Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

така..следа темата от самото начало и е време и аз да постна.

за предаването:вярно,хубаво е,но не чак толкова.на моменти някои неща изглеждат нагласени.като цяло идеята е добра.народът е свикнал да гледа сеира на другия...а точно това е и смисъла на предаването.

за участниците:хора като хора,всеки с проблемите си.Анелия според мен е двулична истеричка.вярно че ужким е изстрадала много...грижи се сама за децата си,но това не и дава повод постоянно да вика и да се кара.Алиджан-леко простотията го избива,но в общи линии прави шоу.Виктор-един от възможните победители.умен е,забавен,няма особенно големи конфликти с останалите.Димитър-беше доста превзет,но за сметка провокираше останалите и правеше шоу...жалко че се отказа.Здравко-селско парче.това мога да кажа за него.мисли си че като каже изтърканите селски лафове и някоя ще му върже.съвсем скоро и той ще излети от играта.Маргарита-дразни ме.опитва се да се прави на готина и просто не може да тазбере че това поведение не и е присъщо.Мариела-прекалено безлична.нито говори,нито нищо.скоро ще я изгонят.Найден-детенце,което само си играе и нищо повече.много е инфантилен горкия.той прави най-голямо шоу...и най-големите простотии.Гроши-точен като човек.може би ще се задържи дълго в играта.всички го харесват и едва ли някой ще гласува против него.ЗАра-същата като Найден.лика прилика са си.прекалено наивна е.Силвия-Александра-дразни ме,леко просто е.и тя е прекалено голяма истеричка.Стойка-може да говори на диалект,но поне прави шоу и е самата себе си.Тихомир-изглежда свестен,но не мога да кажа нищо повече з анего.

това е мнението ми за играта и участниците.времето ще покаже далис ам била права в мнението си за тях :)

Значи аз като съм роден в Пазарджик, значи не съм пловдивчанин, така ли? Много хитро...

Това са глупости,щом живееш в Пловдив повечето време,значи си пловдивчанин.

Какво толкова голямо значение има диалекта на Стойка? По принцип девет ли казвате или деветка , защото е правилно да се каже деветка според книжовния език. Стойка се държи най-естествено от всичките участници в предаването. Вземете за пример Анелия - неможе да загуби и изпада в нервни пристъпи .Аз лично мисля ,че Стойка е най-достойният човек ,който може да вземе парите - може да е 'глупава' , да прилича на 'плондер' и да е 'изложила цял Пловдив' - ама е най-естествена. Тя сама си каза ,че не се чувства добре сред толкова "интелигенти".

Да Стойка наистина се държи естествено и не се лигави като Силвия-Александра или Анелия.Анелия първо е много добра с всички после им говори зад гърба щото не е свикнала да губи,а определено тук ще загуби.Някой ми беше казал че по някоя програма(най-вероятно НТВ) е имало интервю с Хачо Бояджиев и когато го попитали за участниците в ББ той казал че Стойка има талант за актриса,защото се държи нормално и не се прави на нещо,което е така че според мен тя има шансове да спечели ;)

Гледахте ли как се биха Силвия-Александра и Здравко? Голям смях беше!

Тези двамата май се харесват :love ! Скоро ще има SEX! :hump:

Ще има война между Зара и Найден :) . Тая Силвия-Александра к'во се притесни толкова ,че другите си мислсли ,че правят "нещо". Анелия е интригантка и е мноо подла. Тая Марго-то е същата класа като "Анито" и няма и да и мигне окото да номинира т.нар. й ( как се слага и с ударение :confused ) "приятели". Направо ме побъркаха с тия телефони кого да номинираш ;) Днес от 23.00 може и да е по-интересно :)

Какво толкова голямо значение има диалекта на Стойка?

Диалекта няма чак такова значение/освен че дразни естествено/, но има нещо друго-откъдето и да го погледнем тя е малоумна. Не че другите са кой знае какво ама чак такива уникати не са. Имам чувството че даже манекенката е по-добре в акъла от нея.Кажете ми какво и харесвате??? Ами как си представяте да излезете някъде със Стойка-примерно да отидете на ресторант с нея-няма ли да ви е неудобно или напротив ще се кефите на шоуто което ви прави. За мен лично Стойка е 25 годишно момиче което въобще не осъзнава как се движи света около нея. Винаги съм знаел, че обикновено красивите момичета са с такъв интелект, ама тя не може да се включи и в понятието мутреса. Въобще-грозна,дебела,тъпа,с беден речник и всичко останало не й липсва.Тая двуименната и Мел поне мога да ги гледам в очите без да се плаша/с Мел даже би могъл да се проведе и някакъв сносен разговор,а двуименната става и за бройка/. Ако можете да ми кажете някакви качества, които могат да се счетат за добри/освен че е добродушна, но това далеч не значи че е добра/ моля заповядайте и тогава я защитавайте.

Относно Зара/най-коментираната личност/ днеска играха на бутилка и я оставиха по прашки но не дадоха как си сваля сутиена обаче играта беше лудница и лафовете бяха размазващи-жалко че няма да го дадат цялото по нова тв защото беше поне 1 час

разкажи че не го гледах ся плссс

[/quоte]

Силвия и Здравко се сбориха на дивана и първо си играеха но после нещата загрубяха и те почнаха да се обиждат, Здравко си тръгна и я нарече розово прасе(щот панталона и беше розов).Тва е!

А и сутринта Зара намаза лицето на Найден с пяна!Той отиде в тоалетната и написа на стената "Време е за SEX женки".По късно Здравко хвана Зара и Найден си отмъсти като я намаза и нея!

разкажи че не го гледах ся плссс

[/quоte]

Силвия и Здравко се сбориха на дивана и първо си играеха но после нещата загрубяха и те почнаха да се обиждат, Здравко си тръгна и я нарече розово прасе(щот панталона и беше розов).Тва е!

А и сутринта Зара намаза лицето на Найден с пяна!Той отиде в тоалетната и написа на стената "Време е за SEX женки".По късно Здравко хвана Зара и Найден си отмъсти като я намаза и нея!

Другият път като сядаш пред телевизора поне гледаи с едно око , за да не се излагаш , не ЗДРАВКО , а Алиджан я нарече розово прасе .

развръзката тепърва предстои

Другият път като сядаш пред телевизора поне гледаи с едно око , за да не се излагаш , не ЗДРАВКО , а Алиджан я нарече розово прасе .

развръзката тепърва предстои

hahah qsno :) a koito razkaje kvo e stanalo sega mnogo 6te se radvam 6toto ba6tata zaspa a pri nego e TV-to :(

Анелия е много мръсен човек по-добре без нея!

Така е прав си.Тя беше казала,че Здравко и "Раздвоената" правили секс,пък после обвини Стойка,че го е казала.Е т'ва ако не е начин да направи мръсно...здраве му кажи!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...