HBK Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Гадната Зара остана,но спокойно-има време!Пак ще е номинирана,но вероятно в компания с Али,който ще изхвърчи безславно... На финала предричам Зара,Здраво,Вики и победа на Морския! Само ББ да не направи пак някоя долна агитация в подкрепа на Боброзара,че просто ще повърна Присъствието на Нед и Стойка на НГ беше наистина нечестно..меко казано И не ми говорете,че Зара заслужава да спечели,защото е смешно!Всичко в ББ се върти около ЗДРАВКО-всичко!Блудкавата глупост с Найден и лесбийството с Мел бе жалко наистина...поне за мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 E простотията се върти определено около Здравко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Аз бих казал по същия начин-курвентсвото и лесбийството се въртят около Мармота? Като те дразни,когато го номинират ,прати няколко СМС,за да го изгонят Определено понякога прекалява,но всеки си има лошите страни Както виждате го защитават хора като Камелия(която трябваше да защитава Стойка),Дичо му е фен,Крум Савов,Део... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Аз вече искам да почне следващия ББ.Явно е,че най-големите простотии и интриги са в началото,когато има много хора.А не като сега.Пичовете вече се сприятелиха,по цял ден чукат мохабет и това е...Не,че е лошо,ама какво да му гледам на това не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Уффф.Започвам да съжалявам,че съм гледал толкова време тази глупост.Хубаво,че през последните дни се осъзнах и намалих...Последните събития ме накараха да си мисля още повече,че тук работите са нагласени.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Tva veche naistina mi omrazna i e palna prostotiq i nqmam namerenie da go gledam oshte Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Дам,вече взе да писва.. Все пак-има само още 2 седмици,все някак си ще го изтърпим.След като свърши ще има 3 месеца Стани Богат и чак тогава отново ББ По неофициална информация,новите номинирани са: Зара и Алиджан Момчето,което го съобщи е номинирано за СМС-НОВИНИ,така че не вярвам да лъже Ади вече е официално Номинирани с по 3 гласа: Алиджан и Боброзара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 По неофициална информация,новите номинирани са:Зара и Алиджан Момчето,което го съобщи е номинирано за СМС-НОВИНИ,така че не вярвам да лъже <{POST_SNAPBACK}> Момичето дето го е съобщило било НОМИНИРАНО за смс-новини. Замисли се да го спеш тоя ББ, че почва да ти влияе Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Хора тоя Big Brother още след първият месец ми омръзна Те не правят кой знае какви интересни неща Ето Зара ви е за пример Тези от нова телевизия се чудят как да бъдат гледани и да имат рейтинг така че сега като ББ свърши ще спрат да бъдат гледани Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Как ме е ЯДДДДД!!! тая Зара пак е оставиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 do4okarako4ev: Замисли се да го спеш тоя ББ, че почва да ти влияе Ако знаеш пък как ме вълнува... Вече ми омръзна доста,но мисля,че ще е глупаво да не го догледам докрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Дам,вече взе да писва.. Все пак-има само още 2 седмици,все някак си ще го изтърпим.След като свърши ще има 3 месеца Стани Богат и чак тогава отново ББ По неофициална информация,новите номинирани са: Зара и Алиджан Момчето,което го съобщи е номинирано за СМС-НОВИНИ,така че не вярвам да лъже Ади вече е официално Номинирани с по 3 гласа: Алиджан и Боброзара <{POST_SNAPBACK}> Be6e logi4no da sa te.Trimata muje nominirat Zara.Tq be6e sigurna.Zdravko se razbira pove4e s Viktor, a Viktor i Djani se sdurpaha na poslednata misiq sledovatelno i Viktor nominira Djani.Qvno Zara e nominirala Djani i Zdravko, a Djani e nominiral Zara i Viktor i za tva sa samo dvama nominiranite.6te vidim dove4era i 6te razberem to4no za kvo stava duma.Taq zara 6te ostane pak dea maika i...Niki Kun4ev si prizna, 4e favoritka mu e Zara i kato se zamislq kak moje da se manipulira vseki vot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 1.Истинска е!!! - kato tele pred qsla 2.Красива е!!! - kato zai4eto Bany 3.Интелигентна е!!! - kato tzarvul 4.НЕ пуши!!! - golqma rabota ,no za smetka tova pak lije:)))tova e dobre 5.Надарена е!!!... - uffff qvno gleda6 tv na nqkoq stara opera ili murga6:)ako znae6 kakvo e tova <{POST_SNAPBACK}> Ооо истинска била тогава защо след всеки изгонен от къщата бил той близък с нея или не тя застава мумифицирана с отворена уста и се прави на потресена.Или пък защо без да познава новодошлите им се хвърля на врата им казва че ги обича.Винаги се стреми да не се кара с никой,а в изповедалнята ги соли наред всичките.За интелигентността няма да спорим то си е факт,за това че не пуши-то пък на зрителите кво им пречи и да пуши,повечето даже го намират за готино.А това че е надарена ме разби ай стига бе май я сравняваш с Мел ама погледни Зизу и ще видиш че е плоска като 5 стотинки под балатум ПИЙС Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 На Пънчев и Стойка му бе фаворитка,ама.... Нека се прати нужното количество СМС против Зара и тя ще си замине Сега е невъзможно да отпадне от Али,но на финала се надявам Здравко да я отвее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 На Пънчев и Стойка му бе фаворитка,ама....Нека се прати нужното количество СМС против Зара и тя ще си замине Сега е невъзможно да отпадне от Али,но на финала се надявам Здравко да я отвее <{POST_SNAPBACK}> Za sujalenie 6te si zamine Djani.Prosto mnoo hora go mrazq-nqkoi 6toto bil tur4in, drugi, 6toto bil ot CSKA i t.n.I az se nadqvam Zdravko da razbie marmota Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Отново прочетох 4 страници с мнения и никъде не открих някой да разбере, че в ББ се правят СРАВНЕНИЯ при изгонването. Верно - и Зара и Зизу са ниско-интелектуални (да не използвам ТЪПИ), ама просто трябваше да се избере между двете, това е регламента - да се избира по-малкото зло (в случая - според мен правилно изгониха Зизу). Като чета за новите номинации - ами пак ще е избиране между две злини, за Зара е изписано толкова, че надали мога да кажа нещо повече, а пък Алиджан е най-сухият и най-пресметлив в къщата. В интерес на истината чувството му за хумор е доста по-добре развито от Зизу-Зара-Здравко. Но е и много язвителен и злобен и не пропуска случай да се заяде за дреболии. Пък и пуши... Общо взето - фаворит ми е Виктор (и никой май нищо лошо за него не казва, освен че е скучен и безличан, ама това пък ако е недостатък). Дето се вика - да позволим на шутовете да правят шоуто, но да наградим най-интелигентния, уравновесен, дружелюбен от всички (с една дума - най-свестния). Пак казвам - това е сравнение с останалите, а не че той е най-великият на света. А някой знае ли - когато останат в къщата трима - един от тримата ли ще се избира, или първо ще изгонят още един, и тогава ще се избира - един от двама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Абе ние се чудим Здравко или Зара ще вземат парите и накрая ще ги вземе доктора Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Това е последната номинация, остават 3-ма накрая и от тях се определя победителят. Моят фаворит е Виктор, след това е Здравко. И двамата са пичове. Който от тях да спечели няма да съм недоволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Абе ние се чудим Здравко или Зара ще вземат парите и накрая ще ги вземе доктора <{POST_SNAPBACK}> Men me kefqt i trimata, no onq bobur ne moga da go traq!Koito i ot trimata da vzeme 6te im se kefq, no dano da ne e zaeka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Хмм усещам доста злоба и негативизъм в това изказване.С каква омраза може да говори човек за някого,когото даже не познава,някакъв си образ от телевизията...А си мислех,че основа на ценностната ни система е добротата.Явно не за всички.Зара ще спечели,колкото и да е гадно за някои. Свиквайте с тази мисъл! Edit:Нека преди да започнем разговор за ценностната система на българина се научим първо да пишем на български! <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не съм като царя да гледам положително на нещата.Старая се да съм обективен и реалистичен.А иначе аз нокого не мразя.Просто Зара малко ме дразни(пък и не само тя)Всеки си има право на мнение.А точно защото сме много добрички,затова сме търпели 500 години турците,а и сега ги търпим(тези като Доган,против другите имам само против,че някои даже не знаят български,но това е друга,мноого по-сериозна тема).Търпим циганите и разбира се политиците.Но както пее Руши(не го измислил той,де)"Всичко се връща"Затова айде по живо по здраво и МИР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 И аз нямам нищо против Док,симпатяга е пича Пък и не знам защо му викат,че е скучен,нека и ти да си затворен вътре 3 месеца да видим какво ще измислиш Сигурно трябва да почне да пикае и пърди като Найден,за да привлече внимание....Все пак моят фаворит си е Здравко ,но ще се радвам и ако Вик вземе парите.Само да не е Зара,най-малко заради лесбийските си изяви не го заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Общо взето - фаворит ми е Виктор (и никой май нищо лошо за него не казва, освен че е скучен и безличан, ама това пък ако е недостатък). Дето се вика - да позволим на шутовете да правят шоуто, но да наградим най-интелигентния, уравновесен, дружелюбен от всички (с една дума - най-свестния). Пак казвам - това е сравнение с останалите, а не че той е най-великият на света. И аз съм на същото мнение В сравнение с другите 3ма той е най-свестния Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Da ste zabelqzali 4e na koito rodninite ili priqtelite sednat ot lqfo zna4i 4e suotvetnqt nomiran sukvartiran otpada ? strano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 хич не е странно.аз това го бях казала още преди 10 страници някъде.иначе новите номинирани май са Джани и Зара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted January 4, 2005 Share Posted January 4, 2005 Йеееееее!Зизу си отиде)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.