Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

t.t zizy si otide i stana kakto ne smao az kazah za6toto nemoje zara da se e ma4ila 3 meseca a zizy 3 sed i zara da izlezne

Mi dobre.Zna4i Zdravko 6te wzeme parite,za6toto e 4istil i gotwil naj-mnogo,my4il se e naj-mnogo(ne 4e ne iskam da gi wzeme toj,de).I ako wyw wtornik nominirat i Zdrawko,za6toto Zara e sigurna i za tazi sedmica,ti 6te glasuwa6 protiw Zara.Ako e taka,radwam se,4e ima6 silno razwito 4uwstwo za sprawedliwost.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
С две думи само - ИСТИНСКА Е!

Abe az ot 2 dumi ne razbiram.Kakwo,drugite sa fal6iwi li?Poznawa6 wsi4ki li4no i znae6 koj kakyw e po princip.Wizhda6 nqkakwi razliki w dyrzhanieto im izwyn ky6tata i towa wytre li?No mozhe bi si praw,4e e istinska,za6toto ne moga da powqrwam,4e ima nqkoj 4owek,kojto 6te se prawi na typ,idiot i debil pred ne cqla,no pone polowin Bylgariq,za pari.Towa sigurno si e estestwenoto j systoqnie.

sled tazi sme6na nominatziq ,az pove4e nqma da gledam big brathar.dori i da iskam nemoga,samo kato vidq tapata mutra na zara i mi se prisira :devil ebahti i kioraviq narod. a otnosno tva kadeto onq gey naiden4o sas malkoto pi6le kaza za na zara maikai :))))hahahah palen smqh ,mi da vidi zabite na zara.

sled tazi sme6na nominatziq ,az pove4e nqma da gledam big brathar.dori i da iskam nemoga,samo kato vidq tapata mutra na zara i mi se prisira , ebahti i kioraviq narod. a otnosno tva kadeto onq gey naiden4o sas malkoto pi6le kaza za na zara maikai )))hahahah palen smqh ,mi da vidi zabite na zara.

Kyde otidoha moralnite ustoi na bylgarina?!?Ne moga da si obqsnq za6to horata hareswat Zara.Dori i Zeineb q hareswa.Prosto wizhdam,4e ne e trqbwalo da izlizame ot tursko robstwo,za6toto togawa sme bili po-sploteni.Imali sme nqkakwi cennosti i moralni ustoi,a sega...horata hareswat zawoite na italianski.Nakyde wyrwim :cryMozhe da wi se wizhda sme6no,4e ot BB prawq izwodi,i da wi zwu4a kato nqkoq pensionerka,no ne6tata se wlo6awat.Da ste 4uwali za Sodom i Gomor?Prosto swobodiqta razgrazhda 4oweka,a i bylgarina :rolleyes: Molq obqsnete mi koe j e hubawoto na Zara!

Ami lu4ezarna e , svqsna e , ne e sramejliva , ne e tupa , ne e grozna ... Kvo pove4e iska6 ??

Eмй обяснете ми кое е хубавото на Зизу!!!За Зара може да се изпише и може да се говори много и за нейните добри качества, но аз ще кажа само малка част от неините добродетели :

1.Истинска е!!!

2.Красива е!!!

3.Интелигентна е!!!

4.НЕ пуши!!!

5.Надарена е!!!...

И така нататък, но нещо не ми се пише много сега!!!

Kyde otidoha moralnite ustoi na bylgarina?!?Ne moga da si obqsnq za6to horata hareswat Zara.Dori i Zeineb q hareswa.Prosto wizhdam,4e ne e trqbwalo da izlizame ot tursko robstwo,za6toto togawa sme bili po-sploteni.Imali sme nqkakwi cennosti i moralni ustoi,a sega...horata hareswat zawoite na italianski.Nakyde wyrwim :cryMozhe da wi se wizhda sme6no,4e ot BB prawq izwodi,i da wi zwu4a kato nqkoq pensionerka,no ne6tata se wlo6awat.Da ste 4uwali za Sodom i Gomor?Prosto swobodiqta razgrazhda 4oweka,a i bylgarina :rolleyes: Molq obqsnete mi koe j e hubawoto na Zara!

Е то все съм чела простотии,ама това беше най-великата!Ние сме поели към Европа,а някои хора таят носталгия по турското робство.Еми човек не трябва да живее с миналото,ако иска да оцелее трябва да бъде силен и в крак с всичко ново.Зара е точно такъв тип съвременно момиче,което знае какво иска от живота и как да го постигне.Силна и борбена,същевременно чувствителна и добронамерена.Скромността и благоприличието не са върховни добродетели в днешно време.

Аре със здраве!

P.S.А това със Содом и Гомор направо заслужава Оскар! :punk

Ami lu4ezarna e , svqsna e , ne e sramejliva , ne e tupa , ne e grozna ... Kvo pove4e iska6 ??

Не е тъпа ли :lol: да не си гледал някоя друга Зара :lol: Вие на това ако викате, че не е тъпо не знам колко акъл имате :wir

Eмй обяснете ми кое е хубавото на Зизу!!!За Зара може да се изпише и може да се говори много и за нейните добри качества, но аз ще кажа само малка част от неините добродетели :

1.Истинска е!!!

2.Красива е!!!

3.Интелигентна е!!!

4.НЕ пуши!!!

5.Надарена е!!!...

И така нататък, но нещо не ми се пише много сега!!!

1.Истинска е!!! - kato tele pred qsla

2.Красива е!!! - kato zai4eto Bany

3.Интелигентна е!!! - kato tzarvul

4.НЕ пуши!!! - golqma rabota ,no za smetka tova pak lije:)))tova e dobre

5.Надарена е!!!... - uffff qvno gleda6 tv na nqkoq stara opera ili murga6:)ako znae6 kakvo e tova :P

Не е тъпа ли :lol: да не си гледал някоя друга Зара :lol: Вие на това ако викате, че не е тъпо не знам колко акъл имате :wir

Е с'я тъпи*ка е малко, ама да не Ви прави голямо впечетление, ама мен си ме кефи, колкото и да е тъ*а!! :blink:

Прав си на мен лично ми прилича на мормот или на бобър и аз незнам вече, но определено е уникално просто и грозна на всичкото отгоре. :bgrin: Незнам кой какъв вкус има, но Зизу беше два-пъти по лъчезарна, сексапилна от Мормота. :D

E ti smqta6 4e Zizu e po umna ot Zara li :huh: Az otgovorih na post s kakvo Zara e po dobra ot Zeineb , az smqtam 4e Zara e po umna :punk

Прав си на мен лично ми прилича на мормот или на бобър и аз незнам вече, но определено е уникално просто и грозна на всичкото отгоре. :bgrin: Незнам кой какъв вкус има, но Зизу беше два-пъти по лъчезарна, сексапилна от Мормота. :D

Не виж за красотата нищо не казвам, за всеки влак си има пътници, но да твърдят, че е интелигентна еми извянявайте ама... Значи сравнете доктотора (който е единствения с мозък според мен) и Зара как говорят. Ами тя не може да върже едно изречение като хората. Аз не се пиша за умен, но поне мога да говоря както трябва :bgrin: много и е беден речника на момичето за това се полъчава така :blink:

Tyj kato nqmam nameranie da otgowarqm na wseki pootdelno i da ne spq cqla no6t zaradi was,6te wi kazha samo edno.Qwno cennostnata sistema se promenq i we4e ne e wazhno da ima6 takawa.Towa e lo6o.Zara e edin absoljuten debil i smetkajiq.Znae kakvo iska i e gotowa da potyp4e dori cennostite,koito nqma w imeto na 200000.A Zejneb e we4e istoriq.Az prosto nqmam sili da se opitwam da wi ubezhdawam w ne6ta,koito sa krepeli Bylgarina w prodylzhenie na 500 godini.Wizhdam,4e da si K*rwa I Wrat e me4ta za mnogo hora.Ami dano si q postignat.Typoto e,4e v Ewropa ne6tata ne sa taka i kakto winagi tuk wsi4ko se razbira pogre6no.Aide PEACE i leka wi no6t!

Единственият SMS, който ще пусна през цялото предаване е за вземане на наградата от Зара. Тя наистина го заслужава.

Браво!Зара може да я наричат каква ли не/и до известна степен са прави/,но тя е единствената в къщата ,която не лъже /тук имам предвид Здравко/,не е банална/Доктора/а с Алиджан :sick няма да я сравнявам,защото просто няма място за сравнение:D

Tyj kato nqmam nameranie da otgowarqm na wseki pootdelno i da ne spq cqla no6t zaradi was,6te wi kazha samo edno.Qwno cennostnata sistema se promenq i we4e ne e wazhno da ima6 takawa.Towa e lo6o.Zara e edin absoljuten debil i smetkajiq.Znae kakvo iska i e gotowa da potyp4e dori cennostite,koito nqma w imeto na 200000.A Zejneb e we4e istoriq.Az prosto nqmam sili da se opitwam da wi ubezhdawam w ne6ta,koito sa krepeli Bylgarina w prodylzhenie na 500 godini.Wizhdam,4e da si K*rwa I Wrat e me4ta za mnogo hora.Ami dano si q postignat.Typoto e,4e v Ewropa ne6tata ne sa taka i kakto winagi tuk wsi4ko se razbira pogre6no.Aide PEACE i leka wi no6t!

Хмм усещам доста злоба и негативизъм в това изказване.С каква омраза може да говори човек за някого,когото даже не познава,някакъв си образ от телевизията...А си мислех,че основа на ценностната ни система е добротата.Явно не за всички.Зара ще спечели,колкото и да е гадно за някои. :) Свиквайте с тази мисъл! ;)

Edit:Нека преди да започнем разговор за ценностната система на българина се научим първо да пишем на български!

1.Не лъже-само дето си сменя мнението според случая-"С Нед само на кафе можем да отидем" и "Обичам Нед".Тя никак не лъже...Изобщо

2.Истинска е-погледни 1 и пак си помисли

3.Красива е-изклюително много особено с тея два предни зъба.Може да стане рекламно лице на "Милка" и успешно да замести мармота

4.Умна е-хаха.Не забравяйте защо номинира Виктор:"Използвал думи,които не знаела";върнете се в началото на играта с въпросите на Ники Кънчев и вижте колко пъти беше познала.

5.Не пущи-голям процент от хората в България не пушат и какво от това....

6.Надарена е!нищо особено за килограмите и задника,които има....

7.Не е банална!!!освен в хилядите пъти когато плаче.....

П.С.Не съм за Зейнеб,но изключително ми е антипатична Зара.

4.Умна е-хаха.Не забравяйте защо номинира Виктор:"Използвал думи,които не знаела

Аааааааааа тва ме изкърти нещо съм го пропуснал. Зара умна колкото 2-ма тъпи :lol: :lol:

Аве какво спорите коя била по-проста?! И двете са ама мноооого смотани! Вярно, че са на 19 ама то в техните глави чак такова празно пространство да има не е човешко чак. Всъщност това може би е просто опит да се държат интересно, защото явно не могат да бъдат по-оригинални. Това си е шоу предаване и явно целта му е да популяризира именно такива индивиди. :wir Объркана работа... Направо не знам как ви се спори коя била по-проста!!! Няма ли нещо по-интересно да правите ами се занимавате с това??? Ужас! Не останаха ли интелигентни хора на този свят?! :unhappy:

:confused :confused

Ще припадна от смях, честно...

Ти на колко години си ? На 5 ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...