the_alien Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 той Гроши за нея ли разпитваше нещо Зара ? <{POST_SNAPBACK}> Май да Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 опс: )) надявам се са им раздали презервативи абе те не бяха ли казали че ако тръгнат да правят нещо няма да ги дават ? имам някакъв такъв спомен ,но тогава не слушах внимателно нещо. то ако тръгнат да ги снимат и тогава : малеее,трябва да забранят канала за непалнолетни Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 м/у другото вие кой мислите че ще вземе парата?много ми е интересно.После като се разбере да видим кой е познал!Аз мисля,че ша е или Зара или Найден или Стойка.Сега казвам повече щото са 12 човека все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Зара или Стойка Тая последната е толкова кухичка чв чак ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Зара, Зара... ама Зара е къщовница И е малко по умна, отколкото изглежда. Може да се сближи с оня, дето опикава кенефа, ама нищо няма да направят пред камера Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 кой е тоя дето е опикал кенефа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 От мъжете залагам на зъболекарчето Виктор, че ще спечели а от жените или Зара или Силвия-Александра. Между другото не съм сигурна, че Виктор опикавал тоалетната, това може да са измишльотини на "педала" Димитър - просто за да го компрометира, долна душичка е той струва ми се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 От мъжете залагам на зъболекарчето Виктор, че ще спечели а от жените или Зара или Силвия-Александра. Между другото не съм сигурна, че Виктор опикавал тоалетната, това може да са измишльотини на "педала" Димитър - просто за да го компрометира, долна душичка е той струва ми се. <{POST_SNAPBACK}> "pedala" si e pedal ....super mnogo me drazni a naiden me razbiva ot sqkade "sq sum depresiran za tva sha se drogiram" ili kato po4ne da se smee ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 да ве тоя педал как викаше че го следил за да види дали опикава кенефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 От мъжете залагам на зъболекарчето Виктор, че ще спечели а от жените или Зара или Силвия-Александра. Между другото не съм сигурна, че Виктор опикавал тоалетната, това може да са измишльотини на "педала" Димитър - просто за да го компрометира, долна душичка е той струва ми се. <{POST_SNAPBACK}> Аве аз си мисля че тоя Димитър е поставено лице на ББ.Мноо на интересен се прави още от самото начало.Толкоз не може да издържи та на втория ден чикия удари.Дърт пергиш на 40 години па по-възбуден от тийнейджър.Аре ве!Кой беше казал че в чуждо ББ на някъв му платили и той да лъсне бастуна за реклама на предаването!Много ме нерви тоя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Найден Даже децата (Зара) го определи като: "много ми се иска, ама не ми стиска". Морския си ходи първи - жените не обичат гларуси (освен когато не са на море ) От жените - оная с врачанския диалект ли пернишки ли е какъв е.... тя е. Стойка е пичка и ще издържи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 @ черния гущер Мъжете над 35 вече не им пука за мнението на околните. Още повече, че той не е точно мъж Те и за това са го избрали де ------- модс: аре да не ми лепнете още 20 за два последователни, ама 3-ма човека пишат и все аз най-бърз Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozho Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Ми ти хубаво не си съгласен, но това е положението, братче. И-каме. Ако има други филолози тук освен мен ще потвърдят за и-кането. <{POST_SNAPBACK}> Като филолог потвържадавам за и-кането, ноооооо това момиченце говори на мьиеку, много завалва - сори, ама много малко от живеещите в Пловдив мякат така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Да си призная не съм чела цялата тема и не знам дали е коментирано това тук, но ще ви питам. Чух и аз, че имало по двама внедрени съквартиранти, които уж били обучени какво да правят, как да провокират другите, какви теми за разговори да подхващат и други такива. Мислите ли че в нашия ББ има такива и кои мислите че са те? Ако има такива и аз като The Black Dragon мисля че единият е Димитър, а другата е Мариела (може би). Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Ако има внедрени - те стават водещите в компанията. Нито единия, нито другата са такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 @ черния гущер Мъжете над 35 вече не им пука за мнението на околните. Още повече, че той не е точно мъж Те и за това са го избрали де ------- модс: аре да не ми лепнете още 20 за два последователни, ама 3-ма човека пишат и все аз най-бърз <{POST_SNAPBACK}> къв черен гущер ве брат?дракон трябва да е! А някой дето гледа онлайн ББ от http://83.148.65.20:11666 засича ли му много?Щото на мен през 5 секунди ми се изключва Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 А някой дето гледа онлайн ББ от http://83.148.65.20:11666 засича ли му много?Щото на мен през 5 секунди ми се изключва <{POST_SNAPBACK}> Тва е сигурно щото станахме много маймуни Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 ne ,zashto ,na men ne mi zasi4a mnogo - spira prez okolo 2 min i zarejda okolo 10 sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 ne ,zashto ,na men ne mi zasi4a mnogo - spira prez okolo 2 min i zarejda okolo 10 sec <{POST_SNAPBACK}> При мен е 30 секунди върви 30 секунди зарежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 sory az BB go gledam na laptopa s vrazkata na evrocom,moje bi zatva . Ina4e ako go pysna na taia mashina deto sega pisha s vrazkata na gigabit : nasi4a i pove4ko,da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Kajete kak se gleda. AZ kato zakna mi dava prozoreca za download i nishto. Are kajete kak stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Абе няма ли някакво разделение Примерно: Как се гледа и как се записва в секция Video, а тук да се коментира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozho Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Днес се разсипах от смях - тоя, черноморският, как драйфаше, италианката го бие по гърба а култовият момент беше, когато същият се излегна върху Зарчето и Найден мина бързичко, сякаш не обръща внимание. После си легна, но не заспива, а се окорил, обладан от мрачни мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 abe toq link,те що постоянно сменят скоростта -един път е 216 след малко става 128.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 мале тва дето сега го дават е много много яко. пича драйфа, оная го бие по гърба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.