Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = няколко спасени детски живота

или

600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = огромна печалба за "СИА"

Какво безумие?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

pipidylgoto вместо да стачкуваме, може да се хванем на работа, а като се приберем с удоволствие да седнем пред телевизора и да гледаме ББ. Но за българина е по лесно да стачкува, отколкото да направи нещо градивно.

Това, че млади хора излизат да викат " Зараа , Здравкооо или Викии " може само да ме радва. Или може би предпочиташ да викаме " Кой не скача е червен !!!" като Януари 97 година ????

ЕДИТ: Радва ме факта, че българина може да задели 600 000 лева, не само за оцеляването си, а и за своето забавление !!!!!

600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = няколко спасени детски живота

или

600 хил. гласа х 1 лв. = 600 хил.лв. = огромна печалба за "СИА"

Какво безумие?

Posle sme se bili oplakvali 4e sme nqmali pari mi 6tot gi habim za gluposti, toq det pra6ta sms trqbva da e mn zle 6tot absolutno ni6to ne pe4eli, uvi daje samo gubi parite si lev4e sled lev4e dokat ne mu doider akula v glavata.

To tezi det sa pra6tali sms-i do sega mai sa pra6tali na vqtura 6tot vota e naglasen na 49 na 51!

Никакво безумие не е, ТОВА Е ГЕНИАЛНО!!!

И двамата сте прави - безумие за едни, гениално за други. :D

И един офтопик: Вярно, че е студено и на Део не му се пее на живо (а и не съм сигурен как ще се справи с пеенето...щото с говоренето няма проблем), ама поне един захранващ кабел да бяха сложили на синта....Wireless връзка разбирам ама тока.... :P...а ето, че някои се престрашават да пеят и на живо (Каризма)...не е толкова добре, но е истинско(поне малко ривърб да бяха им пуснали)....не ми се мисли какво щеше да стане ако беше станало на Део или на Графа....резил.... :sick

Момчета,мобилизирайте се и давайте да пращаме на 1745!Плссс

:) Това като го чух,че Зара и била бъдещето на БГ и ми се допорвъща ,честно :)

Момчета,мобилизирайте се и давайте да пращаме на 1745!Плссс

:) Това като го чух,че Зара и била бъдещето на БГ и ми се допорвъща ,честно :)

Az misla kato teb :punk Az veche povarnah :sick I tva mi bilo obraza na Balgarskata jena-otvrat :angry:

работата е нагласена, Зара ще спечели, споко :)

И аз така си мисля. Един приятел ми каза, че баща й бил спонсор на НТВ и било нагласено тя да спечели. Не знам колко е вярно това, но с тази малка разлика в %-те винаги могат да нагласят вота. :angry1

А най-големият майтап е целия тоз концерт, чиято единствена цел е агитация за пращане на още и още SMS-и! Печелят време. Евала!!! Шапка им свалям!

Баси тия от "Каризма" само си мрънкат под задниците много е нервиращо... Графа поне изпя нещо читаво

Винаги Каризма много са ме дразнили. Ама ся направо не мога да ги изтрая. :wacko:

Баси тия от "Каризма" само си мрънкат под задниците много е нервиращо... Графа поне изпя нещо читаво

Не харесвам Каризма, ама можеш ли да направиш разлика между пеене и пълен плейбек :confused Графа и део буфо-синхронираха, Каризма пяха, а Васко пее заедно със записа си....баси...всеки както му е кеф....

А най-големият майтап е целия тоз концерт, чиято единствена цел е агитация за пращане на още и още SMS-и! Печелят време. Евала!!! Шапка им свалям!

Именно :punk хората знаят как се правят пари, а като гледам тук пък знаят как се харчат ;)

Спроед мен "Българският" вариянт на Биг Брадър се представя доста зле сравнение с другите страни не че съм гледал ама предполагам.Според мен другаде избират печелившия дават му парите и всичко свършва не да правят 4 часа филм.Може би се опитват да минат продължителноста на Титаник?!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...