Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
awe nqkoi gledali ot tuk we: Big Brother на живо - http://exploits.ath.cx/freebb/

za6toto az nemoga da gledam

nemoje damise svarje

az gledam.. stava li ti gadno? i raboti, za tvoi ujas... procheti postovete nazad, za da vidish zashto poniakoga NE RABOTI. I vmesto da psuvash, pomisli za onezi, koito praviat vuzmojno tova online izluchvane

S koia programa go gledate?

"Howto :

- Windows

U can watch using any player just click file open -> open url ( or something else just it must be online streaming / opening the source )"

Това от сайта го прочетох, не съм си го измислил. Ако не знаеш английски, ЧЕТИ ПОВЕЧЕ. Поне 30 пъти се е повторило с коя програма се гледа!

abe zvuka si e perfekten

tova che niakoi ste gluhi i ne si go uvelichavate e drug vapros :P

i chetete malko kakvo e pisano predi vas

Еми сигурно съм глух. :) Няма значение, че тонколоните са увеличени до дупка. :lol:

Предаването е много интересно.Непознати хора трябва да жижеят заедно 3 месеца.Малко е шантаво,но жъпрки тожа предажането е доста интересно и се слу4ват интересни не6та.Гледам Биг Брадър от самото му на4ало и 6те продалйавам да го гледам,за6тото смятам ,4е 6те стажа о6те по-интересно. :angry1

Шоуто ша е днеска в късното предаване!Обаче как ги вдигнаха на пожар вечерта :blink:

да бе - е гати юркането :punk Тия наистина ще видят какво е казарма-интересно другата седмица какво ще ги правят - аз съм за плажни спасители/Зара се дави в джакузито, а Найден я спасява и й прави изкуствено дишане уста в долни устни ;) :lol: /

да бе - е гати юркането :punk  Тия наистина ще видят какво е казарма-интересно другата седмица какво ще ги правят - аз съм за плажни спасители/Зара се дави в джакузито, а Найден я спасява и й прави изкуствено дишане уста в долни устни ;)  :lol: /

хахахаха!верно голЕмо давене ще падне!нали знаеш че някой като прави изкуствено дишане на одавник и като пак почне да диша оня изплюва водата.И долните устни на Зара могат да плювнат нещо тогава :devil

Big Brother Theme

Тва е музиката където я пускат на БГ предаването.Явно някой я е записал от телевизията,защото е само 21 секунди и не мяса много на CD Rip

Това същото ли е или се бъркам ? :confused Между другото аз имам 4 песни на BigBrother и нито 1 от тях не е тази,с която завършва предаването,а пък тя ме кефи много ;) :punk

Това същото ли е или се бъркам ? :confused Между другото аз имам 4 песни на BigBrother и нито 1 от тях не е тази,с която завършва предаването,а пък тя ме кефи много ;)  :punk

не е същото.тва дето дадох линк е за оная песничка дато я пускат в края на предаването:Hello Big Brother

abe tva e mnogo zabavno sholo ama ne moga da sy pomislq kak moga da sujitelstvam s 12 nepoznaty hora bez pravo na osamotenie ;)  ;)  ;)

ще съжителстваш с 11-ти се падаш 12-ия. А колкото до усамотението изглежда Дими е доста напред с материала като варианти :bgrin: :rolleyes: :bgrin:

Az sam s Mplayer i ne6to ne moga da gledam cqloto film4e koeto svalqm ot dadenata ot Teddy-King stranica.Problemat mi e sledniqt svalqm film4eto s FlashGet i moga da go gledam do nqkade naprimerno 5 minytki ot nego i sled tova mi se izkly4va,nqkoi moje li da mi pomogne 10x predvaritelno :online2long:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...