Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

E tova vse pak e moe mnenie i mislq 4e imam pravoto na nego ! ! !

E da,taka e.Praw si.Prosto iskah da razbera s kakwo Zara wi kefi powe4e.

Razni hora razni wkusowe.

Peace!!!

1.Всеки човек има право на собствено мнение.Сега, че някой харесвал Зара на Вас какво Ви пречи.Защо трябва веднага да го нападате и да го опреквате, че не харесвал Зезу, или, че харесвал Зара???

2.Харесваме Зара, защото тя е много по-хубав човек от Зизу, а това разбира се е само мое мнение, но ти явно не позволяваш да си го изказваме!!! :bgrin:

4e koj sym az da ne wi pozwolqwam da si izkazwate mneniqta i to to4no po internet.Ne me razbirajte pogre6no.Prosto mi be6e i wse o6te mi e 4udno kakwo i e 4owe6koto i iskah da me ubedite,4e Zara,koqto nqma da pripomnqm kakwo i s kogo prawi,e po-dobra ot Zeineb.

Peace :rolleyes:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Защо ли имам чувството че по-малкото проценти на Зара да бъде изгонена се дължат на това че е в шоуто от началото и се е мъчила повече от Зайнеб която е от 2 седмици.И се замислете какво е положението при Зара като казвате че откакто е влязла Зайнеб само яде и спи. :argue

Абе аз продължавам да не мога да разбера защо толкова харесвате Зара :confused Някой я харесват външно(обяснявам си го с това,че хората имат всякакви вкусове и за всеки влак трябва да си има пътници,дори и за този).Но други я харесват като човек.Зачитам чуждото мнение,уважавам го.Но според мен тя не е много нравствен човек.И то не само заради това,че направи страшно много гадости с Мел и с Найден(айде с Найде е по-нормално).Освен това се държи като умсвтено недоразвит човек.Едва ли е чак толкова инфантилна,лигава и тъпа(под тъпа разбирам,че не може да мисли и да разсъждава трезво).За мен се държи направо отвратително.А туркинчето има мнооого повече положителни качества.Моля светнете ме защо Зара е толкова прекрасна.Избройте някакви плюсове(ако можете).Благодаря!

E явно и "ВВ" може да бъде интересно ! ! !Хубаво, че влезнаха тези, че иначе колко ли т**о щеше да бъде, ако си бяха останали само съкварЧИранЧИЧИ в къщатааааааааа ! :punk ! ! !!!!! :)

Верно беше тъпо тва . Шоуто на дългия беше много по-добре . Ама се разбих на яката прическа на Стойка :punk .

Колко часа ли е седяла пред вентилатора да и придаде такава форма. :D

Вчера по изключение беше малко по-интересно от другите скучни "серии".За това разбира се помогна най-вече и Нед.Но също с Д2, както и с Део стана още по-интересно, а пък оная вещ**а Стойка, само дето влезна, имаше 2-3 реплики с по 5-6 думи и тва и беше, макар че прическата и не беше много лошо...А също супер яко стана, когато имаше така наречената "война" с сладки неща, и когато "гостите" и съквартирантите се бяха "сбили" - тогава беше най-якия момент в цялата вечер ! ! !

Тоя Али как ме дразни с тези цигари..дано да го номинират другата седмица,поне е сигурно,че ще го изгоним :D

Вчера по изключение беше малко по-интересно от другите скучни "серии".За това разбира се помогна най-вече и Нед.Но също с Д2, както и с Део стана още по-интересно, а пък оная вещ**а Стойка, само дето влезна, имаше 2-3 реплики с по 5-6 думи и тва и беше, макар че прическата и не беше много лошо...А също супер яко стана, когато имаше така наречената "война" с сладки неща, и когато "гостите" и съквартирантите се бяха "сбили" - тогава беше най-якия момент в цялата вечер ! ! !

:confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused

С какво са се били гостите и съквартирарнтите че не можах да гледам вчера Big Brother ?

:confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused

:confused  :confused  :confused  :confused  :confused  :confused  :confused

С какво са се били гостите и съквартирарнтите че не можах да гледам вчера Big Brother ?

:confused  :confused  :confused  :confused  :confused  :confused  :confused

Амй първо ВВ събра "гостите" в едната спалня, а съкварЧиранЧиЧи в другата, явно те в това време са слагали сладки, пасти и разни ей такива, и след това от ВВ им съобщиха, че на територията на къщата имало война, а "оръжията" са били по цялата къща и двора.Двата отбора излезнаха от стайте и започнаха да се целят, като направиха цялата къща на г*з...И само незнам кой ще им чисти??

Надявам се да си разбрал ! ! ! :P

Тоя Али как ме дразни с тези цигари..дано да го номинират другата седмица,поне е сигурно,че ще го изгоним :D

Da ve postoianno pufka cigari toia chitak.I zabolekara e za izhvarliane-tova samodovolno kopele se darji neestestveno-protiven e i banalen.Ostanalite pone ne se prestruvat.

Супер яка мисия, много се изкефик когато започнаха да с гонят...НО щеше да е по-яко, ако от ВВ им бяха позволили да се бият, ама те неса и затова не се биха :(

I na men ne6to mnogo antipati4na i stranna mi stana Zara.Djani i drugite se opitvat da i obqsnqt nqkoi istini za jivota, no tq ne zacepva ni6to i za neq vsi4ki sa prostaci.Malkata e mnogo po-gotina i 4arovna!Zara da hodi da si gleda Ned, Stoika i ostanalite :bgrin: :bgrin: :bgrin:

EE tova ve4e me razbi!Zeineb se obli4ala po-dobre ot Zara.Ne znam koe pove4e ti haresva-tova 4e se obli4a cqlata v rozovo to4no kato prasence ili moje bi toaleta s koito be6e na Budni ve4er(trupa okolo vrata i).Za vun6nostta nqma da sporq,za6toto vseki si ima vkus,no spored men Zara e mnogo pove4e ot Zeineb vav vsqko edno otno6enie.

Напълно се прикрепям към твойто мнение. От къщата ще си отиде Зейнеб 100%

Кажете случили се нещо ново през последните 2 дена

Кажете случили се нещо ново през последните 2 дена

Вкараха Нед, Стойка, Д2 и Део, стана луд купон на връх нова година, война с торти (много мръсно) - вчера

Направиха як номер на Зизу, тя се върза и се разрева - днес

Това е на кратко!!! :)

I na men ne6to mnogo antipati4na i stranna mi stana Zara.Djani i drugite se opitvat da i obqsnqt nqkoi istini za jivota, no tq ne zacepva ni6to i za neq vsi4ki sa prostaci.Malkata e mnogo po-gotina i 4arovna!Zara da hodi da si gleda Ned, Stoika i ostanalite :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Absoljutno si praw.Tq e w takawa wyzraz,(ne 4e az pyk ne sym :bgrin: )w koqto si misli,4e e nai-umnata i samo tq e prawa,i drugite sa glupaci i ne q razbirat.Dano na powe4ko hora Zara im e stanala po-nesimpati4na ot Zizu i q izgonqt.Wqrno,4e e stoqla powe4e,no Zeineb w nikakyw slu4aj ne e dala po-malko na 6outo.Dori obratnoto.Mnogo po-ly4ezarna e i ni zabawlqwa mnogo powee ot Zara.

I az se prikrepqm kum tvoeto mnenie :P

Dobre de,nqmate li si sobstweni mneniq?!? :rolleyes: I mozhe li da mi poso4ite s kakwo Zara e po-dobyr 4owek ot Zizu?S kakwo e powe4e ot neq.Ima powe4e principi li,ili pyk e po-bogata du6ewno.

A za towa koj se dyrzhal estestweno i koj ne,moga samo da wi popitam da ne bi da ste rodili Doc ili Zara ili kogoto i da bilo ot drugite,4e da znaete kak se dyrzhat po princip i dali sa iskreni?!?

Вие се прикрепяите за Зара,но все пак парите ще ги вземе човека ,който най-много ги заслужава-Здравко :punk :punk :punk :devil :devil :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...