Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Taq Stoika kvi nervi mi vkara ... i az 6a prata samo da e maxna .. Mn gadno se 4ustvam za Anaeliq tq go prave6e za decata si a ne za da kara skupa kola  :sick  :sayjin  :angry: Molq se samo drugata sedmica da nominirat STOIKA

izviniavai mnogo ama tova za kolata predpolagam sno6ti go 4u-ne misli6 li 4e e dosta glupavo,da se vliiae6 ot dumite na intrigantkite v big brother-kakvo kato e kola-stoika triabva6e da si napravi deca predi da vleze v 6outo li?!ot druga strana-kato gleda6 obkragenieto na anelia,smiata6 li,4e e po-bedna ot sredno statisti4eskia balgarin i ne moge da jivee v balgaria

osetihte li skritata zloba v Aneliq-edvam se sdarja6e gorkata,ama sledva6tata sedmica i az 6te glasuvam nqkolko pati za Stoika verno e tapa i mnogo ni izloji vse pak "plovdiv4ankata" :ph34r:

абе някой да е пробвал да гледа тва онлайн?аз налучках усер и парола ама нещо не ще да тръгне .. много бъгавко са го направили тва .. българска му работа .. някой ако знае да обади и въобще може ли от еврокома да се гледа .. мерси предварително

Az vqrvam na o4ite si izvinqvai mnogo no ne vidq li 4e Stoika dori ne izprati Anelia a ska4a6e i se radva6e

Да бе верно, ама се радва че тя остава, а не че анелия си отива.

Както и да е, аз не съм за Стойка, но съм твърдо против Анелия

Тая Анелия е супер тъпа овца злобата се е пропила в нея до мозъка на костите и и се е отпечатала на лицето и .

Много ясно че ще я изгонят и не ми говорете глупости от рода на :ама тя ..заради децата ала-бала и тем подобни ,горките дечица сигурен съм че ис тях се държи така тази лицемерка .Кофтито е че като пораснат може и те да станат като нея.

moeto mnenie e 4e aneliq trqbva6e da e posledna,za stoika izob6to nqma da komentiram-PATKA i to dosta TAPA,onaq lezbiikata i "garkinqta"moje samo da se olijat i to bez da govorqt za6oto 6te prili6at na stoika,drugata sliva zarka -moga da i turq edna patka i to v ustata i natamno da ne me vidi nqkoi i da mi se smee.

Do tuk vidqhme kakvo stana -sega ostanaha naistina samo SELQNI i SELQNKI :tongue

P.S. Izklu4vam Gro6i-toi e pekan, i baba mara ne se dava

da we taq stoika kvo ze da se kefi da skacha kato razbra che nqma da si hodi tq

deiba i pradnqta

dano da e nomenirat utre i da izfarchi sledvashtia pat che mnoooo nervi vkarva

inache za Anelia mnoo me qd pichkata me kefishe mnogo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...