MOON Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 eto vijte ne6to interesno za stoi4eto uj ot plovdiv eto kakvo otkrih v edin forum : Та значи въпросното момиче не е от Пловдив а от Старосел /село намиращо се до П-в/ , учила и завършила в селото си. Всички в Старосел и околностите я знаят. На 18г. както повечето момичета от селата се преместила да живее в Пловдив, с гаджето си, което е от съседното село /див селянин/. Квартирата им била в Кичук Париж /квартал в П-в/ Живеели в приземен етаж, а в съседната стая друга двойка от тяхното село. Инфото ми е точно от тази друга двойка /сега неме съпруг и съпруга/ и бившето и гадже. По стечение на обстоятелствата се запознах с бившите и съквартиранти преди 2 год. Та онзи ден от приказка на приказка стана въпрес и за ББ и по-точно Стойка. И на мен ми изглеждаше простоватичка, но искренна а в същност истината е съвсем друга. И така на малкото момиченце му се отворили очичките в големия град и забравило с кой е дошло и с кой живее. Започнало да излиза, не подбирало карало наред с който и където свари. Добило невероятно самочувствие, проявил се егоизма и, за мързела - тя все си е била такава. Започнала да вдига скандали, да се подиграва с другите и по-точно с Рени подмятала и приказки от рода, че била тъпа селянка и такава ще си остане защото освен Васил за нея друг не съществувал а имала много възможности. Сега са щастливо семейство и се радват на 4 годишния си син. Рени не останала тъпа селянка, работи в просперираща фирма където и аз работя. А най-голямата издънка била и повода да се разделят, че Стойка и гаджето и кумували, по-точно щели да кумуват на едно семейство и причината да не се състои тази сватба била Стойка - преспала с младоженеца. Всичко ок ама нали няма умствен багаж се похвалило момичето а в село всички се знаят и от уста на уста се разнесла мълвата. Стигнала до ушите и на другите , прогонели я от село а сълзите за дядо и / горкия човек от приказките на хората получил инсулт и е на легло/. Не мисля, че се показва в искинската си светлина лицемерна и горделива, много самонадеяна и уверена, това е истинската същност на Стойка. Фалшив човек, не я харесвам и гласувах за нея. Направи ми и друго впечатление прекалено много инфо има за това шоу, общи условия, знае правилата нещо не ми харесва това. Всичка са гледали и други версий но чак пък толкова айде стига. mai mai ne e tova za koeto se predstavq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Big Brother - Hello Big BrotherBig Brother Theme V data.bg gi ima i dvete <{POST_SNAPBACK}> Не тези песни,а песента която им пуснаха за събуждане!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Ще гледаме зара която е без..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 ssssssshhhhhhh neznam no taq STOIKA mi vkarva mnoo nervi deiba shte se otarve sq no da nadqvam drugia pat da vleze v lainata Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 i men mnogo me drazni taq stoika vika 4e vsi4ki v plovdiv sme govoreli taka kak iskah o6te taq sedmica da q izgonqt ama nqma i drugata sedmica 6te q gledame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Bahti gadnoto!Aneliq naistina 6a si zamine, no kvo ot tva nali 6a gledame bezgrani4nata tupota na Stoika Mnogo tupo se polu4i! Eh, da ima6e nqkuf na4in da manipulirame vota Ne bih se zamislil i za moment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Lucky Luciano, никой не те кара да гледаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Lucky Luciano, никой не те кара да гледаш... <{POST_SNAPBACK}> Na teb puk kuv ti e problema?Nqkoi da te e karal da se suglasq6 s men ili da komentira6 kvo sum kazal az? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 i men mnogo me drazni taq stoika vika 4e vsi4ki v plovdiv sme govoreli takakak iskah o6te taq sedmica da q izgonqt ama nqma i drugata sedmica 6te q gledame <{POST_SNAPBACK}> Масово в Пловдив "е" се заменя с "и": тИлифон, тИлИвизор, пИпИруда и т.н.., така че стига сте мрънкали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Масово в Пловдив "е" се заменя с "и": тИлифон, тИлИвизор, пИпИруда и т.н.., така че стига сте мрънкали. <{POST_SNAPBACK}> Az da sum kazal, 4e me drazni tva 4e govori na "i"?Prosto me drazni izlu4vaneto i na4inut i na povedenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Mdaaaaa Анелия ne e losha pichka ne mi e qsno kak moje da ima tolkova visok prosent za mahane a onaq pradnq Stoika sha stoi tam Анелия ne se e zaqjdala s nikoi prai qdene kafe aaaaaaauuuuuu a te shte e nomenirat bahti malaumnisite sq sha vidim kvo sha praqt bez neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 И Анелия и Стойка (надявам се) ще си тръгнат, жалко за подредбата. Някой знае ли има ли нещо като официална статистика за брой гласували или нещо подобно? Четох в 24 часа че за първия час от обявяването на номинациите са гласували 48 000 души, но ми е интересна цялостната картинка каква е. И btw вие лично вярвате ли в достоверноста на резулатите? В смисъл, че тая статистика която показват с една таблица на exel ще я направя за 2 минути Все по-глупаво се чуствам с изпратения смс Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Абе пичове според вас коя е първата двойка която ще прави с*кс в "Къщата" ??? Според мен Здравко ще "помпи" Силвия. Вие к'во мислите??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GM]DINOBOT Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Абе пичове според вас коя е първата двойка която ще прави с*кс в "Къщата" ??? Според мен Здравко ще "помпи" Силвия. Вие к'во мислите??? <{POST_SNAPBACK}> 100%-Анелия & Гроши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 100%-Анелия & Гроши! <{POST_SNAPBACK}> 100% nqma da e ...nqkade drugade - DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 100%-Анелия & Гроши! <{POST_SNAPBACK}> Ne mi se vqrva mnogo,za6toto Aneliq si tragva ytre Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSnDip Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata trqaa si hodi.. toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Масово в Пловдив "е" се заменя с "и": тИлифон, тИлИвизор, пИпИруда и т.н.., така че стига сте мрънкали. <{POST_SNAPBACK}> ae ne znam koe se zamenq no to4no az ot vsi4ki primeri koito davate do sega si gi govorq ne s I a s E taka4e ne mislq 4e vsi4ki govorqt meko ne 4e se pravq no az si govorq suvsem normalno a celiq si jivot sum prekaral v pld. qvno ne vsi4ki govorim taka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata trqaa si hodi.. toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti ) <{POST_SNAPBACK}> Че кво му е лошото на 18см - твоя да не е 28см - пък кво от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. <{POST_SNAPBACK}> Kude gi vidq 18 cm? Po-skoro beshe 10-12. News: Aneliq si trugva dovechera, glasuvaneto e prikliuchilo dnes v 12, suobshtenieto e izprateno do povecheto medii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata trqaa si hodi.. toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti ) <{POST_SNAPBACK}> Размерът няма такова голямо значение колкото как работиш с членът си Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata trqaa si hodi.. toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti ) <{POST_SNAPBACK}> Ti kvo ima6 problem s dalgite a mai mai ti si nqkav liliput koito e mnogo kompleksiran ama kvo da se prai putkite predpo4itat maje s edna glava po visoki ot maje s edna glava po niski mai mai teb te e nakazala prirodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ti kvo ima6 problem s dalgite a mai mai ti si nqkav liliput koito e mnogo kompleksiran ama kvo da se prai putkite predpo4itat maje s edna glava po visoki ot maje s edna glava po niski mai mai teb te e nakazala prirodata Май искаш да кажеш с една глава по дълги . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 mi to e se edno dali 6te kaje6 s edna glava sam po visok ot teb ili po dalag ot teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Spored mene stoika i e vreme da si vavrvi tia ni6to e pravi.I e tapa na vsi4koto otgore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.