Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
така ли? от каде знаеш? нали казаха,че октомври пак се завръща!

Ami ot dne6niq TRUD.Nova smenq BB s dr 6ou-ne6to za Tlanti be6e, ama ne se se6tam to4no.Posle 6te vidq i 6te pi6a i kva 6a mu e shemata.Samo pomnq, 4e 6te budat 14 4oveka i trqa da imat opit v muzikata!Produkciqta pak e na Endemol!

Ami ot dne6niq TRUD.Nova smenq BB s dr 6ou-ne6to za Tlanti be6e, ama ne se se6tam to4no.Posle 6te vidq i 6te pi6a i kva 6a mu e shemata.Samo pomnq, 4e 6te budat 14 4oveka i trqa da imat opit v muzikata!Produkciqta pak e na Endemol!

хах дано да е по добро :)

хах дано да е по добро :)

Kaквото и да е определено ще е по-добро от ВВ ! Просто от ВВ няма по-тъпо предаване! В началото (като имаше повечко хора ) поне можеха да се карат, а сега се чудят с какво да си оплътнят скучното време ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :angry: :angry:

В труда пише, че ще пускат ново предаване. Пишеше го в интервюто с Ники Кънчев, но и там пише, че ще има Биг Брадър 2 през октомври.

Na4i novoto predavane 6te se kazva Akademiq za talanti.trugva ot mart mesec.Pak 6te sa v ku6tata, no tq 6te e promenena i 6te ima scena.Vsqka sedmica pri tqh 6te vlizat izvestni muzikanti i kompozitori i 6te proverqvat pev4eskite im talanti i povedenieto im na scena.Pak 6te ima po dvama nominirani i pak 6te se gonqt ot nas 4rez sms-i.BB ve4e nqma da ima!Zaglavieto e Nova smenq BB i puska nov tip reality show!Na men 4estno kazano 6te mi lipsva :cry :cry :cry Kvo me interesuva koi kak pee :confused :confused :confused Po cql den 6te gi gledam kak se razpqvat li?BB si be6e super, no sled nqkoi promeni malko se poosra.Ina4e ideqta na 6outo e mnogo qka, drug e vuprosa, 4e tva e purvo izdanie i e normalno da ima raboti za doizglajdane.Nali trqa da se useti interesa na zritelq (dali prostotiite na Naiden i Gro6i ili puk isteriite na Veneta?) za da moje drugiq put da se podberat to4no takiva interesni hora.Dase nadqvame, 4e na NOVA 6te im doide akala i 6te ima sledva6t BB! :punk :punk :punk

Na4i novoto predavane 6te se kazva Akademiq za talanti.trugva ot mart mesec.Pak 6te sa v ku6tata, no tq 6te e promenena i 6te ima scena.Vsqka sedmica pri tqh 6te vlizat izvestni muzikanti i kompozitori i 6te proverqvat pev4eskite im talanti i povedenieto im na scena.Pak 6te ima po dvama nominirani i pak 6te se gonqt ot nas 4rez sms-i.BB ve4e nqma da ima!Zaglavieto e Nova smenq BBi puska nov tip reality show!

Според мен това ще е доста тъпо предаване :lol: ...Ама какво значи това , че няма да има втри сезон на Биг брадър ли ?

Na4i novoto predavane 6te se kazva Akademiq za talanti.trugva ot mart mesec.Pak 6te sa v ku6tata, no tq 6te e promenena i 6te ima scena.Vsqka sedmica pri tqh 6te vlizat izvestni muzikanti i kompozitori i 6te proverqvat pev4eskite im talanti i povedenieto im na scena.Pak 6te ima po dvama nominirani i pak 6te se gonqt ot nas 4rez sms-i.BB ve4e nqma da ima!Zaglavieto e Nova smenq BB i puska nov tip reality show!Na men 4estno kazano 6te mi lipsva :cry  :cry  :cry Kvo me interesuva koi kak pee :confused  :confused  :confused Po cql den 6te gi gledam kak se razpqvat li?BB si be6e super, no sled nqkoi promeni malko se poosra.Ina4e ideqta na 6outo e mnogo qka, drug e vuprosa, 4e tva e purvo izdanie i e normalno da ima raboti za doizglajdane.Nali trqa da se useti interesa na zritelq (dali prostotiite na Naiden i Gro6i ili puk isteriite na Veneta?) za da moje drugiq put da se podberat to4no takiva interesni hora.Dase nadqvame, 4e na NOVA 6te im doide akala i 6te ima sledva6t BB! :punk  :punk  :punk

Tва пък от къде го измисли????

Емй както си пролича и от "10 най-интересни момента" , Нед и Гро са били най-ефективните личности в ВВ ! Особено Найден участваше (ако не се лъжа) в 3 от 10, а е излезнал от преди повече от месец...

Класацията на тия 10 интересни момента нещо много нереална ми се видя, ама айде - края му се види така че е простено.

Ейй идва края на тва предаване!!!

Цяла България го гледаше цели 3 месеца,изписаха се сумаси неща по вестниците,по форумите(личи си по нашия :D ),наговориха се тонове неща и изведнъж то ще спре...

Може би това е едно от най-големите ТV събития на десетилетието!Приятно ми беше с всички тук да обсъждаме кой ще спечели,кой бил идиот и така нататък...

Утре сигурно ще се затвори темата защото предаването свършва,но ще ми липсва!! :punk

Темата няма да се затваря, тя ще си чака следващото предаване. Да речем, че няма то да е скоро, това означава, че в темата няма да се пише, и следователно няма да се пречи на никой!

Темата я има и винаги ще я има, поне при тези правила на форума!

sk8er....Явно няма да я затворят! :unsure:

Утре ще се разбере кой ш вземе кинтите, после тук ще понапишем т'ва онова...кой бил тъп, кой не...Вестниците ще имат какво да пишат и те горките загорели за новитини и след 4-5 дни пак по старо му. "Всяко чудо за 3 дни" както е казал народът.

Това продължи малко повече, но ще отшуми точно за 3 дни :bgrin:

Дано не вземе кинтите Зара.

Най-добре Док. и в краен случай Здравко

Айде peace ;)

Вие пък много бързо го погребахте ББ. Сигурно ще има и втори сезон. Няма да е само веднъж. Макар да не искам да продължава.

Желанието ми е да спечели Док и Здравко,но не и Зара.Това момиче не го заслужава.

А ве добре , че днес за последно ще дават ВВ, че иначе щях да полудея ! ! ! ! ! ! ! Днес щяли да го дават от 20:00 до 23:00+ ! Според мен да дават на някого парите и да свършва, че е голяма тъ**тия вече !!! Надявам се да не спочели Здравко, защото супер много ме дразни !! И мисля , че вчера като даваха резултатите 16% е Док, защото той няма много фенове, но истинстака борба е между Здравко и Зара, но не съм сигурен , а пък и това си е лично мое мнение :) :) :) ! ! ! !

За мен няма значение кой ще спечели в национален мащаб - аз съм доволен, че конкретно този форум оцени Виктор (защото при гласуването с SMS-и май тия 16% са за него :( ), значи Пловдив се извиси над простотията и селянията на цялата държава. Нашият форум май е единственият с толкова висок резултат за него.

Иначе ме кефят определенията "псевдо-интелигентче" и "философче"за Виктор - те много говорят за авторите си: ами то простите хора, независимо колко са преуспели с пари, и коли, и вещи, винаги завиждат на умните и образованите, защото дипломи могат да си купят, но акъл, възпитание и обноски - не. Принципът на простия е - да те снижи до неговото ниво, защото там е в силата си :).

В края на краищата за пореден път "чалга"-щината ще победи в България, нищо ново.

Успех на Виктор! И дано повече хора да има като него - колкото повече, толкова по-бързо ще се оправим като държава.

Желанието ми е да спечели Док и Здравко,но не и Зара.Това момиче не го заслужава.

А според теб Здравко и Доктора с какво повече са заслужили от Зара парите?С безличието ли си?Ако имаше 12 като скучния доктор от Сливен в това предаване сигурно гледаемоста му щеше да е ражна на 0!НЕКА ЗАРА ВЗЕМЕ КИНТИТЕ!!!! :punk

Четейки и другите му изказвания, немога да кажа нищо повече от

Firmajiq - та

Просто всичко което искам да кажа, той вече го е казал. ;)

За съжаление "чалга"-щината ...четете!

Вчера Милен Цветков в студиото на Нова телевизия ни каза да гласуваме, представяйки си, че държим куфарче с 200 000 лева и го подаваме на избрания от нас финалист. В никакъв случай не мога, а и не искам да си представя, че този финалист е Зара. И нека всеки, който не е съгласен с мен, да се опита да си отговори на следните въпроси:

1. Направи ли Зара нещо конструктивно през трите месеца?

2. Вие разбрахте ли какво Зара иска да прави с живота си /моля, не казвайте, че иска да отиде сама в Камбоджа/

3. Зара заяви ли категорично сексуалната си принадлежност? Мел обра доста негативи, квалифицирана като лесбийка, Зара дори не успя да идентифицира себе си. Зара лесбийка ли е? Ако е, защо не го заяви открито и да спечели уважението с факта, че не се срамува от това, което е? Ако не е, какво прави с Мел?

4. Зара заяви, че има връзка. Какво стана с тази връзка?

5. Консуматор ли е Зара?

6. Изобщо Зара има ли позиция? По който и да е въпрос...

7. Зара в крайна сметка силна жена ли е?

8. С какво ви изкефи "шоуто", което прави Зара?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...