Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Toq Miteto go npraviha kato negar sas toq shokolad. Teq ot kashtata sa bati shturite, omazaha go kato prasence :) i za parvi pat da im kaje che sa bili mnogo SLADKI (ili ne6to takova kaza).

Ot 11h shte se biqt sas vazglavnici. :)

Ot 11h shte se biqt sas vazglavnici. :)

@Fixer,бебчо,ти това май вместо сънчо го гледкаш,а?Бой с възглавница,а???Сладур!!!Кака Зара харесва ли ти или ти идва малко дърта???

Много на място го сподели,Чавдаре!

@Fixer,бебчо,ти това май вместо сънчо го гледкаш,а?Бой с възглавница,а???Сладур!!!Кака Зара харесва ли ти или ти идва малко дърта???

Awe kav si ti we. Kaja ne6to i vednaga go preobrazuvash ta izliza drugo.

Ti ako si gledash o6te san4o opravqi sa SLADUR. A taq Zara ne mi haresva OK.

Awe kav si ti we. Kaja ne6to i vednaga go preobrazuvash ta izliza drugo.

Ti ako si gledash o6te san4o opravqi sa SLADUR. A taq Zara ne mi haresva OK.

@Fixer,не се ядосвай,бебчо!Вярно,че е присъщо за твоята възраст да избухваш по-често,но мисли позитивно-след 7-8 години ще си аут от пубертета!На теб коя ти харесва от ББ? :D

FiXer e ядосан,упс,аз ще се оттегля,той има пластмасов меч и пушка :D Хаха.

Лицата Мел и Зара-мразя всякакви такива същества,независимо мъ и жена,жена и жена,мъж и мъж.Ако ще чукаш-ок,ако ще позираш-направи го без да те гледат другите.Баси простотията,мяткаме си свежарските дупета на зеленко и айдее,аудиторията още малко ще тръгне да мастурбира..да,ама не.

FiXer e ядосан,упс,аз ще се оттегля,той има пластмасов меч и пушка :D Хаха.

Лицата Мел и Зара-мразя всякакви такива същества,независимо мъ и жена,жена и жена,мъж и мъж.Ако ще чукаш-ок,ако ще позираш-направи го без да те гледат другите.Баси простотията,мяткаме си свежарските дупета на зеленко и айдее,аудиторията още малко ще тръгне да мастурбира..да,ама не.

Абсолютно си прав-това е позьорство отвсякъде.Всички си плетат мрежите обаче,вече ги усещам.Тоя Найден поддържа интереса на зрителите,опитвайки се да сваля Зара.Едва ли публиката би го изгонила докато може да му гледа сеира.Същото важи и за Зара.Яд ме е на мен,че нямам какво да правя тези дни по това време и го гледам това позьорско"шоу".Мда

Преди малко ми хрумна нещо. Мисля си го от няколко дена, но едва сега го формулирах като теза! Разбрах, че е пишело нещо по този въпрос и в жълтата преса, но не съм чел нищо по въпроса, а и не съм й фен. Та, значи, мисля си, че това, което гледаме, като шоу, не е съвсем "на живо", даже не е снимано вчера или онзи ден, а се е случело "малко" по-рано! Т.е. всичко това вече е приключило, победителят си е взел парите и т.н. Искам да вмъкна, само, че съм голям фен на шоуто и го гледам редовно! Обаче:

Някои неща ми изглеждат доста добре режисирани (и репетирани!). Последното, което ми направи впечатление, беше сцената с пожарогасителя. Свалете си я и я гледайте внимателно. Това не беше моментно хрумване и оригинално, импулсивно решение. Найден просто си хвърли "оръжията" (защо предварително, да не е очаквал, че има пожарогасител зад него!?!), обърна се, изобщо без да го потърси, грабна го и започна да пръска с него. Интересно, как така, пожарогасителят се оказа точно зад него! Нормално беше да се огледа, да го фиксира, да прецени, че е възможно да го използва, да си хвърли меча (чак тогава!), да му скъса предпазителя и след това да започне да пръска (ако знае и как!). Освен това, Зара, която уж го нападаше, се държеше на доста голяма дистанция от него, очевидно го е очаквала! Не знам, но на мен ми изглежда странно.

Другото фрапиращо е, че ходят твърде много голи (по бански). Все пак е краят на Октомври и не е чак толкова топло навън. А, в София (да не говорим за полите на Витоша!) си е било винаги доста по-студено от Пловдив. Аз, нещо, не мога да си се представя от сутрин до вечер да ходя по бански сега, без да ми е студено. Че и вечерта даже! Верно, че тези дни са малко по-топли, ама чак да се излегна да се пека на двора и да задрема на припек -ще ми е студено и още как! А, това, дето се пръскаха на двора с маркуча със студена вода, си беше направо абсурдно!

Могат да се намерят и още доводи, ама се включете и вие! Може и да си въобразявам, ама тези неща ми правят впечатление, а и не мога да намеря нещо, което да ме накара със сигурност да мисля обратното! Случайно ли е, че нямат никаква връзка с външния свят? Ясно, че такива са правилата, ама си мисля, че това не е, за да нямат ТЕ контакт със света, а за да няма Светът контакт с ТЯХ (щото те не са там, де!).

Харесвам шоуто, ама мисля че ще ме разочароват. Изобщо не съм си въобразявал, че ще бъде 1:1 естествено и нережисирано, ама чак пък толкова!

PS: Колегата преди малко ми каза, че е пишело, че Майната е взела парите!

Преди малко ми хрумна нещо. Мисля си го от няколко дена, но едва сега го формулирах като теза! Разбрах, че е пишело нещо по този въпрос и в жълтата преса, но не съм чел нищо по въпроса, а и не съм й фен. Та, значи, мисля си, че това, което гледаме, като шоу, не е съвсем "на живо", даже не е снимано вчера или онзи ден, а се е случело "малко" по-рано! Т.е. всичко това вече е приключило, победителят си е взел парите и т.н. Искам да вмъкна, само, че съм голям фен на шоуто и го гледам редовно! Обаче:

Някои неща ми изглеждат доста добре режисирани (и репетирани!). Последното, което ми направи впечатление, беше сцената с пожарогасителя. Свалете си я и я гледайте внимателно. Това не беше моментно хрумване и оригинално, импулсивно решение. Найден просто си хвърли "оръжията" (защо предварително, да не е очаквал, че има пожарогасител зад него!?!), обърна се, изобщо без да го потърси, грабна го и започна да пръска с него. Интересно, как така, пожарогасителят се оказа точно зад него! Нормално беше да се огледа, да го фиксира, да прецени, че е възможно да го използва, да си хвърли меча (чак тогава!), да му скъса предпазителя и след това да започне да пръска (ако знае и как!). Освен това, Зара, която уж го нападаше, се държеше на доста голяма дистанция от него, очевидно го е очаквала! Не знам, но на мен ми изглежда странно.

Другото фрапиращо е, че ходят твърде много голи (по бански). Все пак е краят на Октомври и не е чак толкова топло навън. А, в София (да не говорим за полите на Витоша!) си е било винаги доста по-студено от Пловдив. Аз, нещо, не мога да си се представя от сутрин до вечер да ходя по бански сега, без да ми е студено. Че и вечерта даже! Верно, че тези дни са малко по-топли, ама чак да се излегна да се пека на двора и да задрема на припек -ще ми е студено и още как! А, това, дето се пръскаха на двора с маркуча със студена вода, си беше направо абсурдно!

Могат да се намерят и още доводи, ама се включете и вие! Може и да си въобразявам, ама тези неща ми правят впечатление, а и не мога да намеря нещо, което да ме накара със сигурност да мисля обратното! Случайно ли е, че нямат никаква връзка с външния свят? Ясно, че такива са правилата, ама си мисля, че това не е, за да нямат ТЕ контакт със света, а за да няма Светът контакт с ТЯХ (щото те не са там, де!).

Харесвам шоуто, ама мисля че ще ме разочароват. Изобщо не съм си въобразявал, че ще бъде 1:1 естествено и нережисирано, ама чак пък толкова!

PS: Колегата преди малко ми каза, че е пишело, че Майната е взела парите!

Еми след още 12 седмици ще разберем дали си прав ;) А иначе сега можем само да гадаем,но това за банските и на мен ми направи впечатление,но както обичам да казвам: "Важното е шоу да става и к**а да ти е див" :woot :lol: ;) :P :D

Marvin, да приемем че е вярно това, което казваш. Обаче примерно следващата седмица вали сняг в София. Като дават репортажа от къщата вечерта трябва да има сняг на двора, нали? Ако вече са го снимали откъде ще знаят кога ще завали сняг? Изкуствения сняг лесно се различава. А това за топлото време, мога само да кажа, че тази седмица през ден ходя в София и времето е доста топло. Хората ходеха по къси ръкави и някои с къси панталони, така че не виждам какъв е проблема. Там в Бояна (нали там беше къщата) да е най-много с 1 градус по-студено. Това с пожарогасителя верно си беше нагласено, т.е. планирано. В това няма съмнение, но кой и как го е планирал е друг въпрос. Предполагам, че нарочно не са показали как Найден (така ли се казваше тоя?) го е планирал, за да е по-интересно. Предположения все пак. Знам ли ги. Може и да е нагласено нещо. :)

Не помня кой беше писал ,че имало поставени лица....

много ясно иначе как ще се поддържа зрителският интерес

даже вече могат и да се посочат Найден и Зара (помислете малко) самото им поведение го показва

@MARVIN незнам какво си си представял но то се очакваше да е режисирано

относно времето на снимките и аз имам някакви съмнения но първия сняг ще го покаже няй точно

Еми след още 12 седмици ще разберем дали си прав ;) А иначе сега можем само да гадаем,но това за банските и на мен ми направи впечатление,но както обичам да казвам: "Важното е шоу да става и к**а да ти е див" :woot  :lol:  ;)  :P  :D

Мисля, че ще се разбере и по-рано, щото ми е чудно, като падне сняг около нас, какво ще правят? Пак ли ще са по бански на тревичката?

А е възможно и да имат различни сценарии и финали, в зависимост от изтичането на информация и други издънки. Ще се радвам да не съм прав, ама, май, яко ни будалкат!

Нали в края на седмицата ще гласуваме кой да се махне? Или и това е нагласено и още от сега се знае всяка седмица кой ще си ходи? :) Колкото до това дали се предават нещата в реално време - Ако вземем предвид това с гласуването от една страна като факт който не трябва да се разминава повече от 2 дена с шоуто, а от друга страна че на хората които се занимават с монтажа на завършеното предаване им е нужно не малко време за да го потготвят си мисля че всичко се случва с 1 или 2 дни напред. На всички им е ясно че това което гледаме всяка вечер не е от същия ден, но колко преди това е станало ..незнам. А пък тва че Майната взела парите е 100% потвърждение че жълтите вестници само простотии пишат. Тя тая ще е първата дето ще я изгонят, няма дръг толкова отчетливо противен човек от цялата компания :)

Марвин и аз си мислих така, но вече не защото вчера като стана земетресението гледах онлайн и там също го усетиха и коментираха, така че е на живо, но и аз мисля че има режисирани неща, например с бирата ММ :)

P.S. kotapah тва по НТВ е с един ден закъснение, защото вчера даваха от димитров ден ;)

kotapah ти като гледаш понякога замисляш ли се ?

вчера даваха как празнуват димитров ден ;) ! чаткаш ли ?

ще зема да ти го обясна :D

а димитров ден беше миналия ден, следователно го дават с 1 ден закъснение :)

вчета гледах по cabletel как се обличат с войнишки униформи :) и цял ден не засякох нищи интересно.

Режисирано е !

Спомнете си първата седмица, когато поръчваха продуктите.

Онази каза "Колко бири бяхте поръчали ?" ????? Защо не попита колко зеле, моркови или каквото и да било друго,а точно бира. Не може да се каже, че е на 100%, но в отделни моменти от BB взимат участие за да върнат интереса на публиката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...