Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Зара и Мел взеха участие в модния форум Златната игла. Тази година прет-а портето се проведе в хотел Шератон. Двете приятелки дефилираха с утвърдени имена от модния подиум, така и с много известни дами от хай-лайфа.

След като откри първата си самостоятелна изложба тази година, Мел продължава да търси нови форми на изява. Най-новият й проект е авторско телевизионно предаване, което ще се излъчва по телевизия Евроком. Рубриката ще се казва Е-mell.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Биг Брадър ще има чак след 6 месеца,а сега за новто реалити шоу Стар Академи,май наистина трябва да има нова тема.и предлагам скоро да се отвори ,и там да споделят мнения хората които са гледали такова нещо,аз лично съм гледал и мога да дам най обща представа

О не я бях видял сори :D

Биг Брадър ще има чак след 6 месеца,а сега за новто реалити шоу Стар Академи,май наистина трябва да има нова тема.и предлагам скоро да се отвори ,и там да споделят мнения хората които са гледали такова нещо,аз лично съм гледал и мога да дам най обща представа

http://www.warez.ru/invision/index.php?act...=40#entry285956

Зара и Мел взеха участие в модния форум Златната игла. Тази година прет-а портето се проведе в хотел Шератон. Двете приятелки дефилираха с утвърдени имена от модния подиум, така и с много известни дами от хай-лайфа.

След като откри първата си самостоятелна изложба тази година, Мел  продължава да търси нови форми на изява. Най-новият й проект е авторско телевизионно предаване, което ще се излъчва по телевизия Евроком. Рубриката ще се казва Е-mell.

Тц Тц Тц... ти направо втори Евгени Минчев си станал, цял светски хроникьор.Колко смислен трябва да ти е живота за да се интересуваш кво правят 12 малоумника дори след свършването на малоумното-предаване-за-хора-които-си-нямат-друга-работа-освен да-зяпат-полудеградирали-типове-затворени-в-неква-изба ...Изобщо пука ли му на някой кво прай зара,дали се ч*ка с найден и прочие...

Но пък с нетърпение чакам да разбера кога ще и дойде месечния цикъл на Мел и при кой фризьор ходи Зара, щото мама ми спря вестник "Шок" и списание "Блясък" и ти си ми единствената надежда да узная тези жизнено важни неща.

И Зейнеб си намери мястото. От утре тя ще представя прогнозата за времето по Нова ТВ.

УРРРРРРРРРРААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!

Ама си в грешка... мястото и е да води новините на турски език в 17.10 ;)

И Зейнеб си намери мястото. От утре тя ще представя прогнозата за времето по Нова ТВ.

Ха интересно ми е дали и пред цяла България ще говори на "мекичко" или пък не. Скоро като я видим ще се разбере.

• 3 months later...

logo.gif

Над 1000 души са се записали за участие във втория сезон на "Биг Брадър", разкриха от Нова телевизия. Риалити шоуто ще тръгне в средата на септември. Екипът на Нова тв се е шашнал от броя на мераклиите за "Биг Брадър 2", които са се записали в първия ден от кампанията. Желаещите да станат новите звезди на България трябва да пратят SMS на номер 1737. Краткото съобщение им струва 2 лв. без ДДС. Те обаче получават код, с който попълват анкетната си карта.
Взето от тук.

Като вече изпратил SMS с желание за участие в предаването - мога да ви кажа, реалната цена на SMS-а за участие е 2.40 лв. След като изпратите SMS - веднага получавате SMS със отговор, съдържащ вашия персонален код за подаване на online молба за участие. Още не съм я попълнил, понеже нямам свясни снимки, но когато го направя може да дам повече информация.

За сега е това, още;

Официалния сайт

Ами хайде който си купи бланката, да я качи някъде да видим въпросите. Аз също имам мераци да си направя ташак!

Ами хайде който си купи бланката, да я качи някъде да видим въпросите. Аз също имам мераци да си направя ташак!

А колко човека от този форум искат да участват ? И ако ги пуснат вътре в къщата да пуснат по една снимка , за да ги знаем и да ги подкрепяме ;)

А колко човека от този форум искат да участват ? И ако ги пуснат вътре в къщата да пуснат по една снимка , за да ги знаем и да ги подкрепяме ;)

Хе-хе-хе! То нека влезе някой, пък тогава ще му мислим. Шансът е по-малко и от нищожен.

E, все някой от Пловдив ще влезне. ;)

не е речено според мен.има и др.големи градове в БГ,от където не е имало хора като Ст.Загора,Русе,Плевен.

Не е казано. Но Пловдив и София са двата най-големи града. За това трябва да има някой и от тях. И на ББ имаше от Пловдив, и в СА има. Както и от София. Няма начин как да пропуснат.

Имам един въпрос, който е свързан с темата:

Когато течеше ББ, тук се постнаха две снимки - едната на Стойка, бъркаща си в носа срещу огледалното стъкло, и колаж на Маргото като онази гад от "Властелина на пръстените"(колажът беше нещо от рода на "Margollum"). Смях се до болка. По-късно търсих този пост, но не го открих, и ме заболяха очите да прехвърлям над 200 страници.

Ако някой знае откъде мога да си сваля тези снимки, ще му бъда благодарен!

@breackneck

Да,най-големите са,но не сигурно дали ще кандидатстват хора от Пловдив,които да се харесат на хората от екипа на ББ.Пък и ако се гледа това колко е голям един град и съответно на това да има определен брой хора защо винаги от София има по 5 човека,а от Пловдив и Варна по един???Както и да е,това са груби сметки, в които няма много логика така че аз спирам.Дано си прав затова,че ще има някой от Пловдив :P

Според мен задълйително ше има от Пловдив, защото като голям град ще има повече хора които ще пуснат СМС-и за подкрепа => ще земат повече $$$

Според мен задълйително ше има от Пловдив, защото като голям град ще има повече хора които ще пуснат СМС-и за подкрепа => ще земат повече $$$

Ами прав си!

Взето от тук.

Много сериозно се замислям да не се кандидатирам...

Запиши се. Какво се чудиш?Ще те подкрепяме после целия форум.

Не е казано. Но Пловдив и София са двата най-големи града. За това трябва да има някой и от тях. И на ББ имаше от Пловдив, и в СА има. Както и от София. Няма начин как да пропуснат.

Ами дано да има хора от Пловдив ,ама да не са някакви измислени като Стойка, която дори не се знае от Пловдив или от някакво село е. Освен това ми се струва , че избраха Стойка, за да могат да злепоставят Пловдив пред хората :angry: . Дано да не съм прав, но това е моето мнение.

Не мисля , че ще гледам втория сезон ... към края на първия се отчаях .

Всеки сезон е така. Накрая става скучно и безинтересно, но пък началото е интересно. Плюс това си остава интригата кой ще спечели парите.

dunata, и с каква цел?

Еми да докажат , че хората в София или някъде другаде са по-умни, по-добри. Не знам дали е така, но аз така съм забелязал. Много се надявам , че това е просто "фантазия". Освен това , трудно ще покажат това като вкарват Найден в къщата,който е от София

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...