Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Stenli ние с тебе сме винаги на едно мнение:) Но там отгоре дето пише че Стойка е най-мразената или нещо такова, аз смятам че тя правеше шоуто.Ти?

Мен много ме дразнеше защото имаше някво супер голямо самочиствие, а всъщност не беше кой зае какво. Както казва една приятелка мразя каки с големи задници и голямо самочуствие :D

edit: а пък и беше много :censored2: и :censored2: и :censored2:

Вие чухте ли изказването на Найден пред ПОТ "...Ако сега излезни Зара,ще счупя главата на Алиджан след като излезне!!!"....еми може ли такова нещо?!?!?!? :)

Абе тоя е абсолютен глупак и простак.Правеше шоу,обаче истината си е истина.Лошото е,че малчовците ,пък и не само те,го харесват.Представяте ли си какво ще стане,ако след 10 годино има само такива като Найден?!?Ами то няма да може да се живее в тази държава(не че пък сега може)

Стойка се оказа най-мразената участничка в Биг Брадър, според анкета на tialoto.bg. По петите я следват Алиджан и Здравко, които обаче все още са в Къщата.

вижте пък какво намерих аз...явно феновете на здравко намаляват

Емй то не е лъжа! Всички хора, които познавам, и които гледат ББ мразят Стойка, както и аз ! ! ! И явно и в тази тема има много малко хора, които не я мразят ! ! !

Не знам, но според мен Найден говори като чист педал. Много смотан диалект има и за това праяи само номера, за да си избие комплексите и да се покаже малко ма мъж.

А за накрая битката според мен ще е между двата манекена, Зара и Здравко и за двамата колкото хора ги мразят толкова ги и обичат

А бе имам чувството,че на Найден са му казали от ББ да се прави на толкова влюбен.Като беше в къщата само искаше да и "бодне шундрата",сега изведнъж се превърна в голямото,лошо влюбено момче.Чисто позьорство е това според мен.Като няма какво да се гледа в къщата,поне да гледаме как Найден настървено защитава "своята любов" отвън.

Бтв-много се накефих как Найден наля на Зейнеб майка и за зъбите!

Бтв-много се накефих как Найден наля на Зейнеб майка и за зъбите!

Найден е един глупак и това за зъбите само го доказва.Ако Зара и нейните зъби бяха толкова красиви,щеше ли тоя дълъг кроманьонец да я "изплющи" отзад,без да се наслаждава на пефектната й зееща уста?Не ми харесва,че хората харесват глупаците и к-вите.Това е моето мнение относно Зара и Найден.

Е не че му правя евала за приказката-тя показва -100% толерантност към недостатъците на хората.Ама просто беше по детски искрен и много смешно ми прозвуча.

А за накрая битката според мен ще е между двата манекена, Зара и Здравко и за двамата колкото хора ги мразят толкова ги и обичат

Доктора ще бие... :) Аз съм за него, колкото и да мразя това предаване... :sick

Е не че му правя евала за приказката-тя показва -100% толерантност към недостатъците на хората.Ама просто беше по детски искрен и много смешно ми прозвуча.

Ами беше смешно,обаче не беше хубаво.Питали оня ден някакви лапенца кое им е харесало най-много в ББ и те казали,че се изкефили на секса между Найден и Зара. :confused То вярно,че не е кой знае какво ББ-то,ама това не е на хубаво.И като го чуят малките какви работи говори и те ще почнат,защото още нямат достатъчно мозък в главата и сега им се изгражда ценностната система.Затова много ще се радвам,ако наистина сега има 3 месеца "Стани Богат".

Абе защо ники кънчев казва в последната седмица на номинаций :confused

Защото за последен път номинират.После остават тримата и един печели.Няма повече номинации.

П.П. Сигурно хамстерчето е по умно от Зара :) :) :) :) :P

Според мен нищо не им пречи на ББ да си спретнат още едни номинации.Само,че на последните номинации ще трябва да се номинира само по един съквартирант.Така ще гледаме още една седмица ББ само с 2 съквартиранти.

Според мен нищо не им пречи на ББ да си спретнат още едни номинации.Само,че на последните номинации ще трябва да се номинира само по един съквартирант.Така ще гледаме още една седмица ББ само с 2 съквартиранти.

Вече графикът е направен и просто няма начин да стане. А и само с двама ще е адски тъпо. И доста нагласено, не смяташ ли? :) :P

ОЛЕЕЕЙ!!! Тази дневна мисия е супер яка!!! Ей сега ще гледаме падания, бутания и т.н!!! Ще става здрав "бой" :) - ЙЕА! И така стана :)

Защото за последен път номинират.После остават тримата и един печели.Няма повече номинации.

П.П. Сигурно хамстерчето е по умно от Зара :) :) :) :) :P

To и един кокоши задник е по-умен от Зара,макар и да са като две капки вода.А и прическата му е по-хубава. :rolleyes:

Химн на България

Ето им линк на съквартирантите към химна!И да го научат!Само Док и здравко до някъде пееха.Зара и Алиджан пълен фуш! :)

Те затова са и номинирани, щото за нищо не стават :)

А бе аз съм си за Здравко. Ама и Зара да ги вземе няма да и се сърдя. Все пак и едно кафе няма да видя от тях за благодарност

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...