George_131 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Vie zashtoto ne razbirate zatova govorite taka.Mitaka si tragna kato pobeditel.Ako biahte gledali Gala dneska po NTV shtiahte da razberete. <{POST_SNAPBACK}> Нищо подобно. К'во да разбера? Че по този начин се опитва да излезне сух от потъналия кораб ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Naistina kakvo 6tqxme da razberem 4e na nego ne my pyka za drygite sakvartiranti,4e postoqnno gi obijda,4e gi misli za selqni a sebe si misli za ne6to mnogo po-dobro ot tqx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ако бяхте гледали днеска Гала по Нова Тв сега нямаше да ми задавате тези въпроси, защото щяхте да им знаете вече отговорите. Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ако бяхте гледали днеска Гала по Нова Тв сега нямаше да ми задавате тези въпроси, защото щяхте да им знаете вече отговорите. Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. <{POST_SNAPBACK}> Като вярваш на простотиите на Гала и Митьо защо просто не ни кажеш какво толкова са си говорили ми само защитаваш тоя ***??? И като казваш на всяка дума, че Митьо е победител това не е ли правене на адвокат? И като е простотия защо го гледаш, защо пишеш тук и тн.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм. Наистина тоя Димитър не е цвете за мирисане, ама честно казано поне си личи че не е расъл в джунга като останалите. Айде хора SMS-и 1743 --->да изчистим името на Пловдив(само за такива който не се чувстват селяни, като Стойка). Колкото до Стойка само да кажа че сутринта беше с 23% вот срещу 25% на Анелия и Силвия-Александра. Знам че сега някой ще каже че Стойка е много яка и други такива глупости, ама това не говори много добре за тях. Не ме интересува кой ще ги вземе тия 200 000 ама тая определено не ги заслужава. Това е от мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ако бяхте гледали днеска Гала по Нова Тв сега нямаше да ми задавате тези въпроси, защото щяхте да им знаете вече отговорите. Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. <{POST_SNAPBACK}> Moga da ti kaja edno Dimitar si tragna za6toto iska6e da si go varne na drygite(biv6i ve4e) sakvartiranti, i tova izob6to ne go pravi pobeditel a po skoro py**a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 И аз съм съгласен, че това кюфте Стойка, трябва да си ходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Къде могат да се видят резултатите и това, кой води в изгонването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Bahti tapotiqta.Po BB Chan pusnaha 4at, koito zaema po4ti polovinata ekran.I estestveno se po4naha i sms-teot sorta na: taq takava, onaq onakava.Ot tva po tupo ne mojaha li da izmislqt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 V momenta se typalkat s vazglavnici Naiden i Zara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Kolkoto i da ne i se shte, shte i zarovi kokalche niakoi v gradinkata, ama shte vidim koi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 М<и чесно да ви кажа , ако смятат да се бият с възглавници и да си се мазнат до края, като Гларуса който ме дразни до полуда , въобще не смятам да гледам . Няма ли кавга ( която организираше Митака ) няма шоу , аз да не го гледам това да гледам оная МАРУЛА Зара кака се мотае с сулю и пулю и чака да е ****** . ! А между другото са супер тъпанари всичките и наистина са на много ниско ниво! Едната циганка която неможе да говори , гражданката от селски произход Стойка , италянската компаньонка Анелия и т.н и т.н и т.н. Дано не се окаже верно това дето си го мисля щото до сега ми харсваше предаването ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Bahti tapotiqta.Po BB Chan pusnaha 4at, koito zaema po4ti polovinata ekran.I estestveno se po4naha i sms-teot sorta na: taq takava, onaq onakava.Ot tva po tupo ne mojaha li da izmislqt? <{POST_SNAPBACK}> да бе-не знам откъде пък им хрумна тая тъпотия . Като се замисли човек обаче идеята е много добра защото четох някои sms-и и определено са писани от разни момченца и момиченца, а не от сериозни хора. А пичовете са много на далавера щото тия дето пращат съобщения са надъхани от тийнеджърската възраст да се разправят и пишат глупости без да им пука щото после мама и тати плащат сметката.Така че това си е далавера голяма и едва ли ще отпадне-аз даже вече съм се приготвил след още някоя и друга седмица да резнат и отгоре екрана за да си пускат рекламки Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Като гледам Димитър Европееца как говори направо ме хваща страх от тази Европа "Имам пари да купя сички тук" бахти изказването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Е, не! Димитър се оля! Успя да убие и малкото зрителски интерес, който имах към него. То бива обиди, то може, ама разбирате ли...това вече не се трае. Поздравявам го затова че си тръгва, че да не го гледам повече. Педал! Edit: Двулични кучки (Ани и Силвия). До преди малко плуеха "Морския идиот", а сега се обединяват с него. Ей тва е женската същност, лицемерието за което те самите говорят! Всичките им кирливи ризи започнаха да излизат наяве. Обаче Здравко си ги отрязва много яко, въпреки че е с тях. Шапка му свалям за това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Бахти селските клюкарки дет са. Бих казал, че те са така наречените СЕЛЯНИ. Едит: Димитър чистоплътния с обувките по канапето хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 kade da go gledam online freee ? onaia stranichka neshto i niama linkovete v momenta ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 kade da go gledam online freee ?onaia stranichka neshto i niama linkovete v momenta ..... <{POST_SNAPBACK}> Вече не го дават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 Сега ако изгонят Анелия, Силвия остава САМА! kade da go gledam online freee ?onaia stranichka neshto i niama linkovete v momenta ..... <{POST_SNAPBACK}> Няма сайт вече, няма и да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 shto taka ? shto ne go davat i shto niama i da ima ? problem li ima niakakav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Някой от жените спешно се нуждаят от часа с психолог, който им се полага. То и вчера имаше параноични изблици и глупости, ама тая вечер се оляха тотално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 shto taka ? shto ne go davat i shto niama i da ima ? problem li ima niakakav ? <{POST_SNAPBACK}> Ами да, има- незаконно е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ами да, има- незаконно е! <{POST_SNAPBACK}> da be tva e iasno ama v BG znaem kak sedi vaprosa s tezi neshta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 da be tva e iasno ama v BG znaem kak sedi vaprosa s tezi neshta.... <{POST_SNAPBACK}> Ами излъчвай ти тогава, ако ти стиска... Това не е като да си качваш файлчета в нета. Маааалко по-различно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Author Share Posted November 4, 2004 GLASUVAITE BRE HORA! <{POST_SNAPBACK}> Ти ли плащаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.