Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Благодарско за това, но... абе... има още едно парче, това, с коет започват... едно такова друго... Дали някъде може да се намери нещо като саундтрак или... поне това другото... Ох, много е тъпо изказването ми, ама какво да направа... Като не го знам... :(

Аз се сещам за кое парче говориш,но за съжаление и аз не го знам :( Иначе и аз го търся понеже кърти миФки :) :woot :lol: Но все пак и това в warez-а е яко :punk :woot ;) :P :D

П.П Ако намериш онова парче се обаждай ;)

добре се гледа ама не си заслужава мен вече ме е яд че се набутах от 17 ч нататък до 00 ч много лагва и те изхвърля през повечето време дават апаратната по нова телевизия поне дават най-интересното останалото е тъпня

Da, az iskam to4no za tva da pitam.6to prez 10 min puskat aparatnata?Nqkoi znae li na kakvo se dulji taq idiot6tina :sayjin S kva cel go pravqt?Da ni iznervqt li, kvo li?

VENO kaji ne6to po vaprosa fe maina.

pastewam direktno ot saita na bigbrother sekciq "HELP":

Защо понякога в “Big Brother на живо“ се излъчват кадри от апаратната?

Видео от Къщата на Big Brother няма да се излъчва, когато има участник в Изповедалнята или предаване по Нова Телевизия в интервалите:

10:01 – 10:10 12:20 – 12:30 16:45 – 17:00 19:25 – 19:30

20:30 – 21:30 23:00 – 23:30 3:30 – 4:30 4:30 – 5:00

НОВА Телевизия си запазва правото да прекъсва излъчванията на живо по преценка на отговорните редактори и продуцентите на предаването.

аз не чух кво обади дето се смяха всичките супер много и тази силвия/александра нещо му се разсърди... ако някой е чул да пише плз, че ми е много интересно...

Бахти и простотията.Славито бъзикаше Стоичков заради тая крава Стойка

Не е вярно! Той се шегува със Стоичков за тва: "...който играЙ пИчели, който нИ играЙ нИ пИчели..." още мноооооого преди да си имат хабер хората да правят Биг Брадър! Това идва от една реклама, която въртяха по Втора програма на времето и там Стоичков го казваше това със абсолютно същия диалект относно някаква Лотария!

! Това идва от една реклама, която въртяха по Втора програма на времето и там Стоичков го казваше това със абсолютно същия диалект относно някаква Лотария!

Тази лотария се нарича СПОртен ТОТАлизатор или накратко ТОТО

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...