Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

А зсъм на Гигабит и ми върви доста добре както казах още го настройват и понякога няма звук понякога картина понякога ги има и двете понякога ги няма и двете :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

варви пак та пушек се дига!!!

EDIT : eeeeee :( spria ! :((((

nito ot gigabit moje da se zarejda nito ot evrokom :((

ko stana ? niakoi znae li ?

da ne e smeneno pak IP-to ? ina4e si go ziapah s media playera bez nikav problem :(

taman gledah kak Stoika i onaia drygata pravat nekav fitnes i mi klacnaha kartinata :(

mrasnici ! sha sada cabletel za monopol :angry: :angry: :angry:

ееее,ама така кажете де :)

някой да знае дали тия кейбъл тел връзват само в Тракия или и в Кючука ?

първо,второ,трето :) при мене нищо не бачка...

сега сваялм к-лайт кодек 2.33 и да видим дали ще има промяна

на достъпна + съм пък не мога да гледам :(

на първото ИП до преди малко имаше МТВ само :(

второто : не работи все още ( в смисъл че определено човека дето го пуска все още не го е напраил ) .Пробвах ги и двете и от вразката си и на Евроком и на гигабит :(

Имам идея обаче :) Неможе ли от Евроком например,както са пуснали собствено онлайн радио,да пуснат и Биг Брадър-а така :) А ? :woot :woot :woot

Zdraveite,

Za da gledate Big Brother online ne e zadyljitelno da vlizate v internet chrez nashata karta, a samo da izvyrshite plashtaneto na abonamenta si s neia. Mojete da vlizate v Internet po nachina, koito ste izpolzvali do momenta.

Pozdravi

Ekipa na E-card Ltd.

Zdravejte,

Da, moje i taka da se kaje. Sled kato si izberete abonamenten plan na site-a big brother shte bydete podkanen da vyvedete potrebitelskoto ime i parola ot va6ata e-card i cenata na abonamenta shte byde prispadnata ot nominala na kartata.

Pozdravi

Support E-Card Ltd

Zdraveite ,

Mogete da gledate Big Brother 24 online na adres http://www.bigbrother.bg

Pozdravi,

Nadegda Denchovska,CableTel

Zdraveite,

za da gledate BB trjabva da ste abonat na CableTel. Ako ne ste sashto ima variant da se vklju4ite. No pove4e podrobnosti i tel za kontakti mojete da namerite na www.cabletel.bg

Galina Djoreva

Public Relations

Nova TV

това отговаря на повечето ентусиасти тук.

Zdraveite,

Za da gledate Big Brother online ne e zadyljitelno da vlizate v internet chrez nashata karta, a samo da izvyrshite plashtaneto na abonamenta si s neia. Mojete da vlizate v Internet po nachina, koito ste izpolzvali do momenta.

Pozdravi

Ekipa na E-card Ltd.

Zdravejte,

Da, moje i taka da se kaje. Sled kato si izberete abonamenten plan na site-a big brother shte bydete podkanen da vyvedete potrebitelskoto ime i parola ot va6ata e-card i cenata na abonamenta shte byde prispadnata ot nominala na kartata.

Pozdravi

Support E-Card Ltd

Zdraveite ,

Mogete da gledate Big Brother 24 online na adres http://www.bigbrother.bg

Pozdravi,

Nadegda Denchovska,CableTel

Zdraveite,

za da gledate BB trjabva da ste abonat na CableTel. Ako ne ste sashto ima variant da se vklju4ite. No pove4e podrobnosti i tel za kontakti mojete da namerite na www.cabletel.bg

Galina Djoreva

Public Relations

Nova TV

това отговаря на повечето ентусиасти тук.

ooo ? twa pyk za kakwo be6e ? ako iskahme d aplashtame : niamashe da tyrsim na4in da go gledame bez pari,nali ?:)))) MRAZIM MONOPOLA :)

ooo ? twa pyk za kakwo be6e ? ako iskahme d aplashtame : niamashe da tyrsim na4in da go gledame bez pari,nali ?:))))  MRAZIM MONOPOLA :)

какъв монопол ве?евроком е монополиста на пазара-просто хората спечелиха конкурса за канала!що евроком не участваше???

а ако си вземете клата за нет достъш с кода от нев може да се гледа онлайн,макар че видях,че сте намерили и друг начин...

а и вие не мразите монопола-защото като гледам незнаете какво значи..вие не искате да плащате платените неща.

wowwwwww, че мисъл :)

аз съм с кабелен достъп,и ще взема да си купувам карта за интернет да си влизам през телефона :))) ,само и само за да мога да зяпам чрез номера й онлине биг брадър-а :)) Няма начин просто :lol: :lol: :lol:

а и вие не мразите монопола-защото като гледам незнаете какво значи..вие не искате да плащате платените неща.

- я ми обясни моля какво си искал да кажеш с това,че нещо ми бяга текучеството на мисълта ти :)

wowwwwww,  че мисъл :)

аз съм с кабелен достъп,и ще взема да си купувам карта за интернет да си влизам през телефона :))) ,само и само за да мога да зяпам чрез номера й онлине биг брадър-а :)) Няма начин просто  :lol:  :lol:  :lol:

- я ми обясни моля какво си искал да кажеш с това,че нещо ми бяга текучеството на мисълта ти :)

монополист не може да е кабеларка,която е има само в 1 квартал на града-трвбва да има най-малко 60% от пазара

2 както се чудите как да гледате без да плащате ГБО така правите сега и с Биг Брадър.....т.е. вие заобикаляте плащането-наричате се авантаджии,но в един момент се променят данните за стрииминг на ББ и тогава...

аз съм с кабелен достъп,и ще взема да си купувам карта за интернет да си влизам през телефона :))) ,само и само за да мога да зяпам чрез номера й онлине биг брадър-а :)) Няма начин просто  :lol:  :lol:  :lol:

ми не ти си влизаш пак през кабелния нет :) просто в картата има пари и с тях може да си платиш абонамента за BB онлайн :)

а и като гледам цените не са високи-2 излизания на бар в петък вече=цял месец при 128 кбпс :)

ето ги:

Абонаментни планове :

Абонамент 7 дни на живо BigBrother скорост 56Kbits 2.10 лв.

Абонамент 30 дни на живо BigBrother скорост 56Kbits 5.90 лв.

Абонамент 7 дни на живо BigBrother скорост 128Kbits 3.40 лв.

Абонамент 30 дни на живо BigBrother скорост 128Kbits 9.80 лв.

Абонамент 7 дни на живо BigBrother скорост 256Kbits 6.10 лв.

Абонамент 30 дни на живо BigBrother скорост 256Kbits 17.60 лв.

аз говорех за онлайн :) не той на коя кабелна е...

освен тва не само евроком българия нямат канала на ББ...в софия и еврокм софия го нямат...единствено кейбълбг го имат :)

монополист не може да е кабеларка,която е има само в 1 квартал на града-трвбва да има най-малко 60% от пазара

но в един момент се променят данните за стрииминг на ББ и тогава...

ок :)

момент сега : съгласен съм че Кайбъл тел не е монополист на пазара на кабелните оператори в Пловдив :) ,но е монополист на най-гледаното предаване в момента в страната - което още по-опасно,защото мога да си сменя кабеларката с друга например,но тоя канал е даден само на 1 кабелна :)

После : ако не съм абонат на тази кабелна : как мога да го гледам това предаване : по редките изъчвания от там на Нова Телвизия ?:) Те повтарят едни и същи 15 минути от там цял ден.И като не съм в район в който мога да се включа към тази кабелна : да,ще търся начин за аванта :)

Още нещо : пробвах варианта им с е-пей карта : отвратителен е (като качество на картината) ,а пък вечер ще е чудо ако успееш да се вкючиш - няма да си зимам пак е-пей карта :)

И последно : какво ще рече това :

но в един момент се променят данните за стрииминг на ББ и тогава...

,че не схванах нищо,прознавам си :)

да,но те спечелиоха напъслно честно,покривайки критериите на конкурса ,за да излъчват ББ на допълнителен канал...друг е въпроса дали ще поискат да го предоствят(все едно мрежата на глобул да падне и мтел да пусне абонатите на глобул в мрежата си)

а ти какво искаш при тези онлайн скорости?картина като при цифровата телевизия?!!?!

като го пуснат на 980 поримерно-тогава ще е яка.

Zyntherius, каква ти е целта на тебе, саботаж на форума ли? Това е поредната тема, която се опитваш да забиеш в земята с "гениалните" си познания във всяка една област!

Zyntherius, каква ти е целта на тебе, саботаж на форума ли? Това е поредната тема, която се опитваш да забиеш в земята с "гениалните" си познания във всяка една тема!

брей....ми давай ти,като толкова разбираш!

а ти какво искаш при тези онлайн скорости?картина като при цифровата телевизия?!!?!

е затова няма да плащам :)

МРАЗИМ МОНОПОЛА - СПЕЦИАЛНО ТОЯ ЗА БИГ БРАДЪР ! :)[/color]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...