Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Vie zashtoto ne razbirate zatova govorite taka.Mitaka si tragna kato pobeditel.Ako biahte gledali Gala dneska po NTV shtiahte da razberete.

Нищо подобно. К'во да разбера? Че по този начин се опитва да излезне сух от потъналия кораб ли?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ако бяхте гледали днеска Гала по Нова Тв сега нямаше да ми задавате тези въпроси, защото щяхте да им знаете вече отговорите. Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. :punk

Ако бяхте гледали днеска Гала по Нова Тв сега нямаше да ми задавате тези въпроси, защото щяхте да им знаете вече отговорите. Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. :punk

Като вярваш на простотиите на Гала и Митьо защо просто не ни кажеш какво толкова са си говорили ми само защитаваш тоя ***??? И като казваш на всяка дума, че Митьо е победител това не е ли правене на адвокат?

И като е простотия защо го гледаш, защо пишеш тук и тн.???

Нямам намерение да влизам в ролята на адвокат, но ще кажа само, че Митака си тръгна, защото не можеше да понася вече тази простотия. :punk

Съгласен съм. Наистина тоя Димитър не е цвете за мирисане, ама честно казано поне си личи че не е расъл в джунга като останалите. Айде хора SMS-и 1743 --->да изчистим името на Пловдив(само за такива който не се чувстват селяни, като Стойка).

Колкото до Стойка само да кажа че сутринта беше с 23% вот срещу 25% на Анелия и Силвия-Александра. Знам че сега някой ще каже че Стойка е много яка и други такива глупости, ама това не говори много добре за тях. Не ме интересува кой ще ги вземе тия 200 000 ама тая определено не ги заслужава. Това е от мене.

Moga da ti kaja edno Dimitar si tragna za6toto iska6e da si go varne na drygite(biv6i ve4e) sakvartiranti, i tova izob6to ne go pravi pobeditel a po skoro py**a

М<и чесно да ви кажа , ако смятат да се бият с възглавници и да си се мазнат до края, като Гларуса който ме дразни до полуда , въобще не смятам да гледам :( . Няма ли кавга ( която организираше Митака ) няма шоу , аз да не го гледам това да гледам оная МАРУЛА Зара кака се мотае с сулю и пулю и чака да е ****** . ! А между другото са супер тъпанари всичките и наистина са на много ниско ниво! Едната циганка която неможе да говори , гражданката от селски произход Стойка , италянската компаньонка Анелия и т.н и т.н и т.н.

Дано не се окаже верно това дето си го мисля щото до сега ми харсваше предаването .....

Bahti tapotiqta.Po BB Chan pusnaha 4at, koito zaema po4ti polovinata ekran.I estestveno se po4naha i sms-teot sorta na: :confused taq takava, onaq onakava.Ot tva po tupo ne mojaha li da izmislqt?

да бе-не знам откъде пък им хрумна тая тъпотия ;) . Като се замисли човек обаче идеята е много добра защото четох някои sms-и и определено са писани от разни момченца и момиченца, а не от сериозни хора. А пичовете са много на далавера щото тия дето пращат съобщения са надъхани от тийнеджърската възраст да се разправят и пишат глупости без да им пука щото после мама и тати плащат сметката.Така че това си е далавера голяма и едва ли ще отпадне-аз даже вече съм се приготвил след още някоя и друга седмица да резнат и отгоре екрана за да си пускат рекламки :angry1

Е, не! Димитър се оля! Успя да убие и малкото зрителски интерес, който имах към него. То бива обиди, то може, ама разбирате ли...това вече не се трае. Поздравявам го затова че си тръгва, че да не го гледам повече.

Педал!

Edit: Двулични кучки (Ани и Силвия). До преди малко плуеха "Морския идиот", а сега се обединяват с него. Ей тва е женската същност, лицемерието за което те самите говорят! Всичките им кирливи ризи започнаха да излизат наяве.

Обаче Здравко си ги отрязва много яко, въпреки че е с тях. Шапка му свалям за това!

Някой от жените спешно се нуждаят от часа с психолог, който им се полага. То и вчера имаше параноични изблици и глупости, ама тая вечер се оляха тотално.

da be tva e iasno ama v BG znaem kak sedi vaprosa s tezi neshta....

Ами излъчвай ти тогава, ако ти стиска... Това не е като да си качваш файлчета в нета. Маааалко по-различно е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...