Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Вие се прикрепяите за Зара,но все пак парите ще ги вземе човека ,който най-много ги заслужава-Здравко :punk  :punk  :punk  :devil  :devil  :devil

Da i na men mi se iska mnogo da gi vzemeZdravko

no moje da ima i iznenadi

i da gi vzeme tochno tozi koito ne ochakva me

Da i na men mi se iska mnogo da gi vzemeZdravko

no moje da ima i iznenadi

i da gi vzeme tochno tozi koito ne ochakva me

Малко ми е чудно как ЗДРАВКО ще вземе парите... :huh: То почти никой не го харесва.Аз мисля че или ЗАРА или ВИКТОР ще спечелят...........

Малко ми е чудно как ЗДРАВКО ще вземе парите... :huh: То почти никой не го харесва.Аз мисля че или ЗАРА или ВИКТОР ще спечелят...........

Ахаа..сигурно "е така"..никой не го харесва , затова 4 5 седмици, въпреки номинациите си, се задържа в предаването :P

аве днеска сутринта някой ако е гледал"на кафе"и гост беше Тихомир.та той каза нещо много странно:че куфарите на 2-ма от съквартирантите са пълни с рекламни материали от спонсорите.малко странно ми се стори,но а зли не съм азбрала или е искал да каже нещо за поставените лица?

Може да разбуня духовете,но смятам,че в тая работа има нещо нагласено.Защо вкараха Стойка и Найден,които се изключително близки със Зара?И как така Зара,която каза,че не иска да има нищо с Найден започна да се целува с него?Просто е една фурнаджийска лопата.

Ако Зара се махне ще ви черпа по една виртуална Водка :)

Не мога да я гледам вече! То бива бива .. ама....

И Алиджан викам да се маха вече , ама за сега греда :)

Може да разбуня духовете,но смятам,че в тая работа има нещо нагласено.Защо вкараха Стойка и Найден,които се изключително близки със Зара?И как така Зара,която каза,че не иска да има нищо с Найден започна да се целува с него?Просто е една фурнаджийска лопата.

Aбсолютно правилно ! ! !Ако от ВВ искаха да са толерантни към всички би трябвало да вкарат някои други лица, а не Нед и Стойка, защото така те угаждат само и единствено на Зара, защото другите от къщата не харесват тези двамата и особено Найден...А тази Светлозара е доста лъжлива, защото когато Нед напусна къщата, и когато тя беше в изповедалнята каза, че никога няма да има нищо общо с Нед и само може да излезнат на кафе, когато тя излезне, а пък всички чухме и видях ме как точно Зара каза на Нед, че го обича и т.н... :angry:

Aбсолютно правилно ! ! !Ако от ВВ искаха да са толерантни към всички би трябвало да вкарат някои други лица, а не Нед и Стойка, защото така те угаждат само и единствено на Зара, защото другите от къщата не харесват тези двамата и особено Найден...А тази Светлозара е доста лъжлива, защото когато Нед напусна къщата, и когато тя беше в изповедалнята каза, че никога няма да има нищо общо с Нед и само може да излезнат на кафе, когато тя излезне, а пък всички чухме и видях ме как точно Зара каза на Нед, че го обича и т.н... :angry:

Абсолютно съм съгласен. Не може на някой хора да им се указва морална подкрепа от ВВ. Какво стана със сватбата на Здравко, тя защо не се състоя не мога да разбера? Зара трябва да си замине и никой друг. :punk л В крайна сметка има ли предварителна информация затова, кой си заминава вече?

Бих искал да си отиде Зизу защото не ми е симпати4на пък и постоянно се ебава със Здравко,виждам 4е се харесват и после се номинират взаимно,пък и Зара е от доста пове4е време в Биг Брагър и се надявам хората да са я обикнали пове4е,но това си е мое ли4но мнение

Много беше смотано,когато само Нед и Стойка влязоха във къщата.Или трябваше всички,които бяха изключени до сега да влязат,или никой.Щото се получи много тъпо.Зара се отдели от дригите в една стая с Нед,а пък Стойка никой не я броеше за жива.Щаха да си направят адския купон,ако ги бяха оставили да си направят програмата,която измислиха предния ден.

А за тва кой трябва да си тряъгне-мисля че това е Зизу.Не ми е много приятна, а пък и мисля че достатъчно седя в къщата.Време е да си ходи.Трябва Зара да остане.Тя е от самото начало в къщата.Aз съм за ЗАРА :) :P

Зара е баси противната честно. Като обади погледа с отворената уста и смешните зъбки и става супер отврат. И що не чух нищо смислено от нея.

Който си има хотел...

A,hotel li si ima?!?Az pyk sym 4uwal,4e s brat si imali nqkakwa kry4ma w Primorsko i dazhe maj tam se e zapoznal s Hristina,koqto e tyrsila rabota kato serwitiorka.Mnogo sluhowe se 4uwat.Nqkoj stane 6to gode izwesten i aide wsi4ki westnici po4wat da se nadprewarwat koj kakwa pikantna istoriq 6te izmisli.Taka 4e mozhe i ni6to da ne e wqrno.

Зара е баси противната честно. Като обади погледа с отворената уста и смешните зъбки и става супер отврат. И що не чух нищо смислено от нея.

Ama tq ne mozhe 2 swyrzani izre4eniq da kazhe.Dokato Zizu mozhe i da ima dialekt,no pone mozhe da gowori. :lol: Zhalko,za6toto sigurno neq 6te izgonqt dnes.Ni6to,Zara e sledwa6tata :devil

Абсолютно съм съгласен. Не може на някой хора да им се указва морална подкрепа от ВВ. Какво стана със сватбата на Здравко, тя защо не се състоя не мога да разбера? Зара трябва да си замине и никой друг. :punk л В крайна сметка има ли предварителна информация затова, кой си заминава вече?

А да защо не беше сватбата на Здравко и Христина тази седмица, нито пък и миналата, нали от ВВ казаха, че когато Здравко не е номиниран тя ще бъде осъществена, какво стана??? :angry:

Напоследък почна да ме дразни много Зара и то само заради тъпата Зайнеб ! Тая Зайнеб толкова ме дразни че повече няма на къде ! Ако бях на Здравко няма да ме интересуват правила направо 6тях да и обър6а един зад врата да си изплюе зъбките !!!!! :angry: :angry1 Единственото което би ме спряло са парите и това че са останали твърде малко хора . Как може да направят такъв номер с тия разхлабителни и на всичкото отгоре да го пръзкат с вода докато е в тоалетната ! :angry1 :angry1 Тва много ме ядоса и ме изнерви максимално от ярост пове4е не гледах тва просто не мога да го разбера ! Много са прости и двете ! Въоб6те не трябва6е да влиза тая ......... в ББ !

Sega po wsqka weroqtnost 6te izgonqt Zizu,kolkoto i da mi e nepriqtno.6te trqbwa da gledam umnata fizionomiqta na Zara o6te edna sedmica.Mislq,4e nqma spor,4e i dwete sa t*pi.Tazi,koqto ostane,6te byde nominirana i wyw wtornik.Taka 4e nqma zna4enie koq 6te izgonim tazi sedmica,no neka da izgonim i drugata!

Btw widqhte li kakyw tra*estit e majkata na Zara?!?

Maliii, ako izgonqt Zara 6a sa razcepa, no kato gledam k'va podrepa ima ot strana na Niki Kun4ev i Iva...

Edit:E-e-e dea maa mu... :cry Bobura ostava.Utre 6te e nominirana s Djani i dr sedmica 6te izgonqt nego, makar toi da me kefi pove4e ot tupata misirka Zara :angry:

YEAH!!!Тъ**та Зейнеб си тръгна!!!Аз много се радвам, обаче си мислих, че 61% е Зара,а 39% е Зизу, но за пореден път не уцелвам, НО този път се радвам, че сгреших!!!! :P

Kyde otidoha moralnite ustoi na bylgarina?!?Ne moga da si obqsnq za6to horata hareswat Zara.Dori i Zeineb q hareswa.Prosto wizhdam,4e ne e trqbwalo da izlizame ot tursko robstwo,za6toto togawa sme bili po-sploteni.Imali sme nqkakwi cennosti i moralni ustoi,a sega...horata hareswat zawoite na italianski.Nakyde wyrwim :cryMozhe da wi se wizhda sme6no,4e ot BB prawq izwodi,i da wi zwu4a kato nqkoq pensionerka,no ne6tata se wlo6awat.Da ste 4uwali za Sodom i Gomor?Prosto swobodiqta razgrazhda 4oweka,a i bylgarina :rolleyes: Molq obqsnete mi koe j e hubawoto na Zara!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...