step_by_step Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Абе някак си не ме влече идеята да гледам как някой се къпе,а още по-малко да го гледам как ака.Какво сте се надъхали всичките?Имам другарчета,които живеят в Дания и Норвегия и според тях,който гледа Големия брат е в голяма емоционална закъсация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 16, 2004 Author Share Posted October 16, 2004 който гледа Големия брат е в голяма емоционална закъсация. <{POST_SNAPBACK}> Според думите ти 2 милиарда активни зрители са "в голяма емоционална закъсация". Супер! Значи има предаване, което да ги утешава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Според думите ти 2 милиарда активни зрители са "в голяма емоционална закъсация". Супер! Значи има предаване, което да ги утешава... <{POST_SNAPBACK}> Тц!Според мен са много повече,само че тези дето не попадат в статистиката на играта или нямат време да я гледат или просто нямат телевизори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Posledno sq nqkoi znae li tochno koga shte e purviqt episod? gledah programata po teletexta ne e na 17 toiq mesec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Нали уж щяло да тръгне от понеделник . Ама от колко часа ? Нямам програма да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 След като гледах Шоуто на Труман с Джим Кери се замислям относно този тип шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Tva e qko i az sam go gledal.Seeno gleda6 "Mind Hunters". Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 В понеделник от 20:30 по НТВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 17, 2004 Author Share Posted October 17, 2004 Съвсем случайно се натъкнах на една интересна информация. Филм, който е правен по книгата "1984", написана през далечната 1949г. Именно тази книга ражда идеята за създаването на "Big Brother". Написана като фантастика, десетилетия по-късно, книгата се превръща в реалност, но в други мащаби и с комерсиална цел- забавление. Това не е мое мнение след като съм го изгледал, това си е официално признатата информация. IMDB Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 В уарез има ли го ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 ...като изключим шоуто, тази книга си беше почти реалност в продължение на няколко десетилетия в Източна Европа и соцлагера въобще ...а филма ако не бъркам са го давали няколко пъти по различни канали Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Kvo sha kajete za parvite uchastnici v predavaneto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Луфа работа, интересна ще ми е само онази част с банята!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Сега вленах в бг сайта на Биг Брадър ама сигурно го обновяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Da va pitam nqkoi znae li ako ne izlezesh purvi nqkakvi nagradi za ostanalite ima li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ако някой не е успял да гледа ето тук качвам първия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLMaX Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Nqkoi slu4aino da li moje da ka4i predavaneto. Spored men 6te ima golqm interes P.S Bahti s kolko sekundi me izprevari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Kvo sha kajete za parvite uchastnici v predavaneto? <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Леле оная русата от Пловдив дето пееше пред огледалото ква е куха. Как щяла да ходи без грим и като влезне се огледа във всяко огледало просто. и оная с жълтото яке дето не спря да скача на трибуната, тя сигурно е по-възрастна от майка ми. Мъжете ме кефят повече за сега най-симпатичен ми е оня русия дето е 2 метра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава <{POST_SNAPBACK}> Тя тая е бахти селянката. Ама Гроши ма разби е тва е пловдивчанин Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Направо съм възмутен от подготовката в техническо отношение аудиото бая го беше фанала липсата. Но дано има смях.. някой знае ли вече ГБ канала дали работи и къде да го дирим?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава <{POST_SNAPBACK}> Аз си мисла че са дъвки, но щом казваш че са презервативи така да бъде Имам проблем с сайт-а. някой да може да го отваря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Ама Гроши ма разби е тва е пловдивчанин <{POST_SNAPBACK}> Тоя не ми вдъхва доверие много и като видя брадвата и му светнаха очичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 18, 2004 Author Share Posted October 18, 2004 Аз си мисла че са дъвки, но щом казваш че са презервативи така да бъде Имам проблем с сайт-а. някой да може да го отваря? <{POST_SNAPBACK}> Водещата каза че са презервативи. А сайта нещо ни е забранен... Както и сайта на НоваТВ май. Относно 24часовия канал- май нас няма да ни огрее за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 За сега не работи сайта нормално.. П.С. Пънчев спомена е-карти?! Да не е платен?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.