Boro Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Здарвко <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Аз искам Виктор да спечели много беше пасивен в началото и не ми е бил фаворит,но е за предпочитане той да вземе кинтите от колкото Зара или Здравко Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Аз искам Виктор да спечели много беше пасивен в началото и не ми е бил фаворит,но е за предпочитане той да вземе кинтите от колкото Зара или Здравко <{POST_SNAPBACK}> на същото мнение съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Аз съм за Док, обаче ми казаха, че всичко е нагласено и Здравко ще спечели! И затова са изгонили Нед, защото знаеха, че хората обичат повече Нед, от колкото тоя ***** Здравко ! <{POST_SNAPBACK}> Еми то във форума някой няписа че Стойка ще спечели и всичко е нагласено ... това са само коментари от жълти вестници Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Еми то във форума някой няписа че Стойка ще спечели и всичко е нагласено ... това са само коментари от жълти вестници <{POST_SNAPBACK}> E да ! Обаче аз да съм казал, че това го е пишело във вестник!? Или да съм казал, че така ще стане !? Емй четете малко де...! Иначе дано Здравко да не спечели, защото най-много се кефя на Виктор, когато започне да си намества очилата ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Az sum za Zdravko vupreki,4e e golqm glupak.Toq Viktor s tiq strategiiki,i vsi4ki ostanali gluposti prosto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
did_al Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Радвам се, че поне тук не се толерира поведението на Бобърчето. И аз съм за Док нека вземе парите предпочитам го пред другите, но за съжаление в един друг форум в който се подвизавах до скоро а кажеш нещо против Зара а са те изяли по- голям интелект от нея нямало в къщата. Радвам се, че и други подкрепят Док а ако някой е любопитен може да види за какво става въпрос http://bigbrotherfans.info/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
NULL Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Абсолютно не ме интересува кой ще спечели парите!! Що си мислите, че някъде дават ей така 200 000 лева. До сега не съм видял през живота си някой обикновен човек (без връзки, без да е карасив(особено за жена), без да е особенно кадърен или незаменим) да може ей така да има шанс и да спечели нещо значимо. Тук пък особенно играят много пари и се съмнявам, че може точно на края да ги дадът съвсем случайно на който има повече гласове. По никъв начин не могат да докажат, че вотът не е нагласен. Знаете когато са замесени много пари как добре могат да си направят сметките. Още повече не знаем кой ще спечели най-много от цялата тази работа. За това не си давайте паричките ако не са ви в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Радвам се, че поне тук не се толерира поведението на Бобърчето. И аз съм за Док нека вземе парите предпочитам го пред другите, но за съжаление в един друг форум в който се подвизавах до скоро а кажеш нещо против Зара а са те изяли по- голям интелект от нея нямало в къщата. Радвам се, че и други подкрепят Док а ако някой е любопитен може да види за какво става въпрос http://bigbrotherfans.info/index.php <{POST_SNAPBACK}> Стига уе В тоя сайт Зара и Здравко са наравно. От 5539 гласа, за Зара са гласували 2423, а за Здравко - 2441. Зара е толкова тъпа, пък тоя Здравко само се прави на мъж пред жените. Бие жени и такива простотии - бахти олигофрена Док е Номер 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Qvno nqmash po-malak brat ili sestra i ne znaesh, 4e tova e kompleks na po-slabite. Vinagi kazvat shte te nabiq ili shte te udarq..makar vsashnost da sa naqsno, 4e nqma da go napravqt...Ne gledam showto, no i ne vqrvam Zdravko da e udaril nqkoi v showto. Prosto tova e nai-4esto sreshtanato neshto, koeto se kazva, kogato nqkoi iska da go ostavqt namira. Kakto pri jivotnite se ejat, izpravqt, revat... Ot pro4etenoto bih glasuval za doc, no smqtam, 4e shte spe4eli Zdravko. Zara ne mi e simpati4na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Prizovavam vsi4ki koito mogat da mislat da glasuvat za Doktora Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Prizovavam vsi4ki koito mogat da mislat da glasuvat za Doktora <{POST_SNAPBACK}> I az sam na towa mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 хаха...Как може ? Здравко да води класацията.....? Той е супер прост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 ne mi e qsno zashto seki povtarq edno i sashto toq prost onia prost samo vie liste umnite tuka i si imam mnenie za seki edin ot Big Brother no sam go kazval nqma zakvo da go povtarqm shto se otnasq do kintite koi da gi vzeme mi moga da kaja che me bolii ..................... koi shte gi vzeme iska mi se da gi vzema AS no nito as nito vie shte gi vzemete takache ne mi e qsno kvo se vjivqvate tolkova mnogo e...ete go toq Big Brother veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Prizovavam vsi4ki koito mogat da mislat da glasuvat za Doktora <{POST_SNAPBACK}> Нямаш нито право, нито килипир да призоваваш! (предполагам и съм почти сигурен) I az sam na towa mnenie <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш мнение - ще се радваме да го споделиш с нас, ако нямаш какво да кажеш, защо пишеш? хаха...Как може ? Здравко да води класацията.....? Той е супер прост... <{POST_SNAPBACK}> Еми е на, факт, може! e...ete go toq Big Brother veche <{POST_SNAPBACK}> Е...и го ти, щом си решил, но остави хората да се възползват от демокрацията! Честно казано, понякога се радвам че предаването е към своя край, защото колкото повече време минава, толкова повече се овеличава процентът на безсмислените и безсъдържателни постове. Радва ме само факта, че поне общият им брой намалява драстично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Честно казано, понякога се радвам че предаването е към своя край, защото колкото повече време минава, толкова повече се овеличава процентът на безсмислените и безсъдържателни постове. Радва ме само факта, че поне общият им брой намалява драстично. край? какъв край? нали ще почне пак!!! тва не е предаване еднодневка все пак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Няма да е веднага. Сега се борят за предаване със "известни личности" но срещат огромен отказ, тъй като искат да ги вкарат за месец. А следващият голям Голям брат ще е ... след година може би... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 чак след година??? аз мислех че ще оправят къщата на бързо и ще го пуснат след най-много месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Първо ще има игра със звезди, но единственият който се е навил за сега, е Ути Бъчваров до колкот си спомням. Но е и световна практика тази пауза. Никаде по света не започва новото предаване веднага след старото (поне според моята информация). А предавания със звезди са се получавали невероятни в Белите страни. Но според пралвилата на ББ, те трябва да са 1 месец, а в БГ няма кой да се навие. При всички случаи развитието ще е интересно, но ще е свързано с много търпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 чак след година??? аз мислех че ще оправят къщата на бързо и ще го пуснат след най-много месец. <{POST_SNAPBACK}> Az 4uh ne6to za Oktomvri tazi godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Мисля, че със звезди ще е супер зарибено..е зависи и кой ще включат, аз искам да пуснат и 2-3 поп-фолк звезди, за да се види малко как разсъждават и малко манекенки и ще бъде супер смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Az 4uh ne6to za Oktomvri tazi godina <{POST_SNAPBACK}> Е така де! Кога започна сегашния ББ? Пак по същото време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 и аз съм за Док и не само заради това че е и двамата сме от Сливен Зара е леко менте според мен и "страхотната" атрактивност с която я обоб щават навън и дава доста голямо предимство между другото според мен Виктор си подписа присъдата като на няколко пъти каза че ще го е яд ако Зара спечели. Подкрепям го напълно но може би сега ще гласуват повече напук за Зара Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Според мен Виктор няма шанс, а разликата м/у Зара и Здравко ще е много малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Prizovavam vsi4ki koito mogat da mislat da glasuvat za Doktora <{POST_SNAPBACK}> Е значи аз не съм от мислещите,защото според мен доктора е наи безличния пич в къщата!!!! Нека Зара да вземе пачките!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.