Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Мноо ясно, че Азис не е гей.Аз съм го виждал наживо в Пловдив на главната.

Докато не му подложиш дупе няма как да разбереш ;)

Докато не му подложиш дупе няма как да разбереш ;)

По точно обратното трябва да стане , ама както и да е. :bgrin: :bgrin:

Ама бая работа има да видят тия от екипа на ББ , щото тия от Стар академи много промениха къщата , че и двора чак... :P

Остави парите... Това е най-бързият трамплин към върха на "шоубизнеса" в България.

Трамплин е ако човека има приятна външност(т.е. да се харесаш на хората). И не смятам че е трамплин точно към "върха на шоубизнеса".Вярно че се създават доста контакти и ще има немалко опции след това за някои участници.За определен период може и да си popular ,ама след това...

Да видим в момента : Мел - има собствено предаване по ЕК-София , Зара - води се водеща на игра по НТВ(и се снима за Плейбой :P ), Зайнеб - weather girl по НТВ.Май тия трите са най-успели засега според мен. Найден и Гроши и те имаха някви предавания ,ама май не издържаха много.Не съм сигурен за Стойчето ,дали има радио предаване или не.За останалите незнам нещо по специално .

Като гледам така май женския пол е с доста по-големи шансове за нещо повече след края на предаването...

А относно парите съм чувал бая слухове,че на Здравко са му дали сума ,която е десетки пъти по-малка от 200 хил. Чувал съм и че всички сключват договори със продуцентите и им взимат някакъв процент от бъдещите им постъпления за няколко години.Ама де да знам вярно ли е или не ,пък и не ме вълнува особено.

Вместо Биг Брадър да ни раздадат по 1 Калашник, Камера, Достатъчно патрони и превоз до Столипиново и шекера!

Какво си намислил?Gipsy Brother ли ще се снима?

Поредната простотия на фронта....Не стига че изложиха веднъж,а сега искат и тотално да се омажат...

• 4 weeks later...

Не мога да повярвам че пускат 2-ри сезон от тая простотия :(. Няма ли нормални хора в Нова ТВ ве?!Вярно, носи им много кинти но това е улигофренско тъпо :angry:

Не мога да повярвам че пускат 2-ри сезон от тая простотия :(. Няма ли нормални хора в  Нова ТВ ве?!Вярно, носи им много кинти но това е улигофренско тъпо  :angry:

Всеки си има мнение.Като не те кефи това, какво те кефи?Чай по БНТ?Вот на доверие по БТВ?Хороскопа на Алена по БТВ?Това бяха неща 10436 пъти по тъпи от ББ, така че засега това е най-доброто шоу по ТВ, според мен, по бързо да го пускат.При мене всичко зависи от учасниците.Ако правят шоу, ще се навъртам от време на време пред ТВ да го гледам, ако не въобще няма да им науча и имената даже.Аз и без това ТВ не гледам.

Не мога да повярвам че пускат 2-ри сезон от тая простотия :(. Няма ли нормални хора в  Нова ТВ ве?!Вярно, носи им много кинти но това е улигофренско тъпо  :angry:

Не знам за тебе, но това е едно от най-популярните предавания поне в Европа.

Преди няколко дена завърши един от сезоните във Великобритания. Леле, какъв номер им погодиха там - 2 дни преди края ББ извика в изповедалнята някой от квартирантите - който дойде. И този, който отиде, намери куфарче с половината награда (там цялата е 100 000 лири, в куфарчето имаше 50 000) и му казаха, че може сега да ги вземе, ако иска, а за победителя ще останат само 50 000. :cry Отвън на квартирантите обаче казват и другото условие - че ако той се отказва, наградата се удвоява - става 200 000 лири! :woot

Естествено, че той ги взе - така че накрая и той, и победителя получиха по равни половинки от наградата. На мене ми се видя голям номер :P

Иначе го харесвам - виждаш как хората се променят, падат им маските само за толкова кратко време - и е наистина. И в живота е така, ама минава много време, докато го видиш. Там, понеже са затворени и стимулът е много голям - и шоуто е голямо.

Не знаех, че живота представлява 3 месеца лежане на някакъв диван и поклонение на някакъв глас "Биг брадър каза това, каза онва"...

Не знаех, че живота представлява 3 месеца лежане на някакъв диван и поклонение на някакъв глас "Биг брадър каза това, каза онва"...

Честно казано не е много далеч от истината :devil

аз мисля че тва е голяма тапня , най-вече българския брадър , гледал съм на запад там как се забавляват и какво правят има тръпка там ,но ако тука се повтори същата тапня както в първия сезон ще е голяма простотия , но и аз ша се пробвам пак знаешли вземат да ме аресат :woot може и да спечеля :bgrin: пък ша почерпя :) ако ме подкрепяте де :P

• 3 weeks later...

Познайте какво работи върлата противничка на поп-фолка Маргото от Big Brother - управителка на най-голята чалготека на плажа в Бургас - Вселена (летния Double). В момента, в който я видях тя доста открито се кефеше на летните поп-фолк хитове и мазни кючеци :D :D :D

Познайте какво работи върлата противничка на поп-фолка Маргото от Big Brother - управителка на най-голята чалготека на плажа в Бургас - Вселена (летния Double). В момента, в който я видях тя доста открито се кефеше на летните поп-фолк хитове и мазни кючеци :D  :D  :D

Какво ли не правят парите! blink7tw.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...