дълго, но уви требе да изберем някой. Аз лично смятам да пусна 3 смса против Силвия, но пак казвам, че го правя с неособено голямо желание, а само за да гледам още майтапите на Здравко. Чакам с нетърпение да изритаме Стойка & Мел. Вече са излишни ...

Peace ;)

NEW POST

hahaha, na Naiden mai ne mu stava :D :D :D Zara si predlozhi ruchichkata, a toi zqpa kat krava zelenite polqni na tavana :P :P :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...