Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Ne mi puka koi 6a spe4eli ama samo da ne e zara.

Хахах неможе да не ти пука като ти пука щом не искаш да е Зара значи те интересува... (прочети това което си писал) :) някой знае ли кога трябва да свърши тая трагедия?!?

Спроед мен "Българският"  вариянт на Биг Брадър се представя доста зле  сравнение с другите страни не че съм гледал ама предполагам.Според мен другаде избират печелившия дават му парите и всичко свършва не да правят 4 часа филм.Може би се опитват да минат продължителноста на Титаник?!?

Еми след като не си го гледал защо говориш :confused много ясно, че ще продължава щом има хора които да си дават парите на вятъра ;) всяка минута отгоре е пари,пари............ и накрая пак пари :bgrin:

Според мен другаде избират печелившия дават му парите и всичко свършва не да правят 4 часа филм.

Звездите от немските предавания са си останали звезди, че даже и по-големи са станали. След шоуто стават ТВ, радио водещи и т.н. ББ е грандиозно шоу навсякъде по света.

Edit: А polq_92 ако не е `92 набор, аз си режа малкото пръстче, така че е излишно да се оправдава. polq_92, ти харчиш парите на мама и тати, така че нямаш право да агитираш!

olelel!kolko me stresna!!!hahahahhaha!!!!za tvoe svedenie -mnenieto mi nqma ni6to ob6to s vazrasta!razbar li???? ;)

i za tova az prodaljavam :SAMO ZARAAAAAAAAAAAAAAA!!!

аеее тихо.верно е че трябва да си легнала вече.айдее че утре си на училище :bgrin:

Вижте сега целта на този форум не е лични нападки, всеки има право на мнение и тва за възраста- по принцип един голям, улегнал човек няма да бъде въобще в този форум, а и не смятам че да си фен на здравко специално е мисъл на голям човек, защото с приказките, действията и узмислените си истории се държи по детински и от зара, която поне има опрсвадание за това

Я не се карайте... :) ....нека всеки да си гласува, ако има парички (или мама и тати)....нали сме демокрация....тука просто изказваме мнения....и всеки има право на своето - ясно е, че друг няма да е съгласен....но със сигурност ББ е явление, най-малкото защото всички тук висим и се джавкаме :pirate

:D :D :D

Бахти....тая злобната (Марго) и оня изпростелия (Найден) никога няма да мога да ги приема......сега ако Найден си събуе гащите в този студ - ще го призная :D :D :D......а Стойка още повече е напълняла... :laughing: Сега Венетка ако каже "....абе защо така всички не ме обичат..." :P

Едит:

Още 1 минута - айде още 10000 SMS-a... :)

Вижте сега целта на този форум не е лични нападки, всеки има право на мнение и тва за възраста- по принцип един голям, улегнал човек няма да бъде въобще в този форум, а и не смятам че да си фен на здравко специално е мисъл на голям човек, защото с приказките, действията и узмислените си истории се държи по детински и от зара, която поне има опрсвадание за това

Ne.Ne sum imal za cel da se karame, a go kazah na 6ega.No polq mai mi se razsurdi :) A tva za godinite i za zrelite hora ne go shvanah :confused Mai ne si idval na sre6ta na foruma, a :confused

бати и лешовете :excl: Питате защо е толкова време предаването ли?

Ами сега колко пари мачкат.... :D

Хах гласовете си останаха същите и ся ако се стопят ще се пръсна от смях.То 1 процент са ужасно много хора пак ако стопят 3 или 4 според мен е абсурдно.

Тия реклалми нарочно ги пускат ся 1 минута той каза ся още 3 минути реклами иииии - хоп Зара печели Хахах :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...