Teddy-King Posted November 3, 2004 Author Share Posted November 3, 2004 ami prosto si e takava i obi4a vsi4ko da e kakto trqbva <{POST_SNAPBACK}> Всъщност не "както трябва", а "както тя иска"! И наистина не преиграва - тя просто си е истерична. На моменти и аз я съжалявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Всъщност не "както трябва", а "както тя иска"! И наистина не преиграва - тя просто си е истерична. На моменти и аз я съжалявам... <{POST_SNAPBACK}> az tva imah predvid-kakto trqbva spored neq e kakto tq iska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Big Brother Hello Big Brother.mp3 pesenta ot big brother ako ne ste si q namerili vse oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Ako se vqrva na tova vseki koito e glasuval da se 4uvstva qko preeban ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Ako se vqrva na tova vseki koito e glasuval da se 4uvstva qko preeban ....! Може да му се вярва. В вестниците днеска пише, че Димитър си е тръгнал доброволно и на негово място влиза заместник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 toest tiq se nagu6iha ot sms-i za nerealen vot Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 дано да не стане като световното във Франция скрито покрито Всъщност сигурен съм че няма да върнат и лев ако се заеме някое "жълто" предаване ще стане интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Димитър от "БИГ БРАДЪР" си тръгна сам! "40-годишният Димитър Казъмлов си тръгна сам от къщата на "Биг Брадър" вчера следобед. Той е един от първите двама номинирани да отпаднат от шоуто. Димитър и Анелия бяха посочени от съквартирантите си да си ходят. Според правилата зрителите ще гласуват да отпадне Анелия и следващият събрал най-много гласове. Трима са обаче хората с равен брой гласове, който следват Анелия. Тя е получила 5 гласа , а останалите са с малка разлика след нея. Затова, вместо да избиратот двама, зрителите ще избрат от 4-мата, който да си тръгне следващия понеделник. Това ще бъде обяснено в извънредното живо предаване от студиото на Ники Кънчев тази вечер. На мястото на Димитър ще влезе друг човек. Такива са правилата на шоуто. Има ибрани 8 резерви за подобни случаи." Това е от 24 часа днешният брой! ИСТИНА ЛИ Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Димитър от "БИГ БРАДЪР" си тръгна сам!"40-годишният Димитър Казъмлов си тръгна сам от къщата на "Биг Брадър" вчера следобед. Това е от 24 часа днешният брой! ИСТИНА ЛИ Е? <{POST_SNAPBACK}> абе не знам дали е истина ама в момента си го гледкам по тв-то - седнал си е рамо до рамо с другите и си лафят така че нещо ме съмнява тая работа Аз искам да питам нещо друго обаче-това с отпадането нещо не ме кефи-ми то така все по-тъпо ще става оттук нататък колкото по-малко хора остават. Защо не са го направили всичките 12човека да си седят 3месеца и да си ги юркат яко пък ние зрителите през това време ако трябва да си гласуваме/да им бутаме мангизи в джобовете/ пък накрая да обявят само 1победител. Иначе сега като отпаднат половината аз какъв интерес ще имам да го гледам това шоу??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 егати простотията тва с димитър е много тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Време е Бойко Борисов да влезе като новият член ,сред съквартирантите :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Аз искам да питам нещо друго обаче-това с отпадането нещо не ме кефи-ми то така все по-тъпо ще става оттук нататък колкото по-малко хора остават. Защо не са го направили всичките 12човека да си седят 3месеца и да си ги юркат яко пък ние зрителите през това време ако трябва да си гласуваме/да им бутаме мангизи в джобовете/ пък накрая да обявят само 1победител. Иначе сега като отпаднат половината аз какъв интерес ще имам да го гледам това шоу??? <{POST_SNAPBACK}> и аз съм за такъв регламент като бих добавил че тряя да се гласува кои да спечели мангизите и три месеца тия 12 да праат шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 E тва което става е бахти набутвацията. Неска ще се кажат за кои ще гласуваме, а хората които са гласували до днес пият по една студена вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Dimitur ne si e trugnal vse oshte, zashtoto trqbva da izvesti Big Brother 24 chasa predi da napusne. T.e. tazi vecher shte mozhe da izleze ot kushtata. http://bigbrother.bg/pop-news.pcgi?news_id=593 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 K'vi sa tezi glyposti 4e Dimitar si e bil tragnal toi e v ka6tata i predi malko dori nare4e Zdravko "Laino" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Купете си вестник 24 часа! На последната страница пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 E,to e qsno 4e 6a izgonqt Dimitar,6toto drazni vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 E,to e qsno 4e 6a izgonqt Dimitar,6toto drazni vsi4ki <{POST_SNAPBACK}> Нали уж ще си тръгва сам бтв : с онлайн предаването какво стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Тва са пълни глупости!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 dimitar nqma 6ans. pove4eto hora ne go haresvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 за мен това е поредната провокация за повишаване на зрителския интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 dimitar nqma 6ans. pove4eto hora ne go haresvat <{POST_SNAPBACK}> Dimitar e mrankalo.6te go izkonat mnoo qsno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pich76 Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 da vi kaja spored men vsi4ko e e dna golqma manipulaciq na vsi4ki koito se interesuvat ot BB,i cqlata tazi rabota e samo za da mogat da se palnqt kasi4kite s kinti-vinagi i zanapred 6te ima takiva intrigi za6toto vse pak nqkoi trqbva da sledi kak se razviva 6outo i to4no 4rez tezi forumi v razni saitove te razbirat tova i se re6ava zanapred kakvo da se pravi za da se vdiga vse pove4e zritelskiq interes i estestveno sms-4etata! tova e li4no mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Димитър да си тръгва.Много е тъп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Димитър да си тръгва.Много е тъп! <{POST_SNAPBACK}> Мда и се прави на култорист с този пън дето вдига и напрао к'ви мускули има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.