Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Темата няма да се затваря, тя ще си чака следващото предаване. Да речем, че няма то да е скоро, това означава, че в темата няма да се пише, и следователно няма да се пречи на никой!

Темата я има и винаги ще я има, поне при тези правила на форума!

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Темата няма да се затваря, тя ще си чака следващото предаване. Да речем, че няма то да е скоро, това означава, че в темата няма да се пише, и следователно няма да се пречи на никой!

Темата я има и винаги ще я има, поне при тези правила на форума!

Ok mersi ;)

Ок знам, че дори не гледам предаването, но до следващото има 3 месеца!Не е ли по-добре да се затвори и после пак да я отворят?

Сега ли му е момента да се коментира това? Предането още не е свършило и .. ако няма с какво да го коментираш, не го коментирай. Ако не те кефи темата, оплачи се на когото трябва!

Както върви парите ще ги вземе Зара ( поне досега води в повечето анкети ).

Интересно ми е обаче, може ли нормално момиче да харесва Нед ? Взможно ли е майка й да го одобрява и поощрява ?

Добре , че накрая на предаването всяка вечер дават избрани моменти, защото ако даваха само тия тримата... Но те ги пускат и, защото Док, Здравко и Зара не правят нищо свясно в къщата и няма смисъл да ги дават да се дразнят хората от тях !!!

Вчера с тази мисийка беше яко, макар че много се бавиха, но те незнаеха отговорите, макар че на мен ми се струваше супер лесно, но на тях...

Mnogo iskam Zara da spe4eli.Puka mi 4e Viktor bil obrazovan.Pak i nqkoi be6e kazal 4e me e uspql medicina-zatova e zapisal spomatologiq!Spored men za nego ne moje da se kaje 4e e umen -negovata taktika e da se pravi na vazpitan,no taka ne e interesen,zo6toto zaradi jelanieto si da izglejda po vazpitan toi se strahuva da napravi ne6to po-gotino,po-ludo!A pak i ne mislq 4e govori mnogo dobre-izpolzva edni i sa6ti dumi,kogato nominira sam si protivore4i,govori nakasano,a izqvlenieto mu v4era be6e jalak neuspe6en opit da privle4e zritelite koto kaza 4e ne pritejava izredenite ot nego ka4estva oba4e vsa6tnost toi kaza svoite dobri 4erti/ili tezi simulira/za da privle4e vota!/no zara izdravko sa6to imat gotini 4erti- za6to ne kaza i tqh?/Osven tova otkakto e nominiran e super nerven! Zdravko e selsko par4e.Zara+200 000lv B)

Както и самия Виктор си каза " Няма достоен човек в тази къща, който заслужава да спечели парите" ! Това е самата истина! Никой от тях тримата не заслужава да вземе и 2 лева, а особено и 200 000 лв! :angry:

Mnogo iskam Zara da spe4eli.Puka mi 4e Viktor bil obrazovan.Pak i nqkoi be6e kazal 4e me e uspql medicina-zatova e zapisal spomatologiq!Spored men za nego ne moje da se kaje 4e e umen -negovata taktika e da se pravi na vazpitan,no taka ne e interesen,zo6toto zaradi jelanieto si da izglejda po vazpitan toi se strahuva da napravi ne6to po-gotino,po-ludo!A pak i ne mislq 4e govori mnogo dobre-izpolzva edni i sa6ti dumi,kogato nominira sam si protivore4i,govori nakasano,a izqvlenieto mu v4era be6e jalak neuspe6en opit da privle4e zritelite koto kaza 4e ne pritejava izredenite ot nego ka4estva oba4e vsa6tnost toi kaza svoite dobri 4erti/ili tezi simulira/za da privle4e vota!/no zara izdravko sa6to imat gotini 4erti- za6to ne kaza i tqh?/Osven tova otkakto e nominiran e super nerven! Zdravko e selsko par4e.Zara+200 000lv B)

Abosliutno sym syglasen s teb!!!Zara trqbva da spe4eli parite!Tq e nai-gotina,Zdravko e super idiot, a pyk Viktor otkakto zapo4na borbata za 200000 lv. super se promeni i samo govori prostotii za Zara :angry: (6toto znae 4e tq mu e nai-golqmata konkurentka).Osven tova Viktor izkarva 5000 lv na mesec-za kvo sa mu drugi pari?A pyk Hotela na Zdravko e ogromen i baq pari e hvyrl(qvno ima pari...- za kvo sa mu pove4e? sega lqtoto 6te izkara baq pari pokrai turisti).Za Zara- byde6teto e pred neq i tezi pari biha `i dali mnogo dobyr start v jivota i sym siguren, 4e tq ima nai-ogromna nujda ot tqh!

Mnogo iskam Zara da spe4eli.

Abosliutno sym syglasen s teb!

Айдееееее, ЧЕСТИТО!!! 200 000 лв. :blink: сама в Камбоджа - е това ако не е разумно инвестирани пари, здраве му кажи ;)

Мъдрост, далновидност, пресметливост, отговорност все качества на Зара!

Другите щяли и те да пътуват, ама щели и да инвестират голяма част от тях - ГЛУПАЦИ :huh: Инестиции :unsure: ...к'ви са тия глупости, дай да ги изпукаме за пътуване. А и за подаръци..да не забравяме, че и подаръци щяла да купи.

Сериозно? Има ли наистина някой, които се кефи на Зара? :huh: :huh: :huh:

не говоря за външен вид

Има някой който я харесва /кефи/. Да не би да се кефя на селски олигофрени, като Здравко или може би на досадното "философстване" на Виктор. Щял да инвестира парите в блага - да бе, да ....

Тея от ВВ толкова вече изпростяха, че се чудят какво да пуснат, за да си запълнат, иначе толкова скучното време!!! И да пускат какво са гледали съквартирантите ...

Tva go kaza Margarita!

I az iskam Zara da specheli!!!

Viktor e suhar,a Zdravko selski bek,tq pone shte produlji da se obrazova na vun!

Tva go kaza Margarita!

Viktor e suhar,a Zdravko selski bek,tq pone shte produlji da se obrazova na vun!

Е дори и това не е сигурно според мен ... може да ги опука за скъпи купони и глупости (е при положение че Зара спечели разбира се)

4uhte li kakva prostotiq irysi zara. zdravko q popita kakvo 6te pravi s parite ako gi spe4eli a tq mu kaza 4e 6te gi dade na domove za deca. i kogato to q popita dali tova e istina tq kaza tzetiram : "Tli dobre li se we da ne sym luda" e tva ve4e e gavra i pede*****q.

Макарче не следя предаването мисля,че ще спечели Зара (Колкото и да ми е противна) Според мен "Big Brother" ще я избере за да може тя да стане нещо като рекламно лице,пък и ще се продаде добре (все пак има тяло,млада е и бъдещето е пред нея и най-вече Playboy) :D

A ве не ме интересува кой ще гепи мангизите, обаче искам да спрат това ши***о предаване вече , защото се изчерпи супер много и вече няма какво да пускат да се гледа !!Единствената ми отеха е ,че в понеделник ще спра да гледам грозните им физиономии и един от тях ще гепи парите ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

A ве не ме интересува кой ще гепи мангизите, обаче искам да спрат това ши***о предаване вече , защото се изчерпи супер много и вече няма какво да пускат да се гледа !!Единствената ми отеха е ,че в понеделник ще спра да гледам грозните им физиономии и един от тях ще гепи парите ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

да вярно е ,че изпростя тотално ! ама то няма как да е , след като в къщата са останали 3ма души и дават само записи , които всички сме гледали

Аве т'ва Big Brother пълна ТЪПОТИЯ!!!

Всички са станали маниаци на тази тема.Има много по-хубави нещта от т'ва.

Само като видя, че има 223 pages за тая тема направо не мога да повярвам.

Не ми стига и това, че у нас и майка ми е пощуряла.

266 човека гласували малеее...

Tva go kaza Margarita!

Ако под образоване имаш предвид да прави френска любов във Франция,ок. Само че това може да го прави навсякъде и съм сигурен,че ще сложи в малкия си джоб и най-опитнатата френска к*ртизанка.

Съгласен т'ва е пълна идиотщина... Ай Наздраве :) :D :D :beerchug :beer: :smile:

Абсолютно е така,обаче тия гласове са показателни за хората,които живеят тука.Можеш да си свериш часовника като гледаш кой за кого гласува.Разбираш къде живееш.Какво поведение харесват хората.Май к-вите са на почит.Щом се слуша чалга,така е... :P А ти за кого гласува!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...