NULL Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Тъпото шоу свърши Бати колко хора са склонни да дадът по 1.20 за кретения, а ако ги накарат да ги дарят за някво полезно дело - ще нададът вой, че ги рекетират и прочие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Както няколко пъти казах - всичко е нагласенооооо !!!Темата трябва да бъде затворена до следващия ВВ, защото ако остане в нея ще се пише само за спам !!! <{POST_SNAPBACK}> Mi kato ne ti haresva-ne pi6i we!Nqkoi da te kara na sila da 4ete6 temata?E-e-e KAFA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Тъпото шоу свърши Бати колко хора са склонни да дадът по 1.20 за кретения, а ако ги накарат да ги дарят за някво полезно дело - ще нададът вой, че ги рекетират и прочие! <{POST_SNAPBACK}> NULL прав си аз снощи като разбрах колко са гласували ми стана лошо. Предаването не е лошо ама това вечееее По добре за Българската Коледа аз например пуснах sms за коледа а не за някав БАТКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 И аз се присъединявам към мението на хората, хоито смятат, че е нечовешко, толкова мноого хора да дават парите за нещо такова като ББ, вместо да подкрепят някое дете нуждаещо се от трансплантация или някое сираче нямащо какво да яде. На къде върви света?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Интереса клати феса... В момента моята гуша е по-важна от общото благо. За това човечеството е разделено на две: Едни, които се чудят как да си изхарчат парите и други, които се чудят как да сложат един залък хляб на маста. Bon Apetit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Horata , koito sa glasuvali za taq prostotiq sa palni oligofreni Bez izklu4eniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Mnogo se razocharovah vchera ot BB kato vodjh kak se otnesoha s Zara pri neinoto izlizane ot kashtata - nikoi ne i oburna vnimani, nikoi ne j posreshna a be izobshto ne beshe na nivo posreshtaneto i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Не мога да ви разбера,хора.Като не ви харесва не го гледайте,има още над 35 канала,все нещо ще си харесате.Що се отнася до парите-май все още живеем в демократична страна и всеки може да си похарчи парите за каквото си реши,защото те са негови,а не ваши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Биг Брадъра си е чисто и просто една фабрика за пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Не мога да ви разбера,хора.Като не ви харесва не го гледайте,има още над 35 канала,все нещо ще си харесате.Що се отнася до парите-май все още живеем в демократична страна и всеки може да си похарчи парите за каквото си реши,защото те са негови,а не ваши А кое от изброените по-горе неща ме лишава от правото ми да изкажа мнението си по дадена тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 А кое от изброените по-горе неща ме лишава от правото ми да изкажа мнението си по дадена тема? <{POST_SNAPBACK}> иии малък устроумко --mod-note: Ако подобни "мнения" продължат да се изсипват, темата ще бъде яко затворена до Второто пришествие. е защо се на мен кажете поне кой е тоя мод на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 иии малък устроумко --mod-note: Ако подобни "мнения" продължат да се изсипват, темата ще бъде яко затворена до Второто пришествие. е защо се на мен кажете поне кой е тоя мод на ПМ <{POST_SNAPBACK}> Tuk ve4e stana istinski kupon иии малък устроумко - e tva mnogo me izkefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 FireOfLoveС теб съм.За гледане предаването е добре, ама да си даваме парите на вятъра... НЕ! Аз не съм гласувал и един път и тъй добре :> Иначе някой знае ли кога ще бъде 'втория сезон' на Биг Брадър? <{POST_SNAPBACK}> ami kazaha 4e shtqlo da bade oktomvri ..ama znam li.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 А бе не мога да си обясня какво толкова се ядосвате за смс-ите за ББ и за Българската Коледа!Стига сте говорили глупости!Ако не беше ББ,да не мислите,че всичките тия смс-и щяха да идат за Българската Коледа-друг път!Всичко е въпрос на реклама и инициатива.Ами реално погледнато за тези 3 месеца едва ли е останал някой българин,който поне веднъж на ден не е чувал Биг Брадър.Че това си беше медийно обсебване на хората,какво се чудите на огромния интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 tova predavane ne mi haresva tva si e moio li4no mnenie po princip e hubavo ama da e naprvaveno kato v drugite strani [za6toto tova koeto nie nari4ame "BIG BROTHER" SI E JIVA PARODIQ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 tova predavane ne mi haresva tva si e moio li4no mnenie po princip e hubavo ama da e naprvaveno kato v drugite strani [za6toto tova koeto nie nari4ame "BIG BROTHER" SI E JIVA PARODIQ] <{POST_SNAPBACK}> Защо пък да е пародия?Не съм гледал по чуждите програми тамошните ББ,ама до колкото знам си има стриктни правила на предаването,които са еднакви навсякъде.Тъй че тези,които правят предаването в България са длъжни да го правят като на запад.Иначе няма да им издадат лиценз от фирмата,която държи авторските права на предаването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 За пародия - не знам. Но намесата в полза на Здравко (тоя номер с Христина, той на практика реши победителя) във всички случаи НЕ БЕШЕ по правилата. Аз мисля, че ако не се бяха намесили толкова драстично, Здравко до седмица-две щеше да изхвърчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 Беше, беше. По правилата си е, и в други страние правено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 spored men be6e naglaseno edin priqtel razpravq 4e se obadil po telefona (btk) za da glasuva za zara oba4e ne mojelo i davalo da se glasuva samo za zdravko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 spored men be6e naglaseno edin priqtel razpravq 4e se obadil po telefona (btk) za da glasuva za zara oba4e ne mojelo i davalo da se glasuva samo za zdravko <{POST_SNAPBACK}> Това са глупости, той те е излъгал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 6te ima li o6te predavaniq? v smisyl 6te gi vkarat li i drugi ovce v tazi ky6ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Да, на 17.10.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 А до тогава Къщата ще пустее ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 6te se obadite li da u4astvate sled kato ve4e znaem kakvo e Big Brother ? az li4no bih u4astvala , ne mi izglejda tolkova trudno Tam ima6e mnoooogo pe6erska ( nali bqha sponsori ) i trazpuskaha mnogo s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 А до тогава Къщата ще пустее ли? <{POST_SNAPBACK}> Не, март месец започва ново предаване, пак на Endemol.Казва се Star Academy (Звездна Академия).Пак ще са 12 участника, но ще са с певчески талант и целта е накрая да се създаде група или нещо такова.В момента къщата се подготвя за новото шоу и тече кастинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.