Valesh Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Гледай го от някой он-лайн сървър?Та по темата, не знам дали сте обсъждали, но целувката на Зара и Мел съвсем не е случайна. Интересно ми е дали Зара знае и как ще реагира, когато разбере това: http://www.bg-lesbian.com/obiavi/zap.htm http://216.239.59.104/search?q=cache:Ut8eq...mell.htm+&hl=en <{POST_SNAPBACK}> ТАя верно е лизбиик*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 [ Erin, това се нарича бизнес, батка. Като не ти харесва, не плащай 14лв, премести се в Бургас ако искаш... <{POST_SNAPBACK}> Не това се нарича НЕКОРЕКТНОСТ !!! ж.к. Тракия също ли е Бургас , а ! А за тези 14 лв. ;-( , няма проблем аз не плащам , но я попитаи другите на какво мнение са . И още нещо за бизнеса , ако още не си разбрал , ИМА сайт н акойто ДИреКТно се гледа ГолемияБрат , но с много лошо качество ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Ех, Erin, нали знаеш, няма пълно щастие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 Erin, ти откри Америка! Я пак ми виж първия пост. Понякога опитвайки се да изкараш другия глупак, самият ти излизаш такъв, затова бъди малко по-предпазлив. Относто бизнеса, безсмислено е да се правиш на мъж- правата за излъчване на Биг Брадър са купени и се държат изцяло от Cable Tel. Евроком няма нищо общо с тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 HEKTIK, кои са дъщерите? <{POST_SNAPBACK}> PsychoNun i e nick-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Erin, ти откри Америка! Я пак ми виж първия пост.Понякога опитвайки се да изкараш другия глупак, самият ти излизаш такъв, затова бъди малко по-предпазлив. Относто бизнеса, безсмислено е да се правиш на мъж- правата за излъчване на Биг Брадър са купени и се държат изцяло от Кейбъл Нет. Евроком няма нищо общо с тях... <{POST_SNAPBACK}> Сори , но Господ НЕ ме е дарил с търпението на глупак , за да ти търся първи , втори и т.н. глупавите Ти постове . Търси си ги сам и си ги чети след като това ти доставя удоволствие . И дали съм искал да те направя на глупак след като съм изказал възмущение от политиката на Един от МОНОПОЛОСТИТЕ ( визирам ЕВРОКОМ ) , то и Шампионска лига си има права и Всички филми които гледаш , но стигат до теб ( с подкрепата на .... ) нали ?? След като ди мислиш , че си водеща компания и държиш на авторитета си ще си закупиш права за излъчване , пък после си го кодираи и си пе4ели двойно , но явно не си ходил на училище , ЗНАЕШ лИ какво е пазарнакономика и нещо по въпроса за търсенето и предлагането , А !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0d3c Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 PsychoNun i e nick-a tva e malkata (na 15) drugata se pi6e Gurl_Intarupted a za snimkite... amm 4etoh tuka po temata ama ne sum vidql 4e nqkoi e dal url.. sorry.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barovetsa Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Здравейте аз искам да кажа че Димитър много се със Анелия!!!Дето и вика Т--A П---А!!!Той е малко-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Добре, де, Erin, наистина ли смяташ, че има ТОЛКОВА МНОГО за гледане по този 24 часовия канал, че вдигаш такава врява? Особено нощно време, според теб, какво правят? 'Ми да - спят! Така че не виждам защо толкова протестираш. Гледай ги от някой он-лайн сървър, ще видиш, че няма абсолютно нищо интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 ae може и да няма нещо интересно но все пак е яко и мисля че за парите които си плащам би трябвало да получвам нещото което най-много се гледа тия дни по твто демек ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Za men Dimitar e nomer 1 zashtoto e otkroven.Vseki maj si bia chikia no nikoi ne si go priznava.Toi daje go pravi pred kamerata.I zatova za men e nomer 1.Zashtoto e otkroven, kazva si tova koeto si misli i niama maska.Prosto toi i Naiden sa takiva kakvito sa si v realnia jivot, a ostanalite se prikrivat i se predstvaiat za savsem drygi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex_perta Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 DAje na on-line naro4no davat nai-tapite ne6ta.Naprimer Naiden kak sa brasne 30min. , Aneliq kak pravi nqkvi uprajnenia 1 4as i tnt.Nova televiziq i Cabel net spored men sa se dogovorili po teq ne6ta.I nai-interesnoto e po NTV.24-4asovoto izla4vane e shitnq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 За Найден не съм убеден, но Димитър няма какво да губи- той е Англичанин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 ем според мен и Найден се държи наистина много естествено но Димитър и да се държи както и да е не ме кефи прост много е лигав и се прави на непукист и така прецаква отбора тва е мое мнение де ! а бтв не че се прави но явно не му пука и ако е така кво праи там !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Абе тва предеване е много готино,само дето тоя Димитър не мога да го търпя.Понякога се даржи отвратително-като например онази вечер,когато се кара с Анелия и я обижда.Думите,с които я нарече бяха отвратителни. И за тва да бъдат като войници-в някой моменти Big Brother прекаляваше според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Ти за 200 хиляди лева ко искаш да слушат музика та пият и ядат 90 дена ,е чакай малко де ,даже им е малко т'ва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 Бе тя и Анелия не се държа като светица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Добре, де, Erin, наистина ли смяташ, че има ТОЛКОВА МНОГО за гледане по този 24 часовия канал, че вдигаш такава врява? Особено нощно време, според теб, какво правят? 'Ми да - спят! Така че не виждам защо толкова протестираш. Гледай ги от някой он-лайн сървър, ще видиш, че няма абсолютно нищо интересно. <{POST_SNAPBACK}> Vij sega...az sam ot Sliven i tam go ima 24 4asa v denonoshtieto i 4estno da ti kaja na emisiite davat 1/8-ma 4ast ot tova koeto se slu4va to vinagi "iztarvat" nai-interesnoto! Taka 4e si e po-dobre da si go gledash kakto i on-line no pone e s perfektno ka4estvo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Последният който ще изкоментирам е Алиджан - яко чувство за хумор, не се навира да бъде на всяка манджа мерудия,но всяко негово включване е хит. И аз не го гледам но от първото предаване ми е любим точно той. Просто си личи отдалече че е пичага Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 И аз не го гледам но от първото предаване ми е любим точно той.Просто си личи отдалече че е пичага <{POST_SNAPBACK}> На мен пък ми прилича на селски тарикат.И то турчин.С някви мурафети и лафове от кварталната кръчма влиза...Не знам,гадно е да го кажа,но имам някаква предубеденост за него,понеже знам,че е турчин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 В момента е страшно интересно от 5 минути дават празна пейка и приглушено се чува гласа на Алиджам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 В момента е страшно интересно от 5 минути дават празна пейка и приглушено се чува гласа на Алиджам. <{POST_SNAPBACK}> az puk samo vijdam peikata Zvuk nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 За к'во по НТВ почна вече ББ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 За к'во по НТВ почна вече ББ? <{POST_SNAPBACK}> Защото имат предаване на живо от студио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Защото имат предаване на живо от студио. <{POST_SNAPBACK}> Аз не знаех и това с жабите го изпуснах. Така ма е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.