Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Аз го прегледах, но честно да си кажа, по-голяма простотия едва ли можеха да пуснат... Егати, да махнат Стани богат и да сложат тая глупост...

Ами Стани Богат е за Интелигентната публика, която е малко

Повече са хората, които искат да гледат как еди кой си лъска в банята докат някаф рус идиот се заканва по националната телевизия на някфа мадама...

Много ми е интересно как са реагирали роднините на Зара B)

Някои от участниците в Биг Брадър се държат като абсолютни позьори. Особено когато знаят че ги излъчват на живо по телевизията. Това според мен е някаква форма на екранен ексихибиционизъм.

Иначе е забвано :)

e pak ako moga da pro4eta neshto :) nemojesh li da go snimash s po-hubavo ka4estovo ili napravo na scaner (ako imash)

Ето кво пише

"Ибах ма,а му",възкликна най-силно гримираната дама сред участнците-Стойка от Пловдив като видя хола.

12-те участници бяха представени пред зрителите в предаването на живо в 20,30ч.Сред фойерверките и по червен килим та стигнаха до сцената,където позираха заедно пред фотографите от пресата.

Влязоха в къщата в 21,30ч и си легнаха чак в 6,40.Дотогава се опознаваха.

Първата вечер Биг Брадър ги почерпи с обилни салати,лютеници,колбаси.Имали са и твърд алкохол.Малко преди съмване Виктор и Здравко са изпробвали джакузито в двора.

Сутринта са нацепили дърва за барбекю.Днес ще разпределят за какво да похарчат седмичния бюджет от 300 лв.

Готвачът от "На кафе" им е дал лесни рвцвпти как да си сготвят боб,ориз,картофи и как да месят хляб.

Първото издание на "Биг Брадър" в понеделник вечер е с рекорден за предаванията на Нова тв рейтинг.В София е бил 12%,което значи,че са го гледали близо 900000 души.Рейтингът за страната е 25%.

Ами Стани Богат е за Интелигентната публика, която е малко

Повече са хората, които искат да гледат как еди кой си лъска в банята докат някаф рус идиот се заканва по националната телевизия на някфа мадама...

Много ми е интересно как са реагирали роднините на Зара B)

Всичко е нагласено, не го ли разбрахте вече, едва ли някой сериозно ще пусне една случайна пасмина на затворено място и да мисли че с интерес ще се гледа едно тъпо ежедневие. Всичко е BigBrother driven. :P

Мда. И аз пак ще кажа - с най-голям рейтинг в историята на телевизията в световен мащаб, ненадминат и до днес е "Робинята Изаура". Много яка е и тя нали?! На бас, че и нея да ви пуснат и нея ще я гледате с отворена уста.

Мда. И аз пак ще кажа - с най-голям рейтинг в историята на телевизията в световен мащаб, ненадминат и до днес е "Робинята Изаура". Много яка е и тя нали?! На бас, че и нея да ви пуснат и нея ще я гледате с отворена уста.

Не само не "Робинята Изаура" :sick ,както и не на тъпите бозандри(сапунки).

За ББ какво да кажа освен,че е една простотия,която е доста предсказуема.

Така или иначе Стани богат беше супер досадно предаване.Трябва да имаш железни нерви,за да го изгледаш от началото до края. :sick Не че ББ е готино,но е по-добре от Стани богат.Ники Пънчев е тъп бездарник от Червен бряг,но за съжаляние и в ББ си набута муцуната на булдог.

Всичко е нагласено, не го ли разбрахте вече, едва ли някой сериозно ще пусне една случайна пасмина на затворено място и да мисли че с интерес ще се гледа едно тъпо ежедневие. Всичко е BigBrother driven.  :P

А защо пък да не пуснат "една случайна пасмина на затворено място" ? Ти можеш ли да докажеш,че всичко е наредено ? То всичкo за вас в България е нагласено - добре тогава кажи кой ще спечели нали е нагласено ? Абе решението е просто - на който не му харесва просто да не го гледа и да не мрънка,че било "тъпо" или "нагласено"

Е? Няма да споделиш с нас какво точно ти харесва, така ли? Какво ти харесва в това предаване?! Мноо е яку - само тва знаете... И ко му е якуту?

Като не ти харесва не го гледай и не коментирай !!! Все едно на някой му пука дали точно на теб не ти харесва предаването.Така като гледам постовете на много хора им е интересно => има смисъл от предаването (Лично мнение) ;)  :)  :P  :D

Хахахаха, просто желязна логика извади. Наистина няма какво да кажа (той ov3rm4n уцели десятката с "Робинята Изаура" :D). Освен това, че със сигурност няма да гледам смотаното шоу, но мнението ще си го давам винаги, когато има подобни умозаключения :D

Не са много случайни нещата. Нали затова ги избират толкова време, сред толкова параметри... все пак не могат да пуснат някакви супер затворени и тъпи хора... те чисто и просто не биха правили шоу => no money.

Явно не сте информирани, че веднага след като хората излезнат от къщата започват отново да излъчват Стани Богат. Мисля, че беше някъде в средата на Януари. На единия ден свършва ББ и започва Стани Богат на другия ;).

А защо пък да не пуснат "една случайна пасмина на затворено място" ? Ти можеш ли да докажеш,че всичко е наредено ? То всичкo за вас в България е нагласено - добре тогава кажи кой ще спечели нали е нагласено ? Абе решението е просто - на който не му харесва просто да не го гледа и да не мрънка,че било "тъпо" или "нагласено"

Е, аз не казвам дали го харесвам или не, просто попадам на него, и от време на време го гледам за малко. Може би Dreamer го каза по-точно от мен, но това имах предвид + някои допълнителни възможни 'съглашения' :) , които разбира се не мога да докажа, а и не ми и трябва.

Явно не сте информирани, че веднага след като хората излезнат от къщата започват отново да излъчват Стани Богат. Мисля, че беше някъде в средата на Януари. На единия ден свършва ББ и започва Стани Богат на другия ;).

А след като свърши няма ли да почне пак с нови учасници? Щото ако е така не виждам никакъв смисъл, пък и толкова пари са дадени досега. :confused

Цитат от интервю с Ники Кънчев относно Стани Богат:

- Липсва ли ти "Стани богат"?

- Определено съжалявам, че играта я няма на екран. И много хора, които ме срещат по улиците, също споделят, че им липсва. Но спирането не бе мое решение. Тя ще се върне отново в ефир през януари 2005 година, когато "Биг брадър" приключи.

Малеееееее - тая тъпа крава Стойка няма ли кой да я махне? Аз ако съм на мястото на тоя пловдивчанина ще я ударя с няква летва и ще я заключа в избата докато не отпадне да не се появява. Такъв срам не съм брал никога. А преди се радвах че ние пловдивчаните говорим най-чисто български без диалекти. Ама тая кой знае от кое село е слезнала и се пише пловдивчанка.Пълен резил...... :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...