R-Tronic Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Taq Stoika kvi nervi mi vkara ... i az 6a prata samo da e maxna .. Mn gadno se 4ustvam za Anaeliq tq go prave6e za decata si a ne za da kara skupa kola Molq se samo drugata sedmica da nominirat STOIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 4aO 4aO Aneliq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 100 000лв седмично само от SMS-и! Нека им е зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 1.4 % = 700 glasa t.e priblizitelno 70 000 smsa sa bili prateni oba4e nakraq naistina stoika moje6e da q izgonqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 100 000лв седмично само от SMS-и! Нека им е зле... <{POST_SNAPBACK}> Ша са сетиш пич И ще почнат да се увеличават Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 mnogo veselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Taq Stoika kvi nervi mi vkara ... i az 6a prata samo da e maxna .. Mn gadno se 4ustvam za Anaeliq tq go prave6e za decata si a ne za da kara skupa kola Molq se samo drugata sedmica da nominirat STOIKA <{POST_SNAPBACK}> izviniavai mnogo ama tova za kolata predpolagam sno6ti go 4u-ne misli6 li 4e e dosta glupavo,da se vliiae6 ot dumite na intrigantkite v big brother-kakvo kato e kola-stoika triabva6e da si napravi deca predi da vleze v 6outo li?!ot druga strana-kato gleda6 obkragenieto na anelia,smiata6 li,4e e po-bedna ot sredno statisti4eskia balgarin i ne moge da jivee v balgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az vqrvam na o4ite si izvinqvai mnogo no ne vidq li 4e Stoika dori ne izprati Anelia a ska4a6e i se radva6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Aree ostanaha 11 4oveka. Bahti sq vseki izgonen 6te kazva 4e taka bilo po- dobre i predpo4ita da e van za da se 4uvstva pobeditel Link to comment Share on other sites More sharing options...
pich76 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 osetihte li skritata zloba v Aneliq-edvam se sdarja6e gorkata,ama sledva6tata sedmica i az 6te glasuvam nqkolko pati za Stoika verno e tapa i mnogo ni izloji vse pak "plovdiv4ankata" :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 абе някой да е пробвал да гледа тва онлайн?аз налучках усер и парола ама нещо не ще да тръгне .. много бъгавко са го направили тва .. българска му работа .. някой ако знае да обади и въобще може ли от еврокома да се гледа .. мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Bahti sq vseki izgonen 6te kazva 4e taka bilo po- dobre i predpo4ita da e van za da se 4uvstva pobeditel <{POST_SNAPBACK}> А ти по-различно ли би постъпил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az vqrvam na o4ite si izvinqvai mnogo no ne vidq li 4e Stoika dori ne izprati Anelia a ska4a6e i se radva6e <{POST_SNAPBACK}> Да бе верно, ама се радва че тя остава, а не че анелия си отива. Както и да е, аз не съм за Стойка, но съм твърдо против Анелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 i az ne sam za Analia no sam protiv Stoika aide stiga sme pulnili foruma seki si ima pravo na izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Не трябва ли днеска да са новите номинации? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Тая Анелия е супер тъпа овца злобата се е пропила в нея до мозъка на костите и и се е отпечатала на лицето и . Много ясно че ще я изгонят и не ми говорете глупости от рода на :ама тя ..заради децата ала-бала и тем подобни ,горките дечица сигурен съм че ис тях се държи така тази лицемерка .Кофтито е че като пораснат може и те да станат като нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 А ти по-различно ли би постъпил? <{POST_SNAPBACK}> Mi pone ne bih kazal tva. Samoto priznanie 4e si zagubil e vid pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 moeto mnenie e 4e aneliq trqbva6e da e posledna,za stoika izob6to nqma da komentiram-PATKA i to dosta TAPA,onaq lezbiikata i "garkinqta"moje samo da se olijat i to bez da govorqt za6oto 6te prili6at na stoika,drugata sliva zarka -moga da i turq edna patka i to v ustata i natamno da ne me vidi nqkoi i da mi se smee. Do tuk vidqhme kakvo stana -sega ostanaha naistina samo SELQNI i SELQNKI P.S. Izklu4vam Gro6i-toi e pekan, i baba mara ne se dava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 da we taq stoika kvo ze da se kefi da skacha kato razbra che nqma da si hodi tq deiba i pradnqta dano da e nomenirat utre i da izfarchi sledvashtia pat che mnoooo nervi vkarva inache za Anelia mnoo me qd pichkata me kefishe mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Не трябва ли днеска да са новите номинации? <{POST_SNAPBACK}> Утре са Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Утре са <{POST_SNAPBACK}> Кои ли ще са новите номинирани!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Абе най-голямата простотия е че СЕМ иска да спре или ограничи предаването!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Абе най-голямата простотия е че СЕМ иска да спре или ограничи предаването!!! <{POST_SNAPBACK}> tova pak ot kade doide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Egati verno Sem pognaxa Big Brothrt tva e ne6to poru4kovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 mi 4e pora4kovo e q te ot nova pi4ovete izedaha efira s RAZ4EPVA6TIQ Big Brother. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.