DarK_SolDieR Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ale pi4ove ot koi ip adres go gledate.6toto ot ediniq mi pokazva ne6to staro Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Down for Update EDIT: 4-vartiq ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 А защо няма звук ? Така ли е при вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 А защо няма звук ? Така ли е при вас <{POST_SNAPBACK}> Има ама е слаб. Увеличи и ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Aide nqkoi da mi kaje kak to4no da si pusna BB v net-a, 4e sum mahmurliq i ni6to ne zacepvam. Otvaram site-a i gleam nekfi adresi i ottam ni6to ne zacepvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Aide nqkoi da mi kaje kak to4no da si pusna BB v net-a, 4e sum mahmurliq i ni6to ne zacepvam. Otvaram site-a i gleam nekfi adresi i ottam ni6to ne zacepFam <{POST_SNAPBACK}> Копираш тоя http://83.148.65.20:11666 После отваряш windows media player даваш file->open URL past-ваш го.Даваш ОК и чакаш да зареди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Mi napraih go maina, ama otdolu mi pi6e playing 155k bit/s i dava 4eren ekran.Ni6to ne se vijda.Probvah i s drugite adresi ot site-a ama i s tqh su6toto.Kvo stava nemoa da razbera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Mi napraih go maina, ama otdolu mi pi6e playing 155k bit/s i dava 4eren ekran.Ni6to ne se vijda.Probvah i s drugite adresi ot site-a ama i s tqh su6toto.Kvo stava nemoa da razbera? <{POST_SNAPBACK}> Ако си към гигабит или на достъпна много ще засича.Иначе от време на време сигнала прекъсва.А може и да е от кодеците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Mi napraih go maina, ama otdolu mi pi6e playing 155k bit/s i dava 4eren ekran.Ni6to ne se vijda.Probvah i s drugite adresi ot site-a ama i s tqh su6toto.Kvo stava nemoa da razbera? <{POST_SNAPBACK}> значи и на мен ми пишеше същото.просто отиваш пак на file-open url и натискаш пак ок.картина ще има..само че е доста размазана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ne, prosto kato si smenih HDD-to i si instalirah win-a sum zabravil da installna i codecite.sq se oprai i ne nasi4a.mersi za infoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ne, prosto kato si smenih HDD-to i si instalirah win-a sum zabravil da installna i codecite.sq se oprai i ne nasi4a.mersi za infoto. <{POST_SNAPBACK}> na kakva tarifa si? s koi kodeci? che namen mi kara izvesno vreme i posle zamryzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 koi codeci to4no az sam installnal XviD-1.0-09052004 DivXPro503GAINBundle klcodec210f-----------------k-lite cadec pack 2.110 full EDIT : i az ne moga da podkaram ni6to s vlc-to samo edin kadar ili tam 1sec i zacepva Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Az pak ne moga da podkaram ni6to s VLC.Zarejda mi dava edin kadar i spira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 mi za tva gledaite s Windows Media Player az s nego gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 mi za tva gledaite s Windows Media Playeraz s nego gledam <{POST_SNAPBACK}> Нали всички казват, че VLC бил най-добрия за това, а в крайна сметка излиза, че никой не може да го подкара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 e hubavo da ama kato si pusna ne6to prez windows media playera cakam si tam open url i si pi6a adresa posle dava connecting i kato se connectne mi dava stop togava si cakam play i mi pi6e edikolkosi/kbit i mi dava 4eren ecran q kajete moje da e ne6to ot codecite koi izpolzvate vie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 K-Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 На мен ми работи перфекно с 128кбита линка с медия плеара с VCL не ми върви на мен , прави както казвате по горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 На мен ми работи перфекно с 128кбита линка с медия плеара с VCL не ми върви на мен , прави както казвате по горе. <{POST_SNAPBACK}> На мен пък този 128 кбпс линка въобще не ми тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 K-Lite <{POST_SNAPBACK}> по скоро K-Lite.Codec.Pack.2.33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 ае днес ще има ли бб ? haha tukmo po4va Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Абе незнам. Ама имам чувството, че всичко е по сценарий... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 24, 2004 Author Share Posted October 24, 2004 Абе незнам.Ама имам чувството, че всичко е по сценарий... <{POST_SNAPBACK}> Добро утро! Но въпросът е- Какво от това? Ако нямаше сценарии нямаше да е толкова интересно. Ако са преценили хората, че така е по-голямо шоу, нека има! В крайна сметка целта на предаването не е да гадаем дали има сценарии или не, а да се гледаме и да се забавляваме. Опитайте да се абстрахирате от мисли за сценария! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ave hora kajete mi kak e ozaglaveno v4erashnoto predavane v sekciata za download 4e ne go namiram ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Ave hora kajete mi kak e ozaglaveno v4erashnoto predavane v sekciata za download 4e ne go namiram ??? <{POST_SNAPBACK}> Вчера от 20:30 е Big.Brother.ep6.mpeg, a ot 23:30 няма защото е шочти същото ЕДИТ http://warez.ru:8080/FTP/Videos/Big.Brothe...rother.ep6.mpeg тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.