Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Dragi 4itateli na tozi velikolepen forum,mislq 4e sled razvitieto na predavaneto tazi ve4er vsi4ki trqbva da se obedinim i da glasuvame protiv ANELIQ  :angry1.Tva e vazmojno nai, ama nai-tapoto sa6tesvo v cqlata igra.Vednag vi izbroqvam nqkoi dovodi:1.NEPOPRAVIMA ISTERI4KA. 2.Tq se misli za nepredelno velika i nedostijima.Dovela specialno decata si ot Italia za6toto e sigurna 4e 6te spe4eli.(BAHTI TAPATA PU**A) 3.Licemerna - uj be6e dobra s vsi4ki,a sega ve4e si4ki sa tapi selqni. 4.Mn me izdrazni tiq prostotii deto gi napravi sled tova,za da pokaje velikat princes kolko e razdranena. 5.PRE4I NA KUPONA V KA6TATA. Siguren sam 4e 6te namerite i o6te,zatova molq vi ot dunoto na du6ata si neka se ubedinim i q "izpudim ot ka6tata" :excl:  :excl:  :excl:

Blagodarq vi predvaritelno.

EDIT:A Mitaka 4e be6e oligofren,estesveno 4e be6e.(DA I GOLQM PEDAL)

напълно те подкрепям!!!!

тази жена явно не е свикнала да губи-много се ме раздразни когато разбра че е номиниана за изгонване и започна да прави глупости:

отиде в кухнята и започна да хвърпля ориз(или каквото там беше) :angry:

след това в джакузито започна да пляска с крака във водата

А и разбира се да не забравя най-голямата й изцепка когато сложи онази прозрачна нощничка-тая да не си мисли че като си покаже пъпа и никой няма да глсува против нея :confused (сигурно е много наивна)

направо не спира да ме учудва :laughing:

Всичко т'ва е за повече гласуване, повече кандидати.

И всичко от 1 ден гласуване отива в боклука :)

Everything is mafia!

:pirate

P.S.Моля, без коментар :)

Ако Вие бяхте на мястото на Димитър или Анелия,какво бихте направили - бихте ли се отказали като него ,примерно :]

Бих останал и ако ме изгонят, ще си тръгна като мъж, достойно загубил :)

i to kakvo se okaza 4e mai mai Dimitar e nai-svqsniqt.. evala mu pravq 4e si tragna nezavisimo 4e pe4elishe nakazatelniqt vot.. :punk :punk :punk .. daje 4e mi e jal 4e takav obraz kato nego si tragna..

Всички много се палите и съжалявате Анелия и не знам още кой си,но накрая някой ще вземе 200 бона и ще е много по-богат от всички нас...така,че не хабете толкова енергия по тези неща.

А Дими беше готин тип,симпатяга! :lol:

Димитър напраи шоу и ся ша го канат по предавания ала бала :)

Някои хора немогат да губят като тази Анелия , тя напрао превъртя и според мен пак ще си тръгне независимо от "жертвата" на Димитър ;)

Да изгоним Стойка за доброто име на Пловдив.  ;)

И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно :) Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно :)

Да изгоним Стойка за доброто име на Пловдив.

И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно. Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно :)

Да направим Стойка шампион - за доброто име на Пловдив!

(ако вече не е направена, защото аз съм наивен в това отношение и вярвам, че тя ВЕЧЕ е шампион)

То всички са селяни без изключение.Та прибирам се вчера и си викам айде пак ще го гледам може пък днес да е интересно.Почвам да вечерям и си пускам нова телевизия и кво да видя-Някакъв си бръсне оная работа :sick :sick и не издържах.То както е тръгнало с малоумни шоута да вземат да направят и едно Manhunt че сега играя играта и се зарибих.Това вече бих го гледал :evil

Жената с двете имена е гадна и злобна!!!

А забелязахте ли Зара как излъга обаче!!!Тя номинира Анелия и после като си говориха на поляната и Анелия й вика:Защо,искам да знам защо са ме номинирали накои хора?

И Зара й каза:Аз не съм човекът,който трябва да питаш защо са те номинирали! :sick

И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно :) Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно :)

emi az si priznavam na Dimitar, no Stoika oshte ne me radva :)

Жената с двете имена е гадна и злобна!!!

А забелязахте ли Зара как излъга обаче!!!Тя номинира Анелия и после като си говориха на поляната и Анелия й вика:Защо,искам да знам защо са ме номинирали накои хора?

И Зара й каза:Аз не съм човекът,който трябва да питаш защо са те номинирали!  :sick

Zara izob6to ne e nominirala Aneliq!Zara nominira Dimitur i Silviq-Alexandra!

Zara izob6to ne e nominirala Aneliq!Zara nominira Dimitur i Silviq-Alexandra!

Неее,номинира Анелия като изтъкна като предлог,че на нея й е мъчно за децата й и така е по-добре за нея!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...