Teddy-King Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 dunata, според тебе софиянец ли спечели? ...както и да е, заеби. Това не е сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Освен това ми се струва , че избраха Стойка, за да могат да злепоставят Пловдив пред хората . Дано да не съм прав, но това е моето мнение. <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми се струва така. Първо Стойка (ама тя си беше проста така или иначе), после пък се опитаха да злепоставят и Марин. Ама като видяха, че има добър глас, сега го подкрепят. Какво ли не правиха в началото за да го осмеят и да покажат, че в Пловдив само откачалки има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 dunata, според тебе софиянец ли спечели? <{POST_SNAPBACK}> Не. Тяхната цел не беше софианец да спечели на ВВ. Зат ях е по-важно да покажат Пловдив в лоша светлина, отколкото победата. Само късният час може да оправдае подобни конспиративни теориики! <{POST_SNAPBACK}> Не знам дали е така ! Казал съм го, ама . Просто казвам какво мисля и какво съм забелязал. Не знам дали е верно, но нали все пак този форум е всеки да си каже мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 И на мен ми се струва така. Първо Стойка (ама тя си беше проста така или иначе), после пък се опитаха да злепоставят и Марин. Ама като видяха, че има добър глас, сега го подкрепят. Какво ли не правиха в началото за да го осмеят и да покажат, че в Пловдив само откачалки има. <{POST_SNAPBACK}> Не. Тяхната цел не беше софианец да спечели на ВВ. Затях е по-важно да покажат Пловдив в лоша светлина, отколкото победата. <{POST_SNAPBACK}> Само късният час може да оправдае подобни конспиративни теориики! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Само късният час може да оправдае подобни конспиративни теориики! <{POST_SNAPBACK}> ???????????????????????????????????????????????????????????????? Кажи го малко по-ясно и аргументирано, щото така малко flood правиш във вече препълнената с такова нещо тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 И на мен ми се струва така. Първо Стойка (ама тя си беше проста така или иначе), после пък се опитаха да злепоставят и Марин. Ама като видяха, че има добър глас, сега го подкрепят. Какво ли не правиха в началото за да го осмеят и да покажат, че в Пловдив само откачалки има. <{POST_SNAPBACK}> .... Стойка - мноо грозна ва тая от дие селу я изкопаха ... Йе па в Пловдив сме откачалки аз нурмални хора ни познаам йе па ако вии сте такиа ... Бравоз !!! Булгар РулеЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Това шоу вече затъпя. Дори нява да гледам втората част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Така, относно регистрацията - изпращаш SMS на номер 1737 и получаваш с него код за OnLine регистрация в официалния им сайт. Забравих да спомена, че цената на SMS-a е 2 лв. без ДДС. Аз вече изпратих SMS и получих кода си, ако направят грешката да ме одобрят - ще разчитам на (м)орална подкрепа от форума :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 The`ScorpioN, айде дай въпросите да ги видим де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз вече изпратих SMS и получих кода си, ако направят грешката да ме одобрят - ще разчитам на (м)орална подкрепа от форума :Р <{POST_SNAPBACK}> Много ясно . Я наистина дай въпросите , че ми е интересно , а на някои може да им е и полезно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Така, относно регистрацията - изпращаш SMS на номер 1737 и получаваш с него код за OnLine регистрация в официалния им сайт. Забравих да спомена, че цената на SMS-a е 2 лв. без ДДС. Аз вече изпратих SMS и получих кода си, ако направят грешката да ме одобрят - ще разчитам на (м)орална подкрепа от форума :Р <{POST_SNAPBACK}> Подкрепата от мен я имаш (аналната най-вече). Иначе аз не бих са записал в такоа шоу пред цяла България да ме гледа къф олигофрен съм ... стига ми един форум ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Иначе аз не бих са записал в такоа шоу пред цяла България да ме гледа къф олигофрен съм <{POST_SNAPBACK}> Някой от олигофрените, които участваха, срам ли го е? Животът ти след Биг Брадър се преобръща напълно! Остави парите... Това е най-бързият трамплин към върха на "шоубизнеса" в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Попълваш регистрация подобна на тази във форума с определени въпроси. Трябва scerenshot да правя... и да си търся някой фотограф, че искат паспортна и снимка в цял ръст... Питат те глупости от сорта на дали си властен, дали хъркаш, способен ли си да правиш компромиси, приятелите ти смятат ли, че си мълчалив и т.н... Не, OnLine регистрация е. Нямам необходимите снимки, за това още не съм я попълнил напълно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 Ами аз за тея глупости говоря... При регистрацията за ББ1 на мене ми изпратиха pdf бланка от бая страници, която се попълва и се праща по пощата. Сега няма такава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз пък чух че във втората част на предаването ще учатват известни личности , даже бяха споменали Пепа секса и Азис като сигурни участници , ама май нещо няма да е така.А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз пък чух че във втората част на предаването ще учатват известни личности , даже бяха споменали Пепа секса и Азис като сигурни участници , ама май нещо няма да е така.А? <{POST_SNAPBACK}> Е това вече е прекалено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 15, 2005 Author Share Posted July 15, 2005 utrepko_, такова ще има, но то не е BigBrother 2, а VipBrother (или BigBrother VIP, не знам точно) и е един месец. Обикновено се прави след ВВ2. ...Към евентуалните участници бяха споменали и Бат`Бойко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 utrepko_, такова ще има, но то не е BigBrother 2, а VipBrother (или BigBrother VIP, не знам точно) и е един месец. Обикновено се прави след ВВ2....Към евентуалните участници бяха споменали и Бат`Бойко! <{POST_SNAPBACK}> Е-еее по принцип не ем кефи много тва предаване , ама специално заради бат Бойко ша го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Аз пък чух че във втората част на предаването ще учатват известни личности , даже бяха споменали Пепа секса и Азис като сигурни участници , ама май нещо няма да е така.А? <{POST_SNAPBACK}> Надявам се Teddy-King да е прав, защото не ми се гледа Азис 3 месеца. Още не съм 100% сигурен дали ще гледам ВВ2, но ако и Азис е там никога няма да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Надявам се Teddy-King да е прав, защото не ми се гледа Азис 3 месеца. Още не съм 100% сигурен дали ще гледам ВВ2, но ако и Азис е там никога няма да го гледам <{POST_SNAPBACK}> Защо бе. Тъкмо ще има повече шоу. Азис ще се прави на парцал, а пък бате Бойко ще го пляска. Ако тези двамата участват ще бъде много интересно. Ама ми се струва,че Бойко няма да се съгласи. Малко пресилено ми изглежда това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Защо бе. Тъкмо ще има повече шоу. Азис ще се прави на парцал, а пък бате Бойко ще го пляска. Ако тези двамата участват ще бъде много интересно. Ама ми се струва,че Бойко няма да се съгласи. Малко пресилено ми изглежда това. <{POST_SNAPBACK}> Ако Азис участва в ББ , най накрая ще се разбере истината за него - Че не е гей а само се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Ако Азис участва в ББ , най накрая ще се разбере истината за него .............че е жена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Ох, това искам да ми се случи! Аз със Азис в ББ. "е*е са, е*е са, па стана поетеса..." (май е Ицо Хазарта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Защо бе. Тъкмо ще има повече шоу. Азис ще се прави на парцал, а пък бате Бойко ще го пляска. Ако тези двамата участват ще бъде много интересно. Ама ми се струва,че Бойко няма да се съгласи. Малко пресилено ми изглежда това. <{POST_SNAPBACK}> Естествено , че няма да участва . Къде го виждаш бат' ви Бойко да кисне 3 месеца в няк'ва къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Мноо ясно, че Азис не е гей.Аз съм го виждал наживо в Пловдив на главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.