Valkyre Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Не помня кой беше писал ,че имало поставени лица....много ясно иначе как ще се поддържа зрителският интерес даже вече могат и да се посочат Найден и Зара (помислете малко) самото им поведение го показва @MARVIN незнам какво си си представял но то се очакваше да е режисирано относно времето на снимките и аз имам някакви съмнения но първия сняг ще го покаже няй точно <{POST_SNAPBACK}> Пффффф как може да кажеш че има потавени лица Като всички такива съмнителни как искате да потръгне нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 И аз си мислих, че това с гласуването на зрителите е довод, ама не мисля че има начин да се разбере колко души за кого са гласували. Просто е определен редът, в който ще си ходят и толкова! Гласуваш за някого, ама печели този който трябва! А това, че по принцип го дават със закъснение от 1-2 дена е ясно, ама не мисля че са толкова. А, температурите колкото и да са високи през деня, като се стъмни си е бахър (че и сутринта, даже!) Не става за по бански! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Marvin, towa s povarogasitelq spored mene ne beshe naglaseno. Spored mene Najden predwaritelno e slovil tam povarogasitelq kato sa se ugowarqli da se biqt s toqgi. Prosto toj naro4no se iztegli kym povarogasitelq i sled kato go e podgotwil, izglevda logi4no da znae kyde to4no se namira i da nqma nuvda da go fiksira i taka natatyk. Ako nqkoj e gledal toq den Cabeltel, move da kave dali e imalo neshto takowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Това обаснение можех и сам да си го дам, ама то е едно от възможните! Не се знае кое е вярното. Според излъченото, е нескопосано режисирано. А и онези, не са актьори, все пак (дали?). И по Cabeltel са давали това, което трябва! Не вярваш там да се появяват режисьори и да повтарят сцени, нали? И по интернет гледаш това, което (и когато!) ти пуснат. Сега и по телефон (уж!) можеш да ги подслушваш! И всичкото това, "когато няма предаване по Нова, или няма човек в изповедалнята!" Здраво "вързани гащи"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Qsno e 4e ima powe4e ot edna wyzmovnosti. No w krajna smetka kakwo zna4enie ima koq e wqrnata ?! Az primerno go gledam, hareswa mi, zabawlqwam se. Izobshto ne me e*e dali e istina ili e naglaseno. Waven e krajniq efekt, kojto za men e - priqtno prekarwane pred telewizora. PS. Makar, 4e spored mene izobshto ne e naglaseno, prosto paranoqta Marwine, ti idwa w powe4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Това за параноята е друга тема! И аз му се кефя много на предаването! Ама, от един момент нататък, усетих, че мога по-успешно да защитавам "другата" теза, различна от общоеуфоричната, обсебила всеки, гледащ само ефектната и забавната страна на нещата! Просто, като достатъчно интелигентен (как само звучи! ), искам да ме лъжат по-качествено, без евтини номера! Искам нещо, анлогично на това, Астор да се изкефи на фокус, направен от негов колега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе те не са ли на затворено? Дворът им не е ли закрит ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ave toia Big Brother kade moge da se gleda na jivo v neta?Osven na oficialnata im stranica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_niki1 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 awe zakvo ne ba4kat tia sarvari az nemoga izob6to dase svarja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Абе те не са ли на затворено? Дворът им не е ли закрит ? <{POST_SNAPBACK}> нали трябваше да опазят огънят от дъжд като го преместят-> че май не са на закрито. Аз искам да попитам само 1 път ли ще е предаването , в смисъл че като минат тия 3 месеца и няма да има други участници и всичко свършва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 нали трябваше да опазят огънят от дъжд като го преместят-> че май не са на закрито.Аз искам да попитам само 1 път ли ще е предаването , в смисъл че като минат тия 3 месеца и няма да има други участници и всичко свършва? <{POST_SNAPBACK}> през 3 месеца май ще го правят.3 месеца предаване,3 месеца почивка и така...аз поне така разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 през 3 месеца май ще го правят.3 месеца предаване,3 месеца почивка и така...аз поне така разбрах <{POST_SNAPBACK}> до колкото знам...през 3-те месеца които няма да има ББ ще дават по същото време 'Стани Богат' и после пак ББ така ще ги редуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
opposite_11 Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Awe az iskah da popitam, na koq grupa i koq pesen e na introto na Big Brother?? Mnoo ma zaribqva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 Awe az iskah da popitam, na koq grupa i koq pesen e na introto na Big Brother??Mnoo ma zaribqva! <{POST_SNAPBACK}> Един рейс хора от този форум искат да знаят същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Наказанието с четките за зъби не беше толкова "сурово" Яко беше ,когато Гроши вадеше спагетите с ръце Тоя Димитър е бати чекиджията - ще го дават от 23.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Аз доколкото съм запознат с хавите,ББ се прави веднъж годишно.А то и сега си има Стани богат,само че в събота и неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Със всеки изминал ден лудницата става все по-голяма.Big Brother Rulzzz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Днес беше ужасно тъпа и много скучна серия. Съжалявам че го гледах, можеше да има нещо по интересно по другите канали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 СТОЙКА БИЛА СИГУРНИЯТ ШАМПИОН Из София текат упорити слухове, че пловдивчанката Стойка отсега е калесана за шампионка в "Биг Брадър". И продуцентите, и публиката са си я харесали отсега. "Тя е артистична, добродушна, наивна и буди симпатии. Идеалният типаж за шампион", смятат от екипа на световното шоу. От години по света шества традицията състезанието да се печели предимно от жени. Това още повече увеличавало шансовете на Стойка да гушне желаните 200 000 лева. в-к ШОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 СТОЙКА БИЛА СИГУРНИЯТ ШАМПИОН Из София текат упорити слухове, че пловдивчанката Стойка отсега е калесана за шампионка в "Биг Брадър". И продуцентите, и публиката са си я харесали отсега. "Тя е артистична, добродушна, наивна и буди симпатии. Идеалният типаж за шампион", смятат от екипа на световното шоу. От години по света шества традицията състезанието да се печели предимно от жени. Това още повече увеличавало шансовете на Стойка да гушне желаните 200 000 лева. в-к ШОК <{POST_SNAPBACK}> Аз още от първия ден сам за Стойчето, просто ме кефи от всякъде, няма втора като нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Тази Стойка пък е толкова противна, няма друг с толкова селско излъчване и тва мячене направо ми действа на нервите, пък и грозна - ужас прасе.. Мен ме кефи Здравко Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 em naiden e pi4a toi pravi nai-mnogo 6ou a da vi pitam kak da razbera toq VLC player zarejda li ko prai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Тази Стойка пък е толкова противна, няма друг с толкова селско излъчване и тва мячене направо ми действа на нервите, пък и грозна - ужас прасе.. Мен ме кефи Здравко <{POST_SNAPBACK}> Може и да е всичко изброенно ,но се държи най-естествено от всички участници .Според мен класацията за най-противен и глупав участник води Димитър Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Може и да е всичко изброенно ,но се държи най-естествено от всички участници .Според мен класацията за най-противен и глупав участник води Димитър <{POST_SNAPBACK}> Мисля да се съглася с мнението ти за Димитър. Много е прост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 хаха днес тоя димитър пак си НАБИ една ... бати идиота! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.