Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Aide nqkoi da mi kaje kak to4no da si pusna BB v net-a, 4e sum mahmurliq i ni6to ne zacepvam. :wacko: Otvaram site-a i gleam nekfi adresi i ottam ni6to ne zacepFam :blink:

Копираш тоя http://83.148.65.20:11666 После отваряш windows media player даваш file->open URL past-ваш го.Даваш ОК и чакаш да зареди.

Mi napraih go maina, ama otdolu mi pi6e playing 155k bit/s i dava 4eren ekran.Ni6to ne se vijda.Probvah i s drugite adresi ot site-a ama i s tqh su6toto.Kvo stava nemoa da razbera?

Ако си към гигабит или на достъпна много ще засича.Иначе от време на време сигнала прекъсва.А може и да е от кодеците

Mi napraih go maina, ama otdolu mi pi6e playing 155k bit/s i dava 4eren ekran.Ni6to ne se vijda.Probvah i s drugite adresi ot site-a ama i s tqh su6toto.Kvo stava nemoa da razbera?

значи и на мен ми пишеше същото.просто отиваш пак на file-open url и натискаш пак ок.картина ще има..само че е доста размазана! ;)

koi codeci to4no az sam installnal

XviD-1.0-09052004

DivXPro503GAINBundle

klcodec210f-----------------k-lite cadec pack 2.110 full

EDIT : i az ne moga da podkaram ni6to s vlc-to samo edin kadar ili tam 1sec i zacepva

mi za tva gledaite s Windows Media Player

az s nego gledam

Нали всички казват, че VLC бил най-добрия за това, а в крайна сметка излиза, че никой не може да го подкара... :wacko:

e hubavo da ama kato si pusna ne6to prez windows media playera

cakam si tam open url i si pi6a adresa posle dava connecting i kato se connectne mi dava stop togava si cakam play i mi pi6e edikolkosi/kbit i mi dava 4eren ecran

q kajete moje da e ne6to ot codecite

koi izpolzvate vie

На мен ми работи перфекно с 128кбита линка с медия плеара с VCL не ми върви на мен , прави както казвате по горе.

На мен пък този 128 кбпс линка въобще не ми тръгва :(

Абе незнам.

Ама имам чувството, че всичко е по сценарий...

Добро утро!

Но въпросът е- Какво от това? Ако нямаше сценарии нямаше да е толкова интересно. Ако са преценили хората, че така е по-голямо шоу, нека има!

В крайна сметка целта на предаването не е да гадаем дали има сценарии или не, а да се гледаме и да се забавляваме. :lol:

Опитайте да се абстрахирате от мисли за сценария!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...