Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ей хора като гледам Гроши мене най-си ме кефи, пък нали си е и майничка, пък и рокер. Той е доста спокоен и според мене го пренебрегват и подценяват! Ако бъде номиниран за напред лично ще навартя телефоните за да остане...

:pirate ДАВАЙ ГРОШИ! :punk

Ей хора като гледам Гроши мене най-си ме кефи, пък нали си е и майничка, пък и рокер. Той е доста спокоен и според мене го пренебрегват и подценяват! Ако бъде номиниран за напред лично ще навартя телефоните за да остане...

:pirate  ДАВАЙ ГРОШИ!  :punk

Верно е ,Гроши е голям.Според мен на края ще останат само Гроши и Найден

Taq Stoika mamisatai pak se otarva

deiba i pradnqta da se maha po skoro che kato e gledam i ida da chupa glavata

a za dneshnite nominasii

semi e edno koi shte si otide

Като ти гледам неграмотно написаните постинги, не ще да си по-умничък от Стойка! Аман от неграмотници и хора пишещи на маймуница!И не се присмивайте на хора от вашата черга ;) .

Иначе Стойка и мен взе уекичко да ме дразни, признавам си.

Ако питате мен.Искам да останат само Гроши и Марго.Или Гроши и Зара.Всички останали АУТААААА.А иначе номинираните са Здравко и Силвия-Александра.

То се очаква, че някой 100% ще изгърми.Иначе мен ме дразни и оня Алиджан.Ама какво да се прави.Еххх тая модела Зара.Да ми падне.Няма да е оставя да си почине.Яко парче с хубави гърди.И дупенцето Аххх-мамуууу...

Като ти гледам неграмотно написаните постинги, не ще да си по-умничък от Стойка! Аман от неграмотници и хора пишещи на маймуница!И не се присмивайте на хора от вашата черга ;) .

Иначе Стойка и мен взе уекичко да ме дразни, признавам си.

priatel ai samo ne mi se karai che i ti ne pishesh s rasete

ne komentirai koi kak pishe stava li

pishi si mnenieto po vaprosa s nominiranite ili skoi te drazni

neznam kak shte e gledam taq Stoika oshte sqla sedmisa deiba

nqma da e losho nqkoi da i tegli edin perdah ot vatreshnite hora

che as ako e nabaram nqma da si tragne leko

boq shte i e malko

Мамицата им мръсна на тия от СЕМ!Не мога да разбера на кви се правят.За кво се имат някви такива.За интелектуалци ли за кво.Едно време(а и често срещано и днес) всички,които се имаха за ПО-ВИСША класа,за интелектуалци,за интелигентни отричаха чалгта и говореха сумати неверни гадости по неин адрес,само и само да покажат че са нещо което 80% от българите не са.И сега същата история с Биг Брадър.Точно това,което най-много се харесва на аудиторията ще искат да го спират.Ми да го д***т мама им мръсна.Да спрат единственото нещо което става за гледане по телевизията и да си смъдят в гадните офиcи и да гледат телевизия.Почвам да се съмнявам че и Слави може да е бутнал някой друг лев за тва,щото на последък с Биг Брадър почти никой не го гледа след 11 часа

Big Brother Rulllz!!!CEM Sucksss!!! :punk

priatel ai samo ne mi se karai che i ti ne pishesh s rasete

ne komentirai koi kak pishe stava li

pishi si mnenieto po vaprosa s nominiranite ili skoi te drazni

neznam kak shte e gledam taq Stoika oshte sqla sedmisa deiba

nqma da e losho nqkoi da i tegli edin perdah ot vatreshnite hora

che as ako e nabaram nqma da si tragne leko

boq shte i e malko

Извинявам се за ОФФТОПИКа ама @Lil Scrappy ти наистина много тапо пишеш. Вземи се стегни малко.И ти кирилица нямаш ли.То веднъж, два пъти да.Ама при теб за Български букви не може да се и говори.Пооправи малко това писане.Все пак има си и правила.В този форум не е за неграмотни.Все пак и ние ти четем постовете.

Lil Scrappy, голям бияч го раздаваш... Винаги ли на момичета налиташ?

...и все пак- опитай се да прочетеш това, което пишеш, дано поне сам успяваш.

По интересната номинация на Найден беше другата. Той номинира Мел тактически, защото по този начин има по-голяма вероятност да спаси себе си. Имаше много готин замисъл в това.

Offtopic: Zashto Lil_Scarpy e ban kvo e stanalo ...

Teddy_King i az skacham samo na momicheta shtoto sym shmatka ;)

Offtopic

Za zdravko sym zashtoto razkazva typi istorii i mn smqh pada

Veli Kakche Da Ne Me Banesh Za Lubopitsvoto Mi... Izvinqm se predvaritelno

По интересната номинация на Найден беше другата. Той номинира Мел тактически, защото по този начин има по-голяма вероятност да спаси себе си. Имаше много готин замисъл в това.

да хитро е но аз имах предвит че съм съгласен с тва което каза за оная "циганка"

А сега, пак

някой не е зел пари и се натиска от завист. Аре.....

Слави Трифонов губи безумно много пари заради Големия Брат :rolleyes: Това предаване му дойде много неочаквано и го изрита точно в слабините, защото той силно вярваше, че е непобедим. Ето на- появи се някой, който успя само за 2 седмици тотално да го измести.

Слави Трифонов губи безумно много пари заради Големия Брат :rolleyes: Това предаване му дойде много неочаквано и го изрита точно в слабините, защото той силно вярваше, че е непобедим. Ето на- появи се някой, който успя само за 2 седмици тотално да го измести.

мдам така е,а Славчо хич не обича да губи :tongue

zashto be to Big Bro ne se preplita s negovoto vreme ?

:pirate  ДАВАЙ ГРОШИ!  :punk

aз също мисля така.според мен той е най-точня след Найден.Двамата заедно правят голямо щоу.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...