Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

mi to e se edno dali 6te kaje6 s edna glava sam po visok ot teb ili po dalag ot teb ;)

Абе може и да си по висок от мене ама няма да си по дълъг :P

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Прав си тая Стойка говори меко,и смее да казва че е от Пловдив :sick .+ тва е супер тъпа и е интригантка,дано следващата седмица да си ходи че не я понасям. :tongue

Аре вие пак откачихте :)

Бил му 18 , 12 см е как разбрахте? Не се ли мери в ерекция а?

Хахахахаха :)

Добрече се махна тая Анелия щото вече неможех да я гледам. Язък за тялото ... тъпа тъпа... :)

Според мен Стойка трябва да остане, то и Ники Кънчев каза трябва да гласувате за тези, които не са активни и неги показват често. Защото ако изгонат най-"лудите" предаването ще отъпей и няма да има смисъл да се гледа. Втора трябва да се махне Мел.

"Пише се с "й" между другото!"

ха-ха-ха-ха Що за тъпи фенове и ЩО ЗА ТЪПА ВОДЕЩА. Това определено беше издънката, гафа на вечерта.

ха-ха-ха-ха Що за тъпи фенове и ЩО ЗА ТЪПА ВОДЕЩА. Това определено беше издънката, гафа на вечерта.

Да т'ва много тъпо да го каже, се едно казва "нашто предаване е много тъпо и го гледат само тъпаци"

male razbih se ot smqh :woot

@java vlez v tozi sait http://free.datacom.bg/browse/slimi/BigBrother.BG/ i iztegli deto pi6e ot 07.11.2004 24:00 tva e videoto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...