Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

eto vijte ne6to interesno za stoi4eto uj ot plovdiv

eto kakvo otkrih v edin forum :

Та значи въпросното момиче не е от Пловдив а от Старосел /село намиращо се до П-в/ , учила и завършила в селото си. Всички в Старосел и околностите я знаят. На 18г. както повечето момичета от селата се преместила да живее в Пловдив, с гаджето си, което е от съседното село /див селянин/. Квартирата им била в Кичук Париж /квартал в П-в/ Живеели в приземен етаж, а в съседната стая друга двойка от тяхното село. Инфото ми е точно от тази друга двойка /сега неме съпруг и съпруга/ и бившето и гадже. По стечение на обстоятелствата се запознах с бившите и съквартиранти преди 2 год. Та онзи ден от приказка на приказка стана въпрес и за ББ и по-точно Стойка. И на мен ми изглеждаше простоватичка, но искренна а в същност истината е съвсем друга. И така на малкото момиченце му се отворили очичките в големия град и забравило с кой е дошло и с кой живее. Започнало да излиза, не подбирало карало наред с който и където свари. Добило невероятно самочувствие, проявил се егоизма и, за мързела - тя все си е била такава. Започнала да вдига скандали, да се подиграва с другите и по-точно с Рени подмятала и приказки от рода, че била тъпа селянка и такава ще си остане защото освен Васил за нея друг не съществувал а имала много възможности. Сега са щастливо семейство и се радват на 4 годишния си син. Рени не останала тъпа селянка, работи в просперираща фирма където и аз работя. А най-голямата издънка била и повода да се разделят, че Стойка и гаджето и кумували, по-точно щели да кумуват на едно семейство и причината да не се състои тази сватба била Стойка - преспала с младоженеца. Всичко ок ама нали няма умствен багаж се похвалило момичето а в село всички се знаят и от уста на уста се разнесла мълвата. Стигнала до ушите и на другите , прогонели я от село а сълзите за дядо и / горкия човек от приказките на хората получил инсулт и е на легло/. Не мисля, че се показва в искинската си светлина лицемерна и горделива, много самонадеяна и уверена, това е истинската същност на Стойка. Фалшив човек, не я харесвам и гласувах за нея. Направи ми и друго впечатление прекалено много инфо има за това шоу, общи условия, знае правилата нещо не ми харесва това. Всичка са гледали и други версий но чак пък толкова айде стига.

mai mai ne e tova za koeto se predstavq :devil

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
i men mnogo me drazni taq stoika vika 4e vsi4ki v plovdiv sme govoreli taka

kak iskah o6te taq sedmica da q izgonqt ama nqma i drugata sedmica 6te q

gledame  :angry1

Масово в Пловдив "е" се заменя с "и": тИлифон, тИлИвизор, пИпИруда и т.н.., така че стига сте мрънкали.

Масово в Пловдив "е" се заменя с "и": тИлифон, тИлИвизор, пИпИруда и т.н.., така че стига сте мрънкали.

Az da sum kazal, 4e me drazni tva 4e govori na "i"?Prosto me drazni izlu4vaneto i na4inut i na povedenie!

Mdaaaaa

Анелия

ne e losha pichka

ne mi e qsno kak moje da ima tolkova visok prosent za mahane

a onaq pradnq Stoika sha stoi tam

Анелия

ne se e zaqjdala s nikoi prai qdene kafe aaaaaaauuuuuu

a te shte e nomenirat bahti malaumnisite

sq sha vidim kvo sha praqt bez neq

И Анелия и Стойка (надявам се) ще си тръгнат, жалко за подредбата.

Някой знае ли има ли нещо като официална статистика за брой гласували или нещо подобно? Четох в 24 часа че за първия час от обявяването на номинациите са гласували 48 000 души, но ми е интересна цялостната картинка каква е.

И btw вие лично вярвате ли в достоверноста на резулатите? В смисъл, че тая статистика която показват с една таблица на exel ще я направя за 2 минути :P

Все по-глупаво се чуствам с изпратения смс :D

Абе пичове според вас коя е първата двойка която ще прави с*кс в "Къщата" ???

Според мен Здравко ще "помпи" Силвия.

Вие к'во мислите???

ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata trqaa si hodi.. toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti :)))

ae ne znam koe se zamenq no to4no az ot vsi4ki primeri koito davate do sega si gi govorq ne s I a s E taka4e ne mislq 4e vsi4ki govorqt meko ne 4e se pravq no az si govorq suvsem normalno a celiq si jivot sum prekaral v pld. qvno ne vsi4ki govorim taka!

ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata  trqaa si hodi..  toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti :)))

Че кво му е лошото на 18см - твоя да не е 28см - пък кво от това?

ahhah jal mi e da go kaja ama Plovdivchankata  trqaa si hodi..  toia Naiden sushto mili4kiq.. nego prirodata mnogo go e nakazala .. ne stiga 4e e tup mi pri tfa e 2 metra visok i ima 18 santa pishka .. ne 4e ima golqmo zna4enie ama ako az bqh na negovo mqsto shteshe da mi e kofti :)))

Размерът няма такова голямо значение колкото как работиш с членът си :wub: :wub:

Ti kvo ima6 problem s dalgite a mai mai ti si nqkav liliput koito e mnogo kompleksiran ama kvo da se prai putkite predpo4itat maje s edna glava po visoki ot maje s edna glava po niski mai mai teb te e nakazala prirodata

Ti kvo ima6 problem s dalgite a mai mai ti si nqkav liliput koito e mnogo kompleksiran ama kvo da se prai putkite predpo4itat maje s edna glava po visoki ot maje s edna glava po niski mai mai teb te e nakazala prirodata

Май искаш да кажеш с една глава по дълги :lol: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...