Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

опс: ))

надявам се са им раздали презервативи :)

абе те не бяха ли казали че ако тръгнат да правят нещо няма да ги дават ? имам някакъв такъв спомен ,но тогава не слушах внимателно нещо.

то ако тръгнат да ги снимат и тогава : малеее,трябва да забранят канала за непалнолетни :)

м/у другото вие кой мислите че ще вземе парата?много ми е интересно.После като се разбере да видим кой е познал!Аз мисля,че ша е или Зара или Найден или Стойка.Сега казвам повече щото са 12 човека все пак!

Зара, Зара... ама Зара е къщовница :rolleyes: И е малко по умна, отколкото изглежда. Може да се сближи с оня, дето опикава кенефа, ама нищо няма да направят пред камера B)

От мъжете залагам на зъболекарчето Виктор, че ще спечели а от жените или Зара или Силвия-Александра.

Между другото не съм сигурна, че Виктор опикавал тоалетната, това може да са измишльотини на "педала" Димитър - просто за да го компрометира, долна душичка е той струва ми се.

От мъжете залагам на зъболекарчето Виктор, че ще спечели а от жените или Зара или Силвия-Александра.

Между другото не съм сигурна, че Виктор опикавал тоалетната, това може да са измишльотини на "педала" Димитър - просто за да го компрометира, долна душичка е той струва ми се.

"pedala" si e pedal ....super mnogo me drazni a naiden me razbiva ot sqkade "sq sum depresiran za tva sha se drogiram" ili kato po4ne da se smee ^^

Аве аз си мисля че тоя Димитър е поставено лице на ББ.Мноо на интересен се прави още от самото начало.Толкоз не може да издържи та на втория ден чикия удари.Дърт пергиш на 40 години па по-възбуден от тийнейджър.Аре ве!Кой беше казал че в чуждо ББ на някъв му платили и той да лъсне бастуна за реклама на предаването!Много ме нерви тоя!

Найден :) Даже децата (Зара) го определи като: "много ми се иска, ама не ми стиска". Морския си ходи първи - жените не обичат гларуси (освен когато не са на море :) ) От жените - оная с врачанския диалект ли пернишки ли е какъв е.... тя е. Стойка е пичка и ще издържи.

@ черния гущер

Мъжете над 35 вече не им пука за мнението на околните. Още повече, че той не е точно мъж :) Те и за това са го избрали де

-------

модс: аре да не ми лепнете още 20 за два последователни, ама 3-ма човека пишат и все аз най-бърз

Ми ти хубаво не си съгласен, но това е положението, братче. И-каме. Ако има други филолози тук освен мен ще потвърдят за и-кането.

Като филолог потвържадавам за и-кането, ноооооо това момиченце говори на мьиеку, много завалва - сори, ама много малко от живеещите в Пловдив мякат така.

Да си призная не съм чела цялата тема и не знам дали е коментирано това тук, но ще ви питам.

Чух и аз, че имало по двама внедрени съквартиранти, които уж били обучени какво да правят, как да провокират другите, какви теми за разговори да подхващат и други такива.

Мислите ли че в нашия ББ има такива и кои мислите че са те?

Ако има такива и аз като The Black Dragon мисля че единият е Димитър, а другата е Мариела (може би).

@ черния гущер

Мъжете над 35 вече не им пука за мнението на околните. Още повече, че той не е точно мъж :) Те и за това са го избрали де

-------

модс: аре да не ми лепнете още 20 за два последователни, ама 3-ма човека пишат и все аз най-бърз

къв черен гущер ве брат?дракон трябва да е!

А някой дето гледа онлайн ББ от http://83.148.65.20:11666 засича ли му много?Щото на мен през 5 секунди ми се изключва

Днес се разсипах от смях - тоя, черноморският, как драйфаше, италианката го бие по гърба :bgrin: а култовият момент беше, когато същият се излегна върху Зарчето и Найден мина бързичко, сякаш не обръща внимание. После си легна, но не заспива, а се окорил, обладан от мрачни мисли :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...