Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

ami prosto si e takava i obi4a vsi4ko da e kakto trqbva

Всъщност не "както трябва", а "както тя иска"! И наистина не преиграва - тя просто си е истерична. На моменти и аз я съжалявам...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Всъщност не "както трябва", а "както тя иска"! И наистина не преиграва - тя просто си е истерична. На моменти и аз я съжалявам...

az tva imah predvid-kakto trqbva spored neq e kakto tq iska! :)

Ako se vqrva na tova vseki koito e glasuval da se 4uvstva qko preeban ....!

Може да му се вярва. В вестниците днеска пише, че Димитър си е тръгнал доброволно и на негово място влиза заместник.

дано да не стане като световното във Франция скрито покрито

Всъщност сигурен съм че няма да върнат и лев :bgrin: ако се заеме някое "жълто" предаване ще стане интересно

Димитър от "БИГ БРАДЪР" си тръгна сам!

"40-годишният Димитър Казъмлов си тръгна сам от къщата на "Биг Брадър" вчера следобед.

Той е един от първите двама номинирани да отпаднат от шоуто. Димитър и Анелия бяха посочени от съквартирантите си да си ходят.

Според правилата зрителите ще гласуват да отпадне Анелия и следващият събрал най-много гласове.

Трима са обаче хората с равен брой гласове, който следват Анелия. Тя е получила 5 гласа , а останалите са с малка разлика след нея.

Затова, вместо да избиратот двама, зрителите ще избрат от 4-мата, който да си тръгне следващия понеделник. Това ще бъде обяснено в извънредното живо предаване от студиото на Ники Кънчев тази вечер.

На мястото на Димитър ще влезе друг човек. Такива са правилата на шоуто. Има ибрани 8 резерви за подобни случаи."

Това е от 24 часа днешният брой! ИСТИНА ЛИ Е? :blink:

Димитър от "БИГ БРАДЪР" си тръгна сам!

"40-годишният Димитър Казъмлов си тръгна сам от къщата на "Биг Брадър" вчера следобед.

Това е от 24 часа днешният брой! ИСТИНА ЛИ Е? :blink:

абе не знам дали е истина ама в момента си го гледкам по тв-то - седнал си е рамо до рамо с другите и си лафят така че нещо ме съмнява тая работа ;)

Аз искам да питам нещо друго обаче-това с отпадането нещо не ме кефи-ми то така все по-тъпо ще става оттук нататък колкото по-малко хора остават. Защо не са го направили всичките 12човека да си седят 3месеца и да си ги юркат яко пък ние зрителите през това време ако трябва да си гласуваме/да им бутаме мангизи в джобовете/ пък накрая да обявят само 1победител. Иначе сега като отпаднат половината аз какъв интерес ще имам да го гледам това шоу???

Аз искам да питам нещо друго обаче-това с отпадането нещо не ме кефи-ми то така все по-тъпо ще става оттук нататък колкото по-малко хора остават. Защо не са го направили всичките 12човека да си седят 3месеца и да си ги юркат яко пък ние зрителите през това време ако трябва да си гласуваме/да им бутаме мангизи в джобовете/ пък накрая да обявят само 1победител. Иначе сега като отпаднат половината аз какъв интерес ще имам да го гледам това шоу???

и аз съм за такъв регламент като бих добавил че тряя да се гласува кои да спечели мангизите и три месеца тия 12 да праат шоу :punk :punk :punk

E тва което става е бахти набутвацията. Неска ще се кажат за кои ще гласуваме, а хората които са гласували до днес пият по една студена вода :(

da vi kaja spored men vsi4ko e e dna golqma manipulaciq na vsi4ki koito se interesuvat ot BB,i cqlata tazi rabota e samo za da mogat da se palnqt kasi4kite s kinti-vinagi i zanapred 6te ima takiva intrigi za6toto vse pak nqkoi trqbva da sledi kak se razviva 6outo i to4no 4rez tezi forumi v razni saitove te razbirat tova i se re6ava zanapred kakvo da se pravi za da se vdiga vse pove4e zritelskiq interes i estestveno sms-4etata! tova e li4no mnenie :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...