Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Абе някак си не ме влече идеята да гледам как някой се къпе,а още по-малко да го гледам как ака.Какво сте се надъхали всичките?Имам другарчета,които живеят в Дания и Норвегия и според тях,който гледа Големия брат е в голяма емоционална закъсация.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
който гледа Големия брат е в голяма емоционална закъсация.

Според думите ти 2 милиарда активни зрители са "в голяма емоционална закъсация". Супер! Значи има предаване, което да ги утешава...

Според думите ти 2 милиарда активни зрители са "в голяма емоционална закъсация". Супер! Значи има предаване, което да ги утешава...

Тц!Според мен са много повече,само че тези дето не попадат в статистиката на играта или нямат време да я гледат или просто нямат телевизори ;)

Съвсем случайно се натъкнах на една интересна информация. Филм, който е правен по книгата "1984", написана през далечната 1949г. Именно тази книга ражда идеята за създаването на "Big Brother". Написана като фантастика, десетилетия по-късно, книгата се превръща в реалност, но в други мащаби и с комерсиална цел- забавление. Това не е мое мнение след като съм го изгледал, това си е официално признатата информация.

9352.jpg

...като изключим шоуто, тази книга си беше почти реалност в продължение на няколко десетилетия в Източна Европа и соцлагера въобще ;) ...а филма ако не бъркам са го давали няколко пъти по различни канали

Kvo sha kajete za parvite uchastnici v predavaneto?

Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено ;) А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава :devil :evil :woot :lol: ;) :P :D :)

Леле оная русата от Пловдив дето пееше пред огледалото ква е куха. Как щяла да ходи без грим и като влезне се огледа във всяко огледало просто. и оная с жълтото яке дето не спря да скача на трибуната, тя сигурно е по-възрастна от майка ми.

Мъжете ме кефят повече за сега най-симпатичен ми е оня русия дето е 2 метра.

Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено ;) А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава :devil  :evil  :woot  :lol:  ;)  :P  :D  :)

Тя тая е бахти селянката. Ама Гроши ма разби е тва е пловдивчанин :)

Направо съм възмутен от подготовката в техническо отношение :blink: аудиото бая го беше фанала липсата.

Но дано има смях.. някой знае ли вече ГБ канала дали работи и къде да го дирим?!

Струва ми се интересно предаване като цяло,но мисля,че участниците няма да се държат естествено ;) А пък за пловдивчанката к'во да ви кажа - малко просто е момичето - на едното легло в мъжката спалня вижда кутийка с презервативи и казва : "А,на тях само дъвки са им дали" ХаХаХаХа много смях ме изби тогава :devil  :evil  :woot  :lol:  ;)  :P  :D  :)

Аз си мисла че са дъвки, но щом казваш че са презервативи така да бъде :)

Имам проблем с сайт-а. някой да може да го отваря?

Аз си мисла че са дъвки, но щом казваш че са презервативи така да бъде :)

Имам проблем с сайт-а. някой да може да го отваря?

Водещата каза че са презервативи. А сайта нещо ни е забранен... Както и сайта на НоваТВ май.

Относно 24часовия канал- май нас няма да ни огрее за него...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...