Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Първо ще има игра със звезди, но единственият който се е навил за сега, е Ути Бъчваров до колкот си спомням.

Но е и световна практика тази пауза. Никаде по света не започва новото предаване веднага след старото (поне според моята информация).

А предавания със звезди са се получавали невероятни в Белите страни. Но според пралвилата на ББ, те трябва да са 1 месец, а в БГ няма кой да се навие. При всички случаи развитието ще е интересно, но ще е свързано с много търпение.

Първо ще има още един обикновен Big Brother,и чак след това така наречения Vip Brother,със звезди.Така е на всякаде по света.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Така е на всякаде по света.

Там по света ползват и едит бутона :D

не се заяждам, просто отбелязвам ;)

Хора, притеснявам се, че в някои страници води Зара :ohmy:

В повечето Здравко и Зара почти наравно, с малка преднина на Здравко. Но оная "уфсъ" Зара почва да води. И почти навсякъде Док е супер зле. Шибана барота :angry:

Чудя се в нашият форум ли сме ненормални, или всички останали :huh:

Там по света ползват и едит бутона :D

не се заяждам, просто отбелязвам ;)

Хора, притеснявам се, че в някои страници води Зара :ohmy:

В повечето Здравко и Зара почти наравно, с малка преднина на Здравко. Но оная "уфсъ" Зара почва да води. И почти навсякъде Док е супер зле. Шибана барота :angry:

Чудя се в нашият форум ли сме ненормални, или всички останали :huh:

Всички останали.

До преди няколко дни не бях абсолютно убедена за Зара ли съм или за Доктора.Ама оная вечер ,когато Алиджан излезе ,Доктора и Здравко от завист така се заядоха със Зара ,че ме хвана яд :angry1 .А и от мисията с горещия стол ми направи впечатление ,че Док доста трудно понася критика.Докато му изброяваха недостатъците целия почервеня :devil .Ето поради тези причини съм ЗА ЗАРА! :punk :punk

П.С.А онзи Приморския е такъв женкар,че ще умра от яд ако спечели :angry1

До преди няколко дни не бях абсолютно убедена за Зара ли съм или за Доктора.Ама оная вечер ,когато Алиджан излезе ,Доктора и Здравко от завист така се заядоха със Зара ,че ме хвана яд :angry1 .А и от мисията с горещия стол ми направи впечатление ,че Док доста трудно понася критика.Докато му изброяваха недостатъците целия почервеня :devil .Ето поради тези причини съм ЗА ЗАРА! :punk  :punk

П.С.А онзи Приморския е такъв женкар,че ще умра от яд ако спечели :angry1

Е да, но да си на една крачка от 200 000 лева, и дума да не обелваш дума за тях ?

Док и Здварко :D поне не се притесняват да говорят затова. Или че нормален човек може да харесва човек като Найден ???? Дори да го обича :confused :confused :confused :confused :confused

To aко Здравко спечели излиза че българите харесват повече простолюдието отколкото интелигентните хора....Здравко учил до 10ти клас и край.....Има си ресторанти и печели пари от тях:късмет.А Виктор сам си е пробил път в живота.

Много ще ме е яд ако Виктор не спечели. :angry1

To aко Здравко спечели излиза че българите харесват повече простолюдието отколкото интелигентните хора....Здравко учил до 10ти клас и край.....Има си ресторанти и печели пари от тях:късмет.А Виктор сам си е пробил път в живота.

Да,а доктора не го приели медицина и затова записал стоматология.Така че и той не е чак толкова умен,но му правя евала,че поне се е натегнал малко и си в назубрил за зъболекар.

Не съм съгласен. Този, който сам си е пробивал път в живота е Здравко. Маминото детенце Виктор, е както споменаха, неприетият медицина. Той си е бил издържан от мама и тати бая дълго време, докато Здравко е трябвало да се оправя сам!

Не съм съгласен. Този, който сам си е пробивал път в живота е Здравко. Маминото детенце Виктор, е както споменаха, неприетият медицина. Той си е бил издържан от мама и тати бая дълго време, докато Здравко е трябвало да се оправя сам!

i az sam na tova mnenie

А Здравко се е издържал от квартирите които е давал лятото.Ех,ако и Пловдив беше на море .... :P

Мисля, че бъркате "умен" с "образован" - има хора природно интелигентни и възпитани и това, че не са висшисти, не им пречи - и обратното, влезли с връзки, изкарали с връзки, ама прости, прости...

Според мен по "умност" бих ги подредил така - Док, много малко след него Здравко и доста след тях Зара, по образованост е ясно.

А явно в ББ не е важно нито колко си умен, нито колко си образован, щом Зейнеб измести Тихомир - и трябва да се примирим с това. Ще спечели нито най-умния в България, нито най-красивия. Ще спечели най-приспособимия, който се ориентира най-добре в SMS-аудиторията и успее да създаде най-добро впечатление за себе си точно между тях. Аз съм сигурен, че сред висшистите Док ще победи с размазваща разлика, защото ценностната ни система оценява точно неговите добри страни и омаловажава недостатъците му. Докато при тинейджърите и среднистите - те отдават много по-голямо значение на маловажни за мен неща, но за тях важни. Просто различна ценностна система...Общо взето среднистите, колкото и да са преуспели и богати, завиждат на висшистите, омаловажавайки труда им (за разлика от Запада, където образованието е най-ценено сред хората, и съответно най-скъпо)

В тая връзка Зара като че ли е най-близка до SMS-аудиторията и може би знае най-добре какво им харесва и какво не, затова има толкова висок резултат. Според мен за Зара гласуват тинейджърите, за Здравко - малко по-възрастните, но среднисти, а за Виктор останаха висшистите ;). Явно Док е обречен - ще е трети, а въпросът е дали шесттнайсетгодишните ще имат повече пари от двайсет и пет годишните :)

Gornnijat post e izkljuchitelno interesen i do mnogo goljama stepen e veren

Lichno az syshto smjatam che Viktor trjabva da specheli

Nai-malkoto zashtoto toi e edinsvenija koito moje da sglobi edin abzac ida go izgovori bez da sbyrka

Zdravko napravi dosta gluposti po vreme na prestoja si, makar oshte da se kefja na tva kak se napi kato prase hahahah - za pyrvi pyt pusnah BB togava i reshih che tova shou shte e interesno, uvi

Zara sym ja komentiral v po-starite si postove

Tva e totalen bezdaren debil - gram misyl njama v kuhata i glava, edno izrechenie ne moje da se postroi i izkaje kato horata - prosto totalna typota

Ne preporychvam mnogo dylgo da ja slushate, zashtoto ima opasnost da zatypeete i vie ot tova....

Освен във форума и в някакви странички, които могат да се манипулират както си искат, има ли начин да се разбере как се движи вота до сега Оригиналния

Е да, но да си на една крачка от 200 000 лева, и дума да не обелваш дума за тях ?

Док и  Здварко  :D  поне не се притесняват да говорят затова. Или че нормален човек може да харесва човек като Найден ???? Дори да го обича  :confused  :confused  :confused  :confused  :confused

ама тя не го обича.. нали каза че няма да има нищо друго освен да му се обади да се видят?? тя си има приятел бе хора...

ама тя не го обича.. нали каза че няма да има нищо друго освен да му се обади да се видят?? тя си има приятел бе хора...

То това няма голямо значение. ББ преобръща целия ти живот! Не я ли видя как скачаше, когато чу гласа на Нед? Или по-скоро когато малко я послъгаха, че "онзи" глас е на Нед? Може да не признама много, но го обича. А и още нещо - не видя и приятелят на Зара? Ха... Много наивно от негова страна ще е , ако все още вярва, че нещата ще продължат така, както са били досега.

И ся Осама праска къщата и няма спечелил :devil :devil

Аз съм за Док да вземе парите. Тая Зара мноо се лигави, пък тоя Здравко е баси простото парче. В края вече съвсем му дойде нанагорно стреса. Като излезе от ББ право в някоя психиатрия ще го вкарат

Видяхте ли я тая Зара уе :confused

Бахти лъжливата кучка. И в най-откровенният момент излъга, че е избягала. :angry1 Ненормално тъпо парче ей. Поне можеше и да не го споменава, ама тя някак натика разговора в тази посока.

Аз да дам мнение и по повод появилите се инсинуации, че "всичко е нагласено" :huh:

Т'ва си ни е българска черта, да се съмняваме в такива работи. Някой ще вземе парите, ама дай да го оплюем - Не ги е взел честно.

Аз мисля, че пичовете от ББ не ги ебе ама хич за 200 000лв. И няма ама абсолютно никакъв смисъл да уреждат нещата, защото непомня в кое от гласуванията Ники Кънчев спомена, че я деляли само 1% от оставане, което било 700 гласа. Е ...1% = 700 гласа, 100% = 70 000 гласа, по 1,2 лв. 84 000лв. само от гласуване.... :wacko: :wir и то само от една седмица....и то някакво тъпо гласуване, не примерно като за Найден и Гроше....

Да споменавам ли колко пари е минутка реклама по време на шоуто...да споменавам ли за СМСновините...а за "Обади се и подслушвай къщата" ...и още 100 други неща?

Хора, 200 000 ББ ги вадят за приблизително 2-3, най-много 4 дни. А...предаването колко дни е....СМЯТАЙТЕ!

Въпросът ми е, кой ще си рискува задника и толкова пари за "миризливите" 200 000 :rolleyes: лв. дето ще ги дадат на някой? :huh:

Мисля, че бъркате "умен" с "образован" - има хора природно интелигентни и възпитани и това, че не са висшисти, не им пречи - и обратното, влезли с връзки, изкарали с връзки, ама прости, прости...

Според мен по "умност" бих ги подредил така - Док, много малко след него Здравко и доста след тях Зара, по образованост е ясно.

А явно в ББ не е важно нито колко си умен, нито колко си образован, щом Зейнеб измести Тихомир - и трябва да се примирим с това. Ще спечели нито най-умния в България, нито най-красивия. Ще спечели най-приспособимия, който се ориентира най-добре в SMS-аудиторията и успее да създаде най-добро впечатление за себе си точно между тях. Аз съм сигурен, че сред висшистите Док ще победи с размазваща разлика, защото ценностната ни система оценява точно неговите добри страни и омаловажава недостатъците му. Докато при тинейджърите и среднистите - те отдават много по-голямо значение на маловажни за мен неща, но за тях важни. Просто различна ценностна система...Общо взето среднистите, колкото и да са преуспели и богати, завиждат на висшистите, омаловажавайки труда им (за разлика от Запада, където образованието е най-ценено сред хората, и съответно най-скъпо)

В тая връзка Зара като че ли е най-близка до SMS-аудиторията и може би знае най-добре какво им харесва и какво не, затова има толкова висок резултат. Според мен за Зара гласуват тинейджърите, за Здравко - малко по-възрастните, но среднисти, а за Виктор останаха висшистите ;). Явно Док е обречен - ще е трети, а въпросът е дали шесттнайсетгодишните ще имат повече пари от двайсет и пет годишните :)

Vsi4ko tova e napalno viarno oba4e tezi za koito se otnasia ili niama da go razberat ili niama da mu obarnat vnimanie. Za mene osven tova e obidno tvardenie ot roda na tova 4e Zara predstavliava mladite. :angry:

Зара е мноооого лъжлива! Как може да казва , че вънка извън къщата между нея и Нед няма да станело нищо, а пък след това да вика , че го обичала !?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...