Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
А преди се радвах че ние пловдивчаните говорим най-чисто български без диалекти.

Това е много голяма глупост. Много заблуден трябва да си бил, съжалявам...

А преди се радвах че ние пловдивчаните говорим най-чисто български без диалекти. Ама тая кой знае от кое село е слезнала и се пише пловдивчанка.Пълен резил...... :angry1

Хех, може би малко си заблуден приятелю, най-чистия български език се говори във Велико Търново, а мекия акцент си е характерен за нашия език, твърдо говорят шопите и честно да ви кажа мен мекия акцент повече си ме кефи, някакси по-приятно звучи.

А относно пловдинчанката, по която толкоз много плюете, мога само да ви кажа, че тя ще да бъде една от тези, които ще издържи почти до финала. Помнете думите ми ;)

А относно пловдинчанката, по която толкоз много плюете, мога само да ви кажа, че тя ще да бъде една от тези, които ще издържи почти до финала. Помнете думите ми ;)

Аз също смятам, че пловдивчанката ще изкара много. Симпатиите масово са на нейна страна. Единствено нея взимат за подбив и стават страшни майтапи. Никой няма да иска да лиши шоуто от толкова свеж образ. Особено когато е за нечия сметка, в случая за наша, на пловдивчани. Иначе и мен ме е срам. Ще ни бъзикат дълго време. Но шоуто тече и така трябва.

Чавдар

Такъв срам не съм брал никога. А преди се радвах че ние пловдивчаните говорим най-чисто български без диалекти.

А аз така не съм се смял от снощи.Най-чисто.....нямам думи.

Men me kefi Silviq,ne moga da si obqsnq kakvo i haresvat na tazi Zara...tq govori kato bavno razviva6ta...trqbva6e kogato praveha aerobika da i pusnat Black EyedP-Let's get retarded :))))))

Имало смисъл предаването?! Какъв е смисъла - осветли ме. Айде помогнете ми да го видя.

Смисъла са го формулирали още в древния Рим - "Хляб и зрелища". Затова са построили и Колизеума - Colos Seum /Голям сеир/. Е тук е Голям Брат, долавяш аналогията, нали. Пак е голям сеир. Тълпата има нужда да бъде развличана. И вместо да се колят разни гладиатори, някой си удря един бързак в тоалетната. Прави любов, а не война! Е, всеки по своему.....

Смисълът на предаването е да събере народът на Рим по трибуните, в случая пред Нова Телевизия, и да аплодира. Дори в този форум изказванията "За" и "Против" са просто вдигания на палеца нагоре или надолу, като са го правили някога. Дори ти го правиш без да се усетиш. Е, твоя палец е надолу. Ако зависеше от теб, гладиаторите щяха да са мъртви.

Аз съм наясно със себе си - аз съм тълпа и искам да бъда развличан. Повече и повече!

Ave, Ceasar! Morituri te salutant!

Чавдар

Така де - а нали знаещ каква е идеята зад това "хляб и зрелища"?! Интелитентно момче ми се виждаш. Да те докарат на ниво добитък - да мислиш първосигнално - има ли ляб, има ли сеир - бал съм го другото. И успяват. Псуваш тоя, псуваш оня, заканваш се - ама врът канала на сеира и ти минава... чисто... какво повече да искат лапачите и тарикатите?! Глей сеир там и не глей насам как ти го забиваме - това е "хляб и зрелища". Че ти и му се радваш на тоя процес.

И да добавим отговора на цезаря на поздрава:

Trans penis mihi est...

Смисъла са го формулирали още в древния Рим - "Хляб и зрелища". Затова са построили и Колизеума - Colos Seum /Голям сеир/. Е тук е Голям Брат, долавяш аналогията, нали. Пак е голям сеир. Тълпата има нужда да бъде развличана. И вместо да се колят разни гладиатори, някой си удря един бързак в тоалетната. Прави любов, а не война! Е, всеки по своему.....

Смисълът на предаването е да събере народът на Рим по трибуните, в случая пред Нова Телевизия, и да аплодира. Дори в този форум изказванията "За" и "Против" са просто вдигания на палеца нагоре или надолу, като са го правили някога. Дори ти го правиш без да се усетиш. Е, твоя палец е надолу. Ако зависеше от теб, гладиаторите щяха да са мъртви.

Аз съм наясно със себе си - аз съм тълпа и искам да бъда развличан. Повече и повече!

Ave, Ceasar! Morituri te salutant!

Чавдар

Чавдаре, абсолютно си прав, приятелю. Обаче има една много важна подробност. Тези събития са се случвали преди две хилядолетия. За това време се предполага, че акъла на тълпата трябва доста да е еволюирал. Иначе по тази логика да вземем да върнем човешките жертвоприношения, които са били супер яко "развлечение" в древността, а защо не и човекоядството :bgrin:

Men Big Brother mi haresva i ne se imam za dobituk. I nastoichivo shte pomolq ov3rm4n i Godfather da prestanat s krainite izkazvaniq i zaqzhdaneto. Na koito ne mu haresva, prosto ne gleda predavaneto...

Чавдаре, абсолютно си прав, приятелю. Обаче има една много важна подробност. Тези събития са се случвали преди две хилядолетия. За това време се предполага, че акъла на тълпата трябва доста да е еволюирал. Иначе по тази логика да вземем да върнем човешките жертвоприношения, които са били супер яко "развлечение" в древността, а защо не и човекоядството  :bgrin:

Братле и в на двамата мненията има нещо вярно!Аз мисля че човека въобще не се е променил от тогава.И мисля,че ако сега има Колизеум с гладиатори,ако и сега се правят жертвопринушения,ако е нещо,което ТЪЛПАТА го харесва ще има успех и последователи.Е разбира се тея неща са забранени и едва ли ще ти позволят вече да гледаш как някви се убиват за твоето удоволствие и затва вече има Биг Брадър,има Страх и т.н...за тълпата,за сеир,за зрелище...

Абе тоя БигБрадър е СИМС който се излъчва по телевизията :)

Добре дошъл в ХХІ век!

Благодарско за това, но... абе... има още едно парче, това, с коет започват... едно такова друго... Дали някъде може да се намери нещо като саундтрак или... поне това другото... Ох, много е тъпо изказването ми, ама какво да направа... Като не го знам... :(

Az neska sefte go gledah...neshto ne me cukna davaha nqkvi macki praviha airobika.Ne znam mislq che nqma da mu stana fen.A i mi e chudno tiq kato nemogat da izlizat ot kade si zimat za qdene ? Imat hrana za 13 sedmici ?????? Mi cigari ala bala ?

ZGAN, разполагат с 300 лева на седмица за храна, цигари и т.н.

...и гледай късното предаване- определено то е по-интересно!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...