M-Star Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Какво значи "Алиджан пуши на аванта"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!!На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!! <{POST_SNAPBACK}> И квокато?!Проблем!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
omega_ko Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Abe kvo go plyuete tozi Alidjan. Tova che pushi i na men ne mi haresva, no na nego mu vredi, a i toj e vazrasten i moze sam da si reshava kakvo da pravi. Ne moga da kaza koj ot dvamata mi haresva ili neharesva. I Alidjan me kefi i Zara. Tja moze bi po-malko, no zasluzava da ostane. Skuchnite si otidoha za sazalenie zaedno i s naj-interesnite (Najden, Groshi, Stojka). Maj parite shte gi vzeme Zdavko, makar da me kefi doctora. Vsichko smjatam za priklyuchilo i s netarpenie chakam Serija 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Abe kvo go plyuete tozi Alidjan. Tova che pushi i na men ne mi haresva, no na nego mu vredi, a i toj e vazrasten i moze sam da si reshava kakvo da pravi. Ne moga da kaza koj ot dvamata mi haresva ili neharesva. I Alidjan me kefi i Zara. Tja moze bi po-malko, no zasluzava da ostane. Skuchnite si otidoha za sazalenie zaedno i s naj-interesnite (Najden, Groshi, Stojka). Maj parite shte gi vzeme Zdavko, makar da me kefi doctora. Vsichko smjatam za priklyuchilo i s netarpenie chakam Serija 2. <{POST_SNAPBACK}> False False Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Нова Година е и ако искате да извършите едно добро дело и да съберете двама влюбени хора, които само обстоятелствата ги разделят, моля гласувайВе на 1742. Мъжете да бъдат кавалери, а жените дами като гласуват само на 1742. Нека да Зара да не плачи по-вече, нека да и направим един подарък, като е съберем с Нед. Помислете си добре и гласувайте за 1742- за новото семейство Нед и Зара. p.s. Нека да не ги караме да страдат повече. Гласувайте на 1742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Da be,a "istinskata"Zara ima kakwo da dade.Edinstwenoto,koeto mozhe da naprawi,e da gleda umno s otworena usta i da rewe,ako slu4aino razbere kakwo j goworqt. <{POST_SNAPBACK}> E pone pravi ne6to i kamerite q davat , a osnovnoto deistvie na 4i4koto e da se mu4i da se skara s drugite Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!!На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!! <{POST_SNAPBACK}> minimum 2 (toq se e prevurnal v nqkva ma6ina) , men me drazni ot T.V ekrana tva pu6ene ! Predstavqm si da trqbva da stoq s nego na edno mqsto pove4e ot 2 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Нова Година е и ако искате да извършите едно добро дело и да съберете двама влюбени хора, които само обстоятелствата ги разделят, моля гласувайте на 1742. Мъжете да бъдат кавалери, а жените дами като гласуват само на 1742. Нека да Зара да не плачи по-вече, нека да и направим един подарък, като е съберем с Нед. Помислете си добре и гласувайте за 1742- за новото семейство Нед и Зара. p.s. Нека да не ги караме да страдат по-вече. Гласувайте на 1742 <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам, но немога да не отбележа, че ПОВЕЧЕ не се пише с тире за по-вече. За Алиджан и Зара - Супер много ме дразнят и двамата. То и Здравко е супер тъпак, щото само се прави на мъж на жените "Ех, да ги нямаше тея камери...." Кво се дърви на някви путки, що не се отвори на Гроше примерно ? Док е малко шматка, ама е най-малкото зло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Да бе, тоз живее за да пуши...Ако спечели 200к съм сигурен, че ще си купи цигари с тях. Но няма да гласувам против него.Нито против Зара.Просто няма да гласувам. Предпочитам да пратя смс на тази кампания " Един безплатен обяд " .Пак е левче.А колко повече си струва... <{POST_SNAPBACK}> Верно,че е по добре да изпратиш SMS за децата.Според мен това,че взимат пари за да можеш да гласуваш против някои е много тъпо и комерсиално.Би триабвало да може да се гласува и по Интернет според мен .А иначе съм за Зара,защото другите трима ми са страшно скучни и безлични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Da be,a "istinskata"Zara ima kakwo da dade.Edinstwenoto,koeto mozhe da naprawi,e da gleda umno s otworena usta i da rewe,ako slu4aino razbere kakwo j goworqt. <{POST_SNAPBACK}> Absolutno sum saglasen s teb Zara da hodi pri 4oveka, koito q "obi4a"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 И квокато?!Проблем!? <{POST_SNAPBACK}> Mхм да!!Аз мразя да гледам как някой само стои и пуши, защото мразя такива хора, и искам тази седмица да напусне къщата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Съжалявам, но немога да не отбележа, че ПОВЕЧЕ не се пише с тире за по-вече. За Алиджан и Зара - Супер много ме дразнят и двамата. То и Здравко е супер тъпак, щото само се прави на мъж на жените "Ех, да ги нямаше тея камери...." Кво се дърви на някви путки, що не се отвори на Гроше примерно ? Док е малко шматка, ама е най-малкото зло. <{POST_SNAPBACK}> А "мога" е 1 дума,докато "немога" трябва да се пише отделно-НЕ и МОГА.А до4о може да не пише правилно,но поне може да мисли. Нека съберем Флюбените гълъбчета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе всички са зле ама трябва да има някой победител, май ще е морския Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Като гледам резултатите от poll-a,май на Зара няма да и е много лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 E pone pravi ne6to i kamerite q davat , a osnovnoto deistvie na 4i4koto e da se mu4i da se skara s drugite minimum 2 (toq se e prevurnal v nqkva ma6ina) , men me drazni ot T.V ekrana tva pu6ene ! Predstavqm si da trqbva da stoq s nego na edno mqsto pove4e ot 2 min прави тя. до сега ако бях вътре с нея .. да съм я пребил. Алиджан ако беше при теб даже нямаше да забелязваш че пуши! ако бях на мястото на човека който им говори докато са в изповедалнята - нямаше да издържа. като почне да говори тая Зара ... щеше да ми идва да ида при нея и да и набутам нещо в устата (Ах вие мръсници.. какво си помислихте а? имам предвид неодушевен предмет!). ще престанат ли всички с тая вързка Найден - Зара? тя сама каза "може да му се обадя да се видим като излезна, но нищо повече". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Така е..Вчера Алиджан беше напълно прав,че Найден не я заслужава и нищо няма да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Не,мисля,че който и да излезне тази седмица,каквото и да става,накрая всички ще гласуват за Здравко(той си каза човека,че е обещал да дели парите,ако приятелите му инвестирар в него и пускат смс-и като полудели).За жалост Зара май му е най-голямата конкуренция.Казвам за жалост,защото просто народа не харесва умните хора,а к-вите.Но накрая Здравко ще вземе парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Алиджан дразни просто с цигарите и от начало ми беше доста антипатичен но се га е по различен но за вота моя фаворит е Зара а за спечелването на голямата награда мисля че ЗДРАВКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Алиджан дразни просто с цигарите и от начало ми беше доста антипатичен но се га е по различен но за вота моя фаворит е Зара а за спечелването на голямата награда мисля че ЗДРАВКО <{POST_SNAPBACK}> alidjan e patnik mnogo pu6i i vse pravi zabelejki i zara ne e koi znae kvo no harata pove4e e haresvat. i opredeleno Zdravko 6a gepi parite. (tva e zdravko) oba4e i viktor ima dosta golemi 6ansove. (a tva e viktor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 Мене Алиджан много ме кифи. Повече от Зара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 <{POST_SNAPBACK}> tva e vapros na vkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 5, 2005 Author Share Posted January 5, 2005 tva e vapros na vkus <{POST_SNAPBACK}> Всичко е въпрос на вкус. Цялото предаване е въпрос на вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon_dow Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Всичко е въпрос на вкус. Цялото предаване е въпрос на вкус. <{POST_SNAPBACK}> razli4ni hora razli4ni ne6ta gi draznqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе гласувах ( тук в нашия POLL , пари за глупости - НЕ ) за Бобъра , не че Алиджан ми харесва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Абе гласувах ( тук в нашия POLL , пари за глупости - НЕ ) за Бобъра , не че Алиджан ми харесва.... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно!!!И аз гласувах за Алидцан да напусне къщата на Биг Брадър, защото Зара ме кефи повече, а пък Джани ме дразни като пуши!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Еми и мене не ме кефи особено Али,но от Зара май ми е по-симпатичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.