Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Ооо истинска била тогава защо след всеки изгонен от къщата бил той близък с нея или не тя застава мумифицирана с отворена уста и се прави на потресена.Или пък защо без да познава новодошлите им се хвърля на врата им казва че ги обича.Винаги се стреми да не се кара с никой,а в изповедалнята ги соли наред всичките.За интелигентността няма да спорим то си е факт,за това че не пуши-то пък на зрителите кво им пречи и да пуши,повечето даже го намират за готино.А това че е надарена ме разби :lol: ай стига бе май я сравняваш с Мел ама погледни Зизу и ще видиш че е плоска като 5 стотинки под балатум :bgrin:

ПИЙС :excl:

Пич напълно те подкрепям! Няма как ще трябва да се търпи Зара още една седмица, но и на нея ще и дойде времето.

Малко оффтопик,ама карайте.Имате ли представа кога започва следващият Биг Брадър?Бях чул,че щели да направят ремонт на къщата и след 2-3 месеца да започнат новите 3 месеца.Ама,ако някой има по-достоверна информация,да пише.

Aко са номинирани Алиджан и Зара, предпочитам да изгонят Алиджан! Защото изключително много ме дразни с това пушене!!!Само седи, спи, яде и най-много пуши !!!

Aide bye bye 4i4o Djani tova go 4akam ot na4aloto malee mnogo me drazne6e toq 4ovek ne e istina . Samo pu6i , pravi se na mnoo umen (a ne e :P ) ako nqkoi drug kaje ne6to ili dade nqkvo predlojenie e nedovolen ... e za men e DOSTATU4NO

Малката много страда напоследък, но даже и да не спечели наградата поне ще изгони Джани - а това е наистина един великолепен завършек. Лошото е че Джани сигурно ще се държи отвратително тая седмица защото е достатъчно хитър за да мисли че има някакъв шанс срещу Зара. Няма смисъл да гласуваме кой ще остане от двамата - направо да пускаме гласуване кой ще прибере парата.

Haha

na Alijan mai nqma da mu se sbadne mechtata da e sred 3-mata finalisti

shte mu stane mnogo kofti kato Niki Kanchev mu saobshti che ima dve minuti da napusne kashtata

predstavqm si mu fiziunomiqta

Finalnata bitka mejdu

Zara

Dok

i

Zdravko

shte e mnogo usporvashta

Номинирани-Зара и Джани.Другата седмица си ходи Джани(много пуши човека)и кой печели-Зара.

Само че не тя трябва да спечели парите.Според мен Виктор е този е този,който трябва да вземе парите.Той е единственият човек,който до сега не е номиниран,не се кара с никой,никой не обижда(а Здравко само това прави)-той заслужава тези пари.Готин е човека. :P Поне така мисля аз де.За другите не знам. :huh: ;)

Е както всички очаквахме номинирани са Зара и Джани, то си беше сигурно, защото Док и Здравко си имат много здраво приятелство, а пък Зара е жена и е нормално да я номинират всички!!!

Най-хубавите неща в живота са истинските - затова смело с две ръце ще гласувам за Зара за голямата награда. Време е вече Алиджан да си ходи. Той се е изчерпал тотално.

Abe mai trqbva da izgonim Zara beche, nshto sprq da me kefi( ne che nqkoga me e kefila), no... sq veche prekali...!

НЕ!Аз не искам Зара да си ходи, защото ме кефи, макар че е малко тъ*ичка!!!Надявам се Алиджан да си тръгне, защото много се дразня като пуше!!!

Да бе, тоз живее за да пуши...

Ако спечели 200к съм сигурен, че ще си купи цигари с тях.

Но няма да гласувам против него.Нито против Зара.Просто няма да гласувам.

Предпочитам да пратя смс на тази кампания " Един безплатен обяд " .Пак е левче.А колко повече си струва...

Най-хубавите неща в живота са истинските - затова смело с две ръце ще гласувам за Зара за голямата награда. Време е вече Алиджан да си ходи. Той се е изчерпал тотално.

Da be,a "istinskata"Zara ima kakwo da dade.Edinstwenoto,koeto mozhe da naprawi,e da gleda umno s otworena usta i da rewe,ako slu4aino razbere kakwo j goworqt.

Toя Алиджан стои само в къщата, защото може да пуши наволя!!!

На празненството на нова година той не стана от мястото си и изпуши поне 2 кутии цигари!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...