Lady Marmalade Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Алиджан да стяга куфара за понеделник .Застоя се в къщата доста повече отколкото предполагах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Али да си заминава, доста се застоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Йеееееее!Зизу си отиде)) <{POST_SNAPBACK}> И Зара ще си отиде ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Ооо истинска била тогава защо след всеки изгонен от къщата бил той близък с нея или не тя застава мумифицирана с отворена уста и се прави на потресена.Или пък защо без да познава новодошлите им се хвърля на врата им казва че ги обича.Винаги се стреми да не се кара с никой,а в изповедалнята ги соли наред всичките.За интелигентността няма да спорим то си е факт,за това че не пуши-то пък на зрителите кво им пречи и да пуши,повечето даже го намират за готино.А това че е надарена ме разби ай стига бе май я сравняваш с Мел ама погледни Зизу и ще видиш че е плоска като 5 стотинки под балатум ПИЙС <{POST_SNAPBACK}> Пич напълно те подкрепям! Няма как ще трябва да се търпи Зара още една седмица, но и на нея ще и дойде времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Алиджан и Зара са номинирани. Алиджан си заминава, и Зара печели мангизите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Малко оффтопик,ама карайте.Имате ли представа кога започва следващият Биг Брадър?Бях чул,че щели да направят ремонт на къщата и след 2-3 месеца да започнат новите 3 месеца.Ама,ако някой има по-достоверна информация,да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 А за какво пък да остане Зара с какво тя е по-добра, може би с големите си зъби или с изродското си пеене на песни на английски <{POST_SNAPBACK}> True True Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Нито Алижан нито Зара са ми симпатични и ако може и двамата да си ходат Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Олеееее ако Алиджан бие Мормота ще се побуркам от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 iskam alidjan da ostane vupreki 4e i toi ne me kefi osobeno ama ka to gledam taq zara napravo mi se povrasta. to po-tapi hora mnogo trudno biha mogli da se srestnat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Aко са номинирани Алиджан и Зара, предпочитам да изгонят Алиджан! Защото изключително много ме дразни с това пушене!!!Само седи, спи, яде и най-много пуши !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Aide bye bye 4i4o Djani tova go 4akam ot na4aloto malee mnogo me drazne6e toq 4ovek ne e istina . Samo pu6i , pravi se na mnoo umen (a ne e ) ako nqkoi drug kaje ne6to ili dade nqkvo predlojenie e nedovolen ... e za men e DOSTATU4NO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Малката много страда напоследък, но даже и да не спечели наградата поне ще изгони Джани - а това е наистина един великолепен завършек. Лошото е че Джани сигурно ще се държи отвратително тая седмица защото е достатъчно хитър за да мисли че има някакъв шанс срещу Зара. Няма смисъл да гласуваме кой ще остане от двамата - направо да пускаме гласуване кой ще прибере парата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Haha na Alijan mai nqma da mu se sbadne mechtata da e sred 3-mata finalisti shte mu stane mnogo kofti kato Niki Kanchev mu saobshti che ima dve minuti da napusne kashtata predstavqm si mu fiziunomiqta Finalnata bitka mejdu Zara Dok i Zdravko shte e mnogo usporvashta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Номинирани-Зара и Джани.Другата седмица си ходи Джани(много пуши човека)и кой печели-Зара. Само че не тя трябва да спечели парите.Според мен Виктор е този е този,който трябва да вземе парите.Той е единственият човек,който до сега не е номиниран,не се кара с никой,никой не обижда(а Здравко само това прави)-той заслужава тези пари.Готин е човека. Поне така мисля аз де.За другите не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Е както всички очаквахме номинирани са Зара и Джани, то си беше сигурно, защото Док и Здравко си имат много здраво приятелство, а пък Зара е жена и е нормално да я номинират всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Abe mai trqbva da izgonim Zara beche, nshto sprq da me kefi( ne che nqkoga me e kefila), no... sq veche prekali...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Най-хубавите неща в живота са истинските - затова смело с две ръце ще гласувам за Зара за голямата награда. Време е вече Алиджан да си ходи. Той се е изчерпал тотално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Abe mai trqbva da izgonim Zara beche, nshto sprq da me kefi( ne che nqkoga me e kefila), no... sq veche prekali...! <{POST_SNAPBACK}> НЕ!Аз не искам Зара да си ходи, защото ме кефи, макар че е малко тъ*ичка!!!Надявам се Алиджан да си тръгне, защото много се дразня като пуше!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 И аз викам да си ходи рязания, стига му толкова пушене на аванта Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Samo me e strah da ne zeme Zara da se otkaje 4e kakto e trugnalo oniq turskiq 6e po4ne da q obijda kato nevidql Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Да бе, тоз живее за да пуши... Ако спечели 200к съм сигурен, че ще си купи цигари с тях. Но няма да гласувам против него.Нито против Зара.Просто няма да гласувам. Предпочитам да пратя смс на тази кампания " Един безплатен обяд " .Пак е левче.А колко повече си струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 И аз викам да си ходи рязания, стига му толкова пушене на аванта <{POST_SNAPBACK}> Коет' си е така, така си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Най-хубавите неща в живота са истинските - затова смело с две ръце ще гласувам за Зара за голямата награда. Време е вече Алиджан да си ходи. Той се е изчерпал тотално. <{POST_SNAPBACK}> Da be,a "istinskata"Zara ima kakwo da dade.Edinstwenoto,koeto mozhe da naprawi,e da gleda umno s otworena usta i da rewe,ako slu4aino razbere kakwo j goworqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!! На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.