Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

С какво Здравко и Виктор превъзхождат Зара?Ами с акъл,с житейски опит,начин на мислене....и само моля ви не ми казвайте как Зара е най-креативната личност в това шоу.Жалко,че всички малчугани са за Зара и ще гласуват за нея.Ама то шоуто е отражение на държавата.......

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Виктор трябва да вземе парите, защото съм сигурен, че ще ги използва разумно!

Иначе следващия сезон май почва от октомври :(

Само искам да спомена чеслед 1 месец (март може би) ще започне друга разновидност на Биг Брадър така че :) темата може и да не я затваряме.

Ако шоуото беше от типа "Минута е много", "Направи си Сам", "Надсвирване с уста" съм съгласен Виктор да вземе парите. Но все пак това е шоу. И за мен Зара направи много по-голямо шоу от Виктор. Не оспорвам интелекта на Виктор, но ако толкова много го харесвате гледайте "Размисли и Страсти" там също има много интелект или помолете бигчо да вкара следващия сезон 12 учени от БАН. А пък за феновете на Здравко искам да кажа че не мога да проумея как този "житейски опит" и "възпитание" му позволява така да се държи спрямо жените? Иначе и той има неоспорими качества. Далеч съм от мисълта че Зара е без недостатъци но факт е че тя най-добре се "котира" в ББ и премина през доста изпитания. Казват че била неорентирана ми вие на 19 години много ориентирани ли бяхте?? :confused

Мен изобщо не ме интересува кой ще вземе парите. Просто изразявам мнение както и приемам вашето.

Vie mai ne razbrahte, 4e sledva6t BB nqma da ima!Ama ni6to  Blajeni sa vqrva6tite

Кое те кара да мислиш така ?? Осмеляват се да попитат простите хора.

Ако шоуото беше от типа "Минута е много", "Направи си Сам", "Надсвирване с уста" съм съгласен Виктор да вземе парите. Но все пак това е шоу.
Тук съм съгласен , но само до последния кръг - гонете тъпите, неприятните, грозните и които искате. Но в последния кръг - да връчиш 200 000 лв. (пари, дето сигурно под 0.5% от българите се си докосвали) ей така, защото тоя или оня бил симпатичен, пък другия бил скучен, и да кажеш
Мен изобщо не ме интересува кой ще вземе парите.
- струва ми се несериозно.
Просто изразявам мнение както и приемам вашето.
- това е хубавото на съвремието, че всеки си има мнение, и има право да има мнение. А демокрацията е това - което реши мнозинството, длъжен си да го приемеш, но не си длъжен да се съгласиш. Като спечели Здравко например - това не значи, че всички трябва да станем като него :), аз поне няма...

Тук съм съгласен , но само до последния кръг - гонете тъпите, неприятните, грозните и които искате. Но в последния кръг - да връчиш 200 000 лв. (пари, дето сигурно под 0.5% от българите се си докосвали) ей така, защото тоя или оня бил симпатичен, пък другия бил скучен, и да кажеш

Ми доколкото знам никой не е направил нещо достойно за Нобелова Награда, че да приложа друг подход спрямо избора ми.

Мен изобщо не ме интересува кой ще вземе парите.

- струва ми се несериозно.

Наистина така казано звучи несериозно ама наистина е така просто исках да изразя позиция.

че всички трябва да станем като него , аз поне няма...

всички не, но болшинството да. Справка Найден и Гроши.

Само искам да спомена чеслед 1 месец (март може би) ще започне друга разновидност на Биг Брадър така че  темата може и да не я затваряме

Да Бай Бръдъъъъъъъъърррррррр :punk :punk

Тая вечер ще си проличи дали хората харесват повече тъпото или интелигентното... :( Май,май тъпото повече го харесвате а???

Щеше да е по-интересно ако като пуснеш SMS да можеш да спечелиш нещо,а то така само си даваш парите.... :angry:

Щеше да е по-интересно ако като пуснеш SMS да можеш да спечелиш нещо,а то така само си даваш парите.... :angry:

А с това пък колко съм съгласен...

Много ме издразни снощи Ники Кънчев - "бъдете активни, заемете позиция, не стойте безучастни&quoD; ... :sick

Ами защо е 1.20 SMS-а?, като искате да не сме безучастни, защо не го направихте колкото е в "Сблъсък" или "Изпитът" - 0.30 лв? То бива алчност, ама чак пък толкова...

А с това пък колко съм съгласен...

Много ме издразни снощи Ники Кънчев - "бъдете активни, заемете позиция, не стойте безучастни" ... sick1.gif

Ами защо е 1.20 SMS-а?, като искате да не сме безучастни, защо не го направихте колкото е в "Сблъсък" или "Изпитът" - 0.30 лв? То бива алчност, ама чак пък толкова...

Еми не можеш да го промениш. Политика на предаването. Аз лично никога не бих пратил смс за ББ.

Иначе не искам Здравко да печели. Супер прост е :) .

А искам Здравко да слечели а може и Док но Зара не. Как тя да ги земе парите тя е курва е**е :wacko: се пред цяла България :bgrin: Най добре Здравко :D :P :music

Виктор [ 99 ] [33.33%]

Бухахаха!!! Тва са 99 да не казвам кви...

Как мое тоя да ви харесва бе... предпочитам ВЕНЕТА , отколкото тоя....

иначе гласувах за Зара,нищо , че е к*рве

Искам да попитам някой знае ли нещо за BigBrother II сезон? :P

Емй тук се пишат много и то различни мнения по този наистина добър въпрос ! ! ! :confused Едни казват, че са били прочели някъде и нямало да има втори сезон, други пък твърдят, че са чули , че щяло да има... Много може да се спори по това, но още от ВВ нищо не са казали, а само те знаят отговора на въпроса ... :angry:

Ми доколкото знам през три месеца ще сменят "Стани богат" и "Биг Брадър"...наистина довечера сигурно ще кажат

Айде дано да не е тази Зара.Ще е грехота,ако парите ги вземе тази "умна" пача.

Какво имате против Зара бе. Та тя е "модел на съвремената българска жена"(цитирам незнам коя си куха лейка). И моля ви не казвайте, че прилича на бобър щотот така обиждате горките животинки и те душа носят. ;)

Баси според мен Здравко заслужава парите Зара е модел кой ли знае колко получава.... Доктора вика че има месечен доход 5000лв а Здравко ще си има дяте :) "за бога братя" гласувайте на 1745 !

EDIT: Ако ще гласувате де...

Баси според мен Здравко заслужава  парите Зара е модел кой ли знае колко получава.... Доктора вика че има месечен доход 5000лв а Здравко ще си има дяте :) "за бога братя" гласувайте на 1745 !

EDIT: Ако ще гласувате де...

А Здравко си има хотел :)

Браво.44% за Здравко;42%-Зара;14%-Виктор.

П.С.Тази Зара е много грозна бе и само спи?Какво й харесвате?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...