Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Младежи,аз призовавам да гласуваме за изгонването на Анелия.Аз съм уплашен,мисля си,че съвсем скоро тя ще превърти напълно и ще заколи някой мирен човечец в съня му.Не познавам чак толкова побъркан човек.Моята теория за нея е,че е била някаква курва в Италия,където разни баровци са и скъсвали задника от е***е и просто най-накрая и се захлопала дъската.И ей го резултатът-истерии,ама плашешти истерии.Силвия е кобила,това е достатъчно за нея,нека се върне в Гърция да пере насраните гащи на някоя 90 годишна бабичка.Митьо си е педераст,аз май много мраза педали,да се върне в Лондон,там поне има учудващо много сродни нему души.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Пичове, пички и други такива. Нещо цялата работа почна да 'намирисва'. Кво стана сега, вчера гласувахте /аз не мисля да го правя/ за 2-ма а днес вече за 4-има ;-) Мноого нагласена тази работа бе!. Money, money, money....аман. За постъпката на 'интелигентния' не ми се говори. Толкоз му стига интелигентноста. "Хайде стига бе...парцал" :lol: :lol: На някого направи ли му впечатление как създаде сума интриги преди да си тръгне и колко клишета, научени незнайно къде, използваше Дими /за мен Митю, докат има п***а/. Ша спирам да го гледам тва...ахам. Или що не земат да пуснат гласуване за 3 седмици и на четвъртата да изгонят 11-те с най-висок вот :-) Няма да се мъчим толкоз поне :D

Mislia 4e i az triabva da se izkaja po vaprosa! Parvo toia Dimi vaobshte ne go mislete za geroi za pobeditel i t.n. A tova 4e e napravil majka postapka - naprotiv!!! Toi prosto izbiaga ot negativnia vot na zritelite - uplashi se da ne se izloji bred BG i tova ako e majka postapka?? A tova 4e obijda na dialekt i prostotia...mislia vsi4ki vidiahte negovata "inteligentnost" tazi ve4er i prednite de v koito obijdashe. Kolkoto do Stoika mislia 4e triabva da ostane edinstveno v polza na shouto. Za Anelia - az li4no i biah goliam fen, no sega MNOGO mi padna v o4ite. S netarpenie 4akam da izleze ot kashtata i da vidi zashto, koi i kak sa glasuvali da vidim togava dali niama da sajaliava za dumite! Silvia.....dvuli4na patka, koiato shte si izpati ot vota na zritelite. Losho vpe4atlenie mi napravi i Mam4eto ot Kiustendil - evala na Zara, Zdravko, Doktora i Djani za tova kak se spraviha sas situaciata !!

Taq Aneliq pa samo reve. REVLA. Da stava da sa maha. Risuva si kartinki i mi reve, tq mai neshto izkukuriga. V tva predavane kakvi li hora ne vidqh.

Ma mai Stoika e na pat da si Ide . Sas 3% pove4e ot Aneliq.

Като гледам Димитър Европееца как говори направо ме хваща страх от тази Европа :)

"Имам пари да купя сички тук" бахти изказването

Митето "Селянина" и голям олигофрен!

Като видя че ще го изритата реши да направи мръсно на вички и напусна сам...

През цялото време докато беше в къщата не спря да сипе обиди да се търси конфликти.... :angry:

Да си отива

Не бъркайте пловдивчанка с пребиваваща в Пловдив селянка!

Верно е че Стойчето май не е от Пловдив.Като и слушам акцента ми се струва че май е някъде от Чирпанския край

Не бъркайте пловдивчанка с пребиваваща в Пловдив селянка!

Okoza se, che vuprosnata "selqnka" q poznavat edni nashi semeini priqteli, spored tqh e mnogo dobra dusha. Az oshte ne moga da razbera ko tolkoz ne q haresvate, to vie imate pravo da haresvate kakvoto si iskate, no vse pak ne zasluzhava chak takova negativno otnoshenie ;)

Btw zhivee v Kichuka :)

Okoza se, che vuprosnata "selqnka" q poznavat edni nashi semeini priqteli, spored tqh e mnogo dobra dusha. Az oshte ne moga da razbera ko tolkoz ne q haresvate, to vie imate pravo da haresvate kakvoto si iskate, no vse pak ne zasluzhava chak takova negativno otnoshenie ;)

Btw zhivee v Kichuka :)

На мен пък майка ми ми каза че познавала няква нейна позната която на лелята на стринката на въйчото казала че тая Стойка била медицинска сестра. Ветно ли е твА?

Я ми кажете, колко от вас предпочитат да гледат професори в едно забавно шоу като Биг Брадър? Вие какво искате от Стойка, да прави анализ на "Война и мир" ли? Ще стане хубаво шоу сигурно...

тая Стойка била медицинска сестра. Ветно ли е твА?

Вие какво искате от Стойка, да прави анализ на "Война и мир" ли? Ще стане хубаво шоу сигурно...

@kotopah, shte pitam, utre shte ti kazha :)

@Teddy-King, hmm dam, Stoika se durzhi kato estestvena zhena, vesela e, govori mnogo, pricheski tui-onui. Pravi shou zhenata, dano da ostane :)

Такааа, играта навлиза в интересен етап. Глутницата се раздели на две

и започва борбата за кокала. Интригата се очертава да надмине латино

сериалите.

Димитър - комплексиран, сприхав и лицемер. Не блестеше с нищо особено,

в началото се опита да се наложи като най-интересен.

Когато не успя, се изпокара със всички наред. Прекрасно

изигра момента "гроздето е кисело" и не пропусна да забърка

интригата на тръгване. Типичен педалски номер, не съм и очаквал

нещо друго. Бързо ще бъде забравен.

Анелия - невротичка с тъмно минало и още по неясно бъдеще. Направи

опит да се хареса на всички, естествено не успя и се срина

психически. В основата на зародилата се интрига. Не е особено

умна и не очаквам да постигне успех. Твърде вероятно да превърти

съвсем в близките дни. Има нужда от сериозно лечение.

Следващата седмица ще обере вота.

Алиджан - силен играч. Неформално стои начело на втората група.

Всъщност тя още не се е оформила като част от интригата,

просто няколко от играчите контактуват повече един с друг,

поради сходните си интереси. При разрастване на конфликта

има сериозен шанс да бъде номиниран за изгонване, тъй като

не се плаши да се конфронтира със всеки.

Маргарита - махленска интригантка. Ще бъде в основата на следващия

сериозен конфликт, но няма да постигне нищо за себе си.

Ще бъде изхвърлена при първа възможност, след като

погине някой от "главатарите".

Стойка - изчерпа репертоара си от номера в рамките на 10 дни.

Не буди повече интерес от гледна точка на шоуто.

Ще бъде пожертвана от организаторите още тази седмица

в полза на Анелия, отново в името на шоуто.

Здравко - репертоара му е беден и еднообразен, но все още има какво

да покаже. Ще се задържи още известно време. Няма да

поддаде на прикоткването от страна на Маргарита и Анелия.

Ще играе сам за себе си.

Силвия-Александра - "куха лейка от неръждавейка", изключително

слаб играч. Поради ограничеността си лесно се манипулира.

Абонирана за следващата тройка за изгонване. Като дойде

ножа до кокала може да поддаде на ухажването на Здравко

с цел евентуално спасение.

Зара - не е наясно какво иска, нито пък как да го постигне. Глупавичка

меко казано. Като им омръзне на останалите да се закачат с нея

ще бъде изхвърлена. Засега обаче не стои на дневен ред.

Много слаб играч.

Гроши - много силен играч. Тотално различен в разни ситуации.

Първата цел на Маргарита и Анелия ще е да го привлекат

на своя страна. Ще им забие нож в гърба. Силен кандидат

за финалист.

Виктор - силен играч. Най-уравновесения до момента. Тихо и полека

ще се постарае да отстрани най-големите си противници. Ще

се дистанцира от лидерска позиция, тъй като това не е в негова

полза. Много възможен финалист.

Мел - също много уравновесена. От така създадената интрига печели

дивиденти като не участва пряко в нея. Ще надживее доста

от по-колоритните играчи. Възможен финалист.

Найден - вълк единак. Играе сам за себе си, като не пропуска да въвлече

по-неориентираните в магариите си. Тепърва ще разгъне потенциал

по отношение на номерата си, които ще стават все по-оригинални.

(дано) Сексът за него ще е мираж до последния ден, но всъщност

той не се стреми към това, а играе ролята на Иванушка Глупака.

Много силен кандидат за финалист.

Тишо - има огромното преимущество да познава хората и обстановката.

Ще стане цел на Анелия и Маргарита. В назрялата ситуация

ще отърве наказателния вот, който се полага на натрапника.

При първа възможност, обаче ще е мишена #1. Тепърва ще видим

как ще се развият нещата при него.

Толкова от мене, а да ви видя вас.

а Стойка много яко я наредиха организаторите с тоя вот и "отказването на Димитър". ще си замине още тая седмица, щото хората гласували против Митито ;) два дни са гласували за тоя дет го духа, ама после за да не идат нахалос гласовете бившия негов номер (на който е набрана солидна преднина от гласове) "случайно" е присъден на Стойка.

Горката. системата яко я прецаква. от един ден са гласовете по новите номинации, а тя е с убедителна преднина.

колкото и весел шматарок да е ще си замине. ми тва е - шопите ще ни цакат до дупка щото ги дразним, че сме най-човечни.

баси - а ако следях редовно ББ сигурно щях да съм много зарибен.

моля не ми се нервирайте - не го гледам предаването, следя само мненията ви тук и тук-там някой новина по вестници или ТВ. Участниците ги познавам само по имена от вашите мнения за тях - дори не ги и различавам по физиономии. аз само търся уликите за разкриването на Голямата конспирация - ето едната я разкрих! :punk

Хм, не че ще пращам SMS-и за когото и да било, ама не знаех, че Стойка играе с номера, на който до вчера се гласуваше за Димитър! Интересно (и нечестно!). Ако и на Анелия не са и сменили номера, също ми се вижда интересно. Кой може да каже до кой момент се гласува за единия и кога гласовете се броят за новия кандидат. Никога не може да се разбере. Ма, все едно, те всичките пари и без това си се прибират от Големия Брат!

PS: Анализът на squiffy ми допада. Мисля, че по почти всички точки, мога да се съглася с него.

Ми аз гласувах за Анелия още преди да се беше разбрало че ще напуска Димитър и номера беше 1742 , на Димитър беше 1741. Тея наистина ли са присъеденили вота на Димитър с този на Стойка ? Баси и тъпанарите ако е така!

Тая селянка с тоя диалект направо ме спука. Стана така, че всички пловдивчани говорим на диалект , все едно сме най-големите чукундури. Направо, като пътувам вече ме е срам да кажа, че съм от пловдив, защото не ми вярват, бил съм говорил много чисто.Оле ужассс :angry1

Проверих го току що ! Никъв вот не е слят с на друг човек. 1741 не съществува вече където беше т.н Дими . Който е гласувал за него не е загубил парите си , а е спечелил ( в смисъл че са го изгонили ) :)

Както казах преди няколко поста Анелия е италянска компаньонка....

Гласувах 1 път , ама 3.6лв да дам е така за няква мърла... няма да стане! :)

И как стигна до тоя извод :blink:. Сигурно си и бил клиент за да може да го твърдиш със сигурност. Ако само си правиш изовдите от това че е живяла в Италия STFU.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...