vasil088 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 nai-nakraq mu se vijda kraq na tova glupavo predavane .Big Brother Suxx ! Are sega vsi4ki 6ARANI koito pra6taha SMS-si da si napravqt 1 ravnosmetka kolko pari dadoha za tova glupavo nareeno predavane :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Един приател похарчи един процесор за около 60$ За да си прос не е нужно да имаш много акъл е казал Ленин му ааааа.... Ми то форума си позна кой ще победи за кво да се набутвате,тук гласуването е без пари и по интересно бих казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 nai-nakraq mu se vijda kraq na tova glupavo predavane .Big Brother Suxx ! Are sega vsi4ki 6ARANI koito pra6taha SMS-si da si napravqt 1 ravnosmetka kolko pari dadoha za tova glupavo nareeno predavane :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Аман от трупачи на постове. Радвам се че остана Зара, не че не харесвам Джани(е не много де), но както каза приятеля му, това е игра и трябва да има изгонен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Абе то си личи от броя на мнения кой е трупал постове, няма кво да даваш коментари и препоръки! Аз до сега не съм гласувал нито веднъж в това предаване, но тази седмица ще изпратя един СМС в подкрепа на доктора. Той може да не е най-забавния, но определено има най-много акъл и е най-оравновесен човек. Затова той ми допада най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 a уе тая Здравковица но го тъпа уе майина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Бати работата . Тия двете жени са толкова глупави,че не знам направо. 1. Тая Зейнеб къв го търси при Христина , не знам.2. Здравковицата можеше да реагира малко по-добре. Кво ми се пали и ми дига скандали !!! Оная Силвия-Александра кат му се натискаше , Христина вика: " Аа , ама аз ше му простя за сичко,той се нуждае от секс както всеки човек,няма да го спирам и туй-онуй .... ... и баш накрая на предаването вече ми се развикала... Хората в рейса постоянно кат я виждали говорили некви тъпотии за Здравко и Зейнеб и тая се червяла... АМА са напраи на известна с тва бебе,та пред сичко го съобщи .... напрао не знам... ЖЕНСКА РАБОТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Kak moje vsichki da govorite,che mrazite Zara,a nakraq...tolkova li q haresvat vsichki... ALidjan e pone 4ovek,koito naistina znae stoinostta na vsichko...i to imenno kakto se razbra,6toto e gubil vajni ne6ta,zatova gi e ocenil...ama kakvo li znae edna teenargarka,koqto si prekarva vremeto v putuvane,dori i ne na svoq smetka...kakto i da e...vseki si namira maistora v kraina smetka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Тази Христина постъпи толкова глупаво,не виждам защо трябваше да се държи така грубо и то пред камерите да се беше успокоила малко ли к`во Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom_Fighter Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Тази Христина постъпи толкова глупаво,не виждам защо трябваше да се държи така грубо и то пред камерите да се беше успокоила малко ли к`во <{POST_SNAPBACK}> Да бе ебати тъпата овца ! Мноооооо ме нерви тая! От каде го искара т`ва самочувствие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Абе тая седммица ще пусна един смс за Здравко той най много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Абе тая седммица ще пусна един смс за Здравко той най много ме кефи <{POST_SNAPBACK}> Vse edno go puska6 za Hristina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 От каде го искара т`ва самочувствие! <{POST_SNAPBACK}> От джоба! От кога самочувствиет е лоша черта? Нима не е хубаво човек да има самочувствие??? Трябва да си комплексиран идиот ли, за да ти е по-добре??? ...и не компенсирай липсата на думи с картинки, моля те! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 От казаното до тук останових няколко неща. 1. Има и хора (като мен), които смятат че 1,20лв. са прекалено много за да ги дам на тия малоумници. 2. Стана ясной, че всички ги дразни Христина Здравкова и 3. но не и на последно място по важност, защото от него съм най-доволен Никой не каза, че ще гласува за бобъра. Чуват се одобрителни мнения за Др. и Здравко, а аз съм за един от двамата. И другото което имам да кажа е, че ако не бяха вкарали 2ма човека на мястото на Гроше и Найден, а само един ББ щеше да свърши вчера. Нали отмениха номинациите и по план трябваше да излезне 1. Излезнаха 2ма, но и вкараха 2ма и удължиха предаването с цяла седмица. Мн тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ас пък иЗкам да спИчели ЗдВАРко. Моля най-смирено уважаемият Tedy-King да поправи правописните грешки на пола!Знам,че е е бил развълнуван от динамиката на шоуто и от желание то да свърши.Сигурно пръстите му са треперели,подвластни на мисълта,че в следващите 3 месеца няма да се занимава с глупости,но...моля! Обръщам се със същата молба и към всички власт-имащи! Благодаря! Чувам разни слухове,че Ники Кънчев е приключил със смс-ите 5 минути по-рано отколкото предните пътища.Накрая имало само 4% разлика м/у Джани и Бобъра-48 на 52.Ако имало още малко време Джани щял да обърне процентите и Зара да излезне.Да сте чували нещо такова и Вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Аз гласувах за доктора. Според мен има най-много акъл и парите ще ги похарчи както трябва. Здравко най-много да ги похарчи за жени и пиене а пък бобъра просто не ми се мисли за какво ще ги даде бтв какво е станало с Христина някой да ми обясни плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 .................бтв какво е станало с Христина някой да ми обясни плс <{POST_SNAPBACK}> Вчера даваха какво се е случило като са се срещнали Зейнеб и Христина. Нали Здравко помоли Зейнеб да се види с Христина и да и каже, от негово име, че много я обича. И да и подари едно плюшено мече. Само че, като се видяха 2те крави, и стана много яка караница. Оная Христина почна да се обяснява как била ревала като ги гледала по ТВто какво правят със Здравко. Оная Зейнеб и тя с леко селският си акцент почна да дрънка и тя някакви глупости и върха беше, когато Зейнеб каза "Ими, аз моиши мноу поичи рабути да напраа със Здравко в къщата, ама не съм поискълъ, ако искаш да знаиш", при което Христина избесня и едва не се сбиха. СУПЕР ЯКО БЕШЕ! Ако някой го е качил да даде едно линк-че моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Вчера даваха какво се е случило като са се срещнали Зейнеб и Христина. Нали Здравко помоли Зейнеб да се види с Христина и да и каже, от негово име, че много я обича. И да и подари едно плюшено мече. Само че, като се видяха 2те крави, и стана много яка караница. Оная Христина почна да се обяснява как била ревала като ги гледала по ТВто какво правят със Здравко. Оная Зейнеб и тя с леко селският си акцент почна да дрънка и тя някакви глупости и върха беше, когато Зейнеб каза "Ими, аз моиши мноу поичи рабути да напраа със Здравко в къщата, ама не съм поискълъ, ако искаш да знаиш", при което Христина избесня и едва не се сбиха. СУПЕР ЯКО БЕШЕ! Ако някой го е качил да даде едно линк-че моля <{POST_SNAPBACK}> Хахаххаха тва е било голям смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ас пък иЗкам да спИчели ЗдВАРко. Моля най-смирено уважаемият Tedy-King да поправи правописните грешки на пола!Знам,че е е бил развълнуван от динамиката на шоуто и от желание то да свърши.Сигурно пръстите му са треперели,подвластни на мисълта,че в следващите 3 месеца няма да се занимава с глупости,но...моля! Обръщам се със същата молба и към всички власт-имащи! Благодаря! Чувам разни слухове,че Ники Кънчев е приключил със смс-ите 5 минути по-рано отколкото предните пътища.Накрая имало само 4% разлика м/у Джани и Бобъра-48 на 52.Ако имало още малко време Джани щял да обърне процентите и Зара да излезне.Да сте чували нещо такова и Вие? <{POST_SNAPBACK}> Питай някой който чете вестник ШОК ще ти разкаже и то с подробности То някои вув форума до преди месец - два обяснаваше как Стойка щяла да вземе парите , защото така било ''наредено'' Стойка отпраши и тои се поспря ... или пък че М-тел били спряли телефона за гласуването ''спасете Найден и Гроши'' Според мен това са Глупости ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 яко си беше предаването вчера...както каза do4okarako4ev за малко да стане боя Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Тука си говорите за Зейнеб и Христина:наистина беше интересно да се гледа,обаче остават 6 дена,а малко да си поговорим за това кой ще вземе парите... Като гледам вота и мнението на хората излиза,че Здравко може да спечели,въпреки,че не съм много за него.Зара няма да ги вземе 100%.Убеден съм.Но ще ме е яд за Виктор,ако не вземе парите.Толкова време стоя,изобщо не са го номинирали(за цялото предаване да има някъде 4-5 гласа против него)пък и ме кефи донякъде.Вярно,че е малко скучен обаче заслужава човека според мен...по-малко хора мислят така но.... Относно предаването вчера много ме изкефи приятеля на Алиджан,който го защитаваше,такива смислени работи говореше направо...и супер много затапваше майката на Зара.Сигурен съм,че ако имаше още един ден вота можеше да се обърне... Тва е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Аз искам Виктор да вземе парите, защото е най-интелегентен и е най-свястен от тези , които са в къщата ! Е разбира се това е само мое мнение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Какво да ви кажа-пак остана тази нещастница.Вчера ми идеше да счупа телевизора като се разкрещя на двора.Всички искахте да гоните Джани и какво-той се оказа доста свестен;искахте да изгоните Стойка-после тя какво направи-най-доброто Big Brother Live.Айде поне сега българинът да се освести и да не даде наградата на простотията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Доктора трябва да вземе парите.Той ги заслужава най-много от всички.Не прави простотии като Найден,не пее като Стойка,обаче си е много готин човека.Все си намира някакво занимание.Направи толкова много игри,за да имат какво да правят.Винаги намира с какво да запълни времето си.Може да не е някакъв купонджия,обаче въпреки това той е много свестен човек и заслужава най-много от всички парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Морския ще гушне кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Тази Христина постъпи толкова глупаво,не виждам защо трябваше да се държи така грубо и то пред камерите да се беше успокоила малко ли к`во <{POST_SNAPBACK}> вярно е трябваше да се успокои, като мен пред валди нали Но беше смешно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ot tezi koito ostanaha ne iskam da spe4eli Zara. 4esno kazano kazano ne si zaslujava 200000 da vzeme niakoi tolkova nedodqlan i tap 4ovek kato neq. da ne govorim za maika i koqto e 10 pati po prosta i sigurno polovinata pari bi gi izpila tq. o ostanalite u4asnici ne moga da kaja koi mi e favorit no opredeleno zaslujavat nagradata pove4e ot zara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.