Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Az sam s Mplayer i ne6to ne moga da gledam cqloto film4e koeto svalqm ot dadenata ot Teddy-King stranica.Problemat mi e sledniqt svalqm film4eto s FlashGet i moga da go gledam do nqkade naprimerno 5 minytki ot nego i sled tova mi se izkly4va,nqkoi moje li da mi pomogne 10x predvaritelno :online2long:

Не го сваляй, гледай го онлайн ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

В този ред на мисли, може ли някой да намери на БГ книгата от която Найден четеше яките текстове.

Казва се "Голият Обяд" на Уилиям Бъроуз.

намерих я само на Английски Тук

Баси-тоя Голям Брат им срина нервите тотално на всичките.Ако продължава така в същия дух който излезне ще заминава директно за лудницата ама лошо няма-дано започват да ги юркат и още по-яко :punk :punk те кво очакват тия 12 тъпаци-за 200 000 награда да си играят на куклички и фунийки ли :D Лудница стана работата-само така Големи Братко-другата седмица ми се иска да видя примерно обучение на полицаи в Симеоново-ей тва ако знаете за к'ъв гърч може да стане въпрос не е истина.Пък по-другата може да почнат да ги тренират по програмата на морските тюлени-трябва да им скапят лагерите на тия шмекери-а-хахахаххахахаа :lol:

'Наздрави'

'Сие така да бъдим'

дееба и тъпата тая Стойка :)

И на мен точно тва ми направи впечатление, тая тъпа селянка злепостави града ни пред цяла България.. Дано да я махнат по скоро :)

И на мен точно тва ми направи впечатление, тая тъпа селянка злепостави града ни пред цяла България.. Дано да я махнат по скоро :)

Spoko nqma da q mahnat.

Nali znaete che tq pecheli.

I sled tova stava asistentka na Niki.

В този ред на мисли, може ли някой да намери на БГ книгата от която Найден четеше яките текстове.

Казва се "Голият Обяд" на Уилиям Бъроуз.

намерих я само на Английски Тук

Имам я в библиотеката.

П.П. Че този Найден може ли да чете, странно ...

За кой бихте гласували (против)? Аз лично не мога да понасям Димитър... Умее да скапва настроението на всички :angry:

Как мислите, дали ще се получи нещо между Зара и Найден? :tongue

Аз мисля ,че Зара и Найден ще се исплющат до края :)..също си мисля и за пебалс и пича нещо си с "Дж" май беше :)

Аз мисля ,че Зара и Найден ще се исплющат до края :)..също си мисля и за пебалс и пича нещо си с "Дж" май беше :)

Съгласна съм с теб! :D Това няма да е за прпускане!

За Алиджан ли говориш?

Да.Точно за Алиджан ,забелязал съм ,че задно с пебалс имат некво уважение по междуси ..и може да се получи нешо според мен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...