Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!!

На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!!

И квокато?!Проблем!?

Abe kvo go plyuete tozi Alidjan. Tova che pushi i na men ne mi haresva, no na nego mu vredi, a i toj e vazrasten i moze sam da si reshava kakvo da pravi. Ne moga da kaza koj ot dvamata mi haresva ili neharesva. I Alidjan me kefi i Zara. Tja moze bi po-malko, no zasluzava da ostane. Skuchnite si otidoha za sazalenie zaedno i s naj-interesnite (Najden, Groshi, Stojka). Maj parite shte gi vzeme Zdavko, makar da me kefi doctora. Vsichko smjatam za priklyuchilo i s netarpenie chakam Serija 2.

Abe kvo go plyuete tozi Alidjan. Tova che pushi i na men ne mi haresva, no na nego mu vredi, a i toj e vazrasten i moze sam da si reshava kakvo da pravi. Ne moga da kaza koj ot dvamata mi haresva ili neharesva. I Alidjan me kefi i Zara. Tja moze bi  po-malko, no zasluzava da ostane. Skuchnite si otidoha za sazalenie zaedno i s naj-interesnite (Najden, Groshi, Stojka). Maj parite shte gi vzeme Zdavko, makar da me kefi doctora. Vsichko smjatam za priklyuchilo i s netarpenie chakam Serija 2.

False False

Нова Година е и ако искате да извършите едно добро дело и да съберете двама влюбени хора, които само обстоятелствата ги разделят, моля гласувайВе на 1742. Мъжете да бъдат кавалери, а жените дами като гласуват само на 1742. Нека да Зара да не плачи по-вече, нека да и направим един подарък, като е съберем с Нед. Помислете си добре и гласувайте за 1742- за новото семейство Нед и Зара. :love

p.s. Нека да не ги караме да страдат повече. Гласувайте на 1742 :)

Da be,a "istinskata"Zara ima kakwo da dade.Edinstwenoto,koeto mozhe da naprawi,e da gleda umno s otworena usta i da rewe,ako slu4aino razbere kakwo j goworqt.

E pone pravi ne6to i kamerite q davat , a osnovnoto deistvie na 4i4koto e da se mu4i da se skara s drugite :angry:

Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!!

На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!!

minimum 2 (toq se e prevurnal v nqkva ma6ina) , men me drazni ot T.V ekrana tva pu6ene ! Predstavqm si da trqbva da stoq s nego na edno mqsto pove4e ot 2 min :sick

Нова Година е и ако искате да извършите едно добро дело и да съберете двама влюбени хора, които само обстоятелствата ги разделят, моля гласувайте на 1742. Мъжете да бъдат кавалери, а жените дами като гласуват само на 1742. Нека да Зара да не плачи по-вече, нека да и направим един подарък, като е съберем с Нед. Помислете си добре и гласувайте за 1742- за новото семейство Нед и Зара. :love

p.s. Нека да не ги караме да страдат по-вече. Гласувайте на 1742 :)

Съжалявам, но немога да не отбележа, че ПОВЕЧЕ не се пише с тире за по-вече. :huh:

За Алиджан и Зара - Супер много ме дразнят и двамата.

То и Здравко е супер тъпак, щото само се прави на мъж на жените "Ех, да ги нямаше тея камери...." Кво се дърви на някви путки, що не се отвори на Гроше примерно ? :confused

Док е малко шматка, ама е най-малкото зло. :D

Да бе, тоз живее за да пуши...

Ако спечели 200к съм сигурен, че ще си купи цигари с тях.

Но няма да гласувам против него.Нито против Зара.Просто няма да гласувам.

Предпочитам да пратя смс на тази кампания " Един безплатен обяд " .Пак е левче.А колко повече си струва...

Верно,че е по добре да изпратиш SMS за децата.Според мен това,че взимат пари за да можеш да гласуваш против някои е много тъпо и комерсиално.Би триабвало да може да се гласува и по Интернет според мен :punk .А иначе съм за Зара,защото другите трима ми са страшно скучни и безлични.

Съжалявам, но немога да не отбележа, че ПОВЕЧЕ не се пише с тире за по-вече. :huh:

За Алиджан и Зара - Супер много ме дразнят и двамата.

То и Здравко е супер тъпак, щото само се прави на мъж на жените "Ех, да ги нямаше тея камери...." Кво се дърви на някви путки, що не се отвори на Гроше примерно ?  :confused

Док е малко шматка, ама е най-малкото зло. :D

А "мога" е 1 дума,докато "немога" трябва да се пише отделно-НЕ и МОГА.А до4о може да не пише правилно,но поне може да мисли.

Нека съберем Флюбените гълъбчета!

E pone pravi ne6to i kamerite q davat , a osnovnoto deistvie na 4i4koto e da se mu4i da se skara s drugite  :angry:

minimum 2 (toq se e prevurnal v nqkva ma6ina) , men me drazni ot T.V ekrana tva pu6ene ! Predstavqm si da trqbva da stoq s nego na edno mqsto pove4e ot 2 min  :sick

прави тя. до сега ако бях вътре с нея .. да съм я пребил. Алиджан ако беше при теб даже нямаше да забелязваш че пуши! ако бях на мястото на човека който им говори докато са в изповедалнята - нямаше да издържа. като почне да говори тая Зара ... щеше да ми идва да ида при нея и да и набутам нещо в устата (Ах вие мръсници.. какво си помислихте а? имам предвид неодушевен предмет!).

ще престанат ли всички с тая вързка Найден - Зара? тя сама каза "може да му се обадя да се видим като излезна, но нищо повече".

Не,мисля,че който и да излезне тази седмица,каквото и да става,накрая всички ще гласуват за Здравко(той си каза човека,че е обещал да дели парите,ако приятелите му инвестирар в него и пускат смс-и като полудели).За жалост Зара май му е най-голямата конкуренция.Казвам за жалост,защото просто народа не харесва умните хора,а к-вите.Но накрая Здравко ще вземе парите.

Алиджан дразни просто с цигарите и от начало ми беше доста антипатичен но се га е по различен но за вота моя фаворит е Зара а за спечелването на голямата награда мисля че ЗДРАВКО :)

Алиджан дразни просто с цигарите и от начало ми беше доста антипатичен но се га е по различен но за вота моя фаворит е Зара а за спечелването на голямата награда мисля че ЗДРАВКО :)

alidjan e patnik mnogo pu6i i vse pravi zabelejki :angry:

i zara ne e koi znae kvo no harata pove4e e haresvat. :blink:

i opredeleno Zdravko 6a gepi parite.:blowup: (tva e zdravko)

oba4e i viktor ima dosta golemi 6ansove. :rulez: (a tva e viktor)

Абе гласувах ( тук в нашия POLL , пари за глупости - НЕ ) за Бобъра , не че Алиджан ми харесва.... ;)

Абсолютно!!!И аз гласувах за Алидцан да напусне къщата на Биг Брадър, защото Зара ме кефи повече, а пък Джани ме дразни като пуши!!! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...