Vankata Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Анелия е борбена жена, която твърдо стои зад целите си. Заслужава подкрепа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Dragi 4itateli na tozi velikolepen forum,mislq 4e sled razvitieto na predavaneto tazi ve4er vsi4ki trqbva da se obedinim i da glasuvame protiv ANELIQ .Tva e vazmojno nai, ama nai-tapoto sa6tesvo v cqlata igra.Vednag vi izbroqvam nqkoi dovodi:1.NEPOPRAVIMA ISTERI4KA. 2.Tq se misli za nepredelno velika i nedostijima.Dovela specialno decata si ot Italia za6toto e sigurna 4e 6te spe4eli.(BAHTI TAPATA PU**A) 3.Licemerna - uj be6e dobra s vsi4ki,a sega ve4e si4ki sa tapi selqni. 4.Mn me izdrazni tiq prostotii deto gi napravi sled tova,za da pokaje velikat princes kolko e razdranena. 5.PRE4I NA KUPONA V KA6TATA. Siguren sam 4e 6te namerite i o6te,zatova molq vi ot dunoto na du6ata si neka se ubedinim i q "izpudim ot ka6tata" Blagodarq vi predvaritelno. EDIT:A Mitaka 4e be6e oligofren,estesveno 4e be6e.(DA I GOLQM PEDAL) <{POST_SNAPBACK}> напълно те подкрепям!!!! тази жена явно не е свикнала да губи-много се ме раздразни когато разбра че е номиниана за изгонване и започна да прави глупости: отиде в кухнята и започна да хвърпля ориз(или каквото там беше) след това в джакузито започна да пляска с крака във водата А и разбира се да не забравя най-голямата й изцепка когато сложи онази прозрачна нощничка-тая да не си мисли че като си покаже пъпа и никой няма да глсува против нея (сигурно е много наивна) направо не спира да ме учудва Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Всичко т'ва е за повече гласуване, повече кандидати. И всичко от 1 ден гласуване отива в боклука Everything is mafia! P.S.Моля, без коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Az vi govorq ot snoshti, che Dimitur si trugva po sobstveno zhelanie, no koi li mi vqrva! Poll-a e smenen za 3-ti (nadqvqm se posleden) put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Въпроса не трябва ли да е: Кой ще си тръгне втори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Ако Вие бяхте на мястото на Димитър или Анелия,какво бихте направили - бихте ли се отказали като него ,примерно :] <{POST_SNAPBACK}> Бих останал и ако ме изгонят, ще си тръгна като мъж, достойно загубил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Kakav li 6te bade noviq?Vie kak mislite Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Бих останал и ако ме изгонят, ще си тръгна като мъж, достойно загубил <{POST_SNAPBACK}> Аз също бих останал докато ме изгонят. Никога няма да се предам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Това е супер отвратително предаване.Гледах го няколко пъти и съм изумен колко е малоумно и скучно.Пълна отврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex_perta Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Togava nema6 nikvo mqsto v toq forum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Dimitar gi precaka dosta qko mislq 4e vidqxte golqmata ysmivka na liceto my Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Това е супер отвратително предаване.Гледах го няколко пъти и съм изумен колко е малоумно и скучно.Пълна отврат <{POST_SNAPBACK}> I az taka misla Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Накрая и телефонн ша му дадат еба*ти пе*ала Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 i to kakvo se okaza 4e mai mai Dimitar e nai-svqsniqt.. evala mu pravq 4e si tragna nezavisimo 4e pe4elishe nakazatelniqt vot.. .. daje 4e mi e jal 4e takav obraz kato nego si tragna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Всички много се палите и съжалявате Анелия и не знам още кой си,но накрая някой ще вземе 200 бона и ще е много по-богат от всички нас...така,че не хабете толкова енергия по тези неща. А Дими беше готин тип,симпатяга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKK Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Да изгоним Стойка за доброто име на Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Димитър напраи шоу и ся ша го канат по предавания ала бала Някои хора немогат да губят като тази Анелия , тя напрао превъртя и според мен пак ще си тръгне независимо от "жертвата" на Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Да изгоним Стойка за доброто име на Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно Link to comment Share on other sites More sharing options...
pich76 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 spored men vsi4ki nominirani v momenta trqbva da si hodqt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 Да изгоним Стойка за доброто име на Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно. Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно <{POST_SNAPBACK}> Да направим Стойка шампион - за доброто име на Пловдив! (ако вече не е направена, защото аз съм наивен в това отношение и вярвам, че тя ВЕЧЕ е шампион) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 То всички са селяни без изключение.Та прибирам се вчера и си викам айде пак ще го гледам може пък днес да е интересно.Почвам да вечерям и си пускам нова телевизия и кво да видя-Някакъв си бръсне оная работа и не издържах.То както е тръгнало с малоумни шоута да вземат да направят и едно Manhunt че сега играя играта и се зарибих.Това вече бих го гледал Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Жената с двете имена е гадна и злобна!!! А забелязахте ли Зара как излъга обаче!!!Тя номинира Анелия и после като си говориха на поляната и Анелия й вика:Защо,искам да знам защо са ме номинирали накои хора? И Зара й каза:Аз не съм човекът,който трябва да питаш защо са те номинирали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 И аз мислих така в началото, но сега като я по опознах зе да ме кефи. Ето още едно доказателство, че първото мнение не винаги е верно Ако и вии сте сгрешили признаите си, не е срамно <{POST_SNAPBACK}> emi az si priznavam na Dimitar, no Stoika oshte ne me radva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Жената с двете имена е гадна и злобна!!!А забелязахте ли Зара как излъга обаче!!!Тя номинира Анелия и после като си говориха на поляната и Анелия й вика:Защо,искам да знам защо са ме номинирали накои хора? И Зара й каза:Аз не съм човекът,който трябва да питаш защо са те номинирали! <{POST_SNAPBACK}> Zara izob6to ne e nominirala Aneliq!Zara nominira Dimitur i Silviq-Alexandra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Zara izob6to ne e nominirala Aneliq!Zara nominira Dimitur i Silviq-Alexandra! <{POST_SNAPBACK}> Неее,номинира Анелия като изтъкна като предлог,че на нея й е мъчно за децата й и така е по-добре за нея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.