Vankata Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = няколко спасени детски живота или 600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = огромна печалба за "СИА" Какво безумие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 pipidylgoto вместо да стачкуваме, може да се хванем на работа, а като се приберем с удоволствие да седнем пред телевизора и да гледаме ББ. Но за българина е по лесно да стачкува, отколкото да направи нещо градивно. Това, че млади хора излизат да викат " Зараа , Здравкооо или Викии " може само да ме радва. Или може би предпочиташ да викаме " Кой не скача е червен !!!" като Януари 97 година ???? ЕДИТ: Радва ме факта, че българина може да задели 600 000 лева, не само за оцеляването си, а и за своето забавление !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom_Fighter Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 З д р а в к о е н о м е р 1 [/size] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Какво безумие? <{POST_SNAPBACK}> Никакво безумие не е, ТОВА Е ГЕНИАЛНО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = няколко спасени детски живота или 600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = огромна печалба за "СИА" Какво безумие? <{POST_SNAPBACK}> Posle sme se bili oplakvali 4e sme nqmali pari mi 6tot gi habim za gluposti, toq det pra6ta sms trqbva da e mn zle 6tot absolutno ni6to ne pe4eli, uvi daje samo gubi parite si lev4e sled lev4e dokat ne mu doider akula v glavata. To tezi det sa pra6tali sms-i do sega mai sa pra6tali na vqtura 6tot vota e naglasen na 49 na 51! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Никакво безумие не е, ТОВА Е ГЕНИАЛНО!!! И двамата сте прави - безумие за едни, гениално за други. И един офтопик: Вярно, че е студено и на Део не му се пее на живо (а и не съм сигурен как ще се справи с пеенето...щото с говоренето няма проблем), ама поне един захранващ кабел да бяха сложили на синта....Wireless връзка разбирам ама тока.... ...а ето, че някои се престрашават да пеят и на живо (Каризма)...не е толкова добре, но е истинско(поне малко ривърб да бяха им пуснали)....не ми се мисли какво щеше да стане ако беше станало на Део или на Графа....резил.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Zdravko 6te gi zeme vijda se!!!!! Toq e super TUP I SMOTAN!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Никакво безумие не е, ТОВА Е ГЕНИАЛНО!!! <{POST_SNAPBACK}> Гениално, че се харчат паричките на мама и татко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Гениално, че се харчат паричките на мама и татко? <{POST_SNAPBACK}> Гениално, че прибираш парите по такъв балъшки начин! И то 100% законно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Момчета,мобилизирайте се и давайте да пращаме на 1745!Плссс Това като го чух,че Зара и била бъдещето на БГ и ми се допорвъща ,честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Момчета,мобилизирайте се и давайте да пращаме на 1745!Плссс Това като го чух,че Зара и била бъдещето на БГ и ми се допорвъща ,честно <{POST_SNAPBACK}> Az misla kato teb Az veche povarnah I tva mi bilo obraza na Balgarskata jena-otvrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Zdravko 6te gi zeme vijda se!!!!! Toq e super TUP I SMOTAN!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ima i po smotani-ZARA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 работата е нагласена, Зара ще спечели, споко <{POST_SNAPBACK}> И аз така си мисля. Един приятел ми каза, че баща й бил спонсор на НТВ и било нагласено тя да спечели. Не знам колко е вярно това, но с тази малка разлика в %-те винаги могат да нагласят вота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 А най-големият майтап е целия тоз концерт, чиято единствена цел е агитация за пращане на още и още SMS-и! Печелят време. Евала!!! Шапка им свалям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Баси тия от "Каризма" само си мрънкат под задниците много е нервиращо... Графа поне изпя нещо читаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Баси тия от "Каризма" само си мрънкат под задниците много е нервиращо... Графа поне изпя нещо читаво <{POST_SNAPBACK}> Винаги Каризма много са ме дразнили. Ама ся направо не мога да ги изтрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Баси тия от "Каризма" само си мрънкат под задниците много е нервиращо... Графа поне изпя нещо читаво Не харесвам Каризма, ама можеш ли да направиш разлика между пеене и пълен плейбек Графа и део буфо-синхронираха, Каризма пяха, а Васко пее заедно със записа си....баси...всеки както му е кеф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 А най-големият майтап е целия тоз концерт, чиято единствена цел е агитация за пращане на още и още SMS-и! Печелят време. Евала!!! Шапка им свалям! <{POST_SNAPBACK}> Именно хората знаят как се правят пари, а като гледам тук пък знаят как се харчат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Abe ne znam, ama nomera za Zdravko e blokiran!Tva da vi govori ne6to??? Mnogo mrazq da go kazvam, no o6te mi se nalaga:BULGARSKA RABOTA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Спроед мен "Българският" вариянт на Биг Брадър се представя доста зле сравнение с другите страни не че съм гледал ама предполагам.Според мен другаде избират печелившия дават му парите и всичко свършва не да правят 4 часа филм.Може би се опитват да минат продължителноста на Титаник?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Абе това е тъжно....това национални герои да бяха нямаше така да ги величаят?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Абе това е тъжно....това национални герои да бяха нямаше така да ги величаят?!? <{POST_SNAPBACK}> И жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 samo zaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Ne mi puka koi 6a spe4eli ama samo da ne e zara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 samo zaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <{POST_SNAPBACK}> bravo podkrepiam te napalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.