pipidylgoto Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Az predpochitam da izgonqt Zizu , ne che ne me kefi ama Zara mi e favorit ot samoto nachalo <{POST_SNAPBACK}> Dobre de,za6to ti e faworit Kakwo te kefi u neq?Mnogo mi e ljubopitno,za6toto wizhdam po glasowete s/u Zeineb,4e ima hora,koito hareswat Zara.No prosto ne razbiram za6to.Za6toto q "izplju6tqha" li,ili pyk za6toto se bliza s Mel?!?! Za6toto e samata Krasota w 4owe6ki obraz li,ili za6toto e nezakonnata wnu4ka na Einstein?!?! Za6toto postoqnno e sys zatworena usta li,ili za6toto postoqnno gleda umno?!? Ne moga da si obqsnq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Абе защо всички, дето викат, че момичетата в шоуто са грозни и дебели, не си покажат някъде снимките с ТЕХНИТЕ гаджета или жени, за да видим кои са хубави . И двете са красиви над средното за България според мен. Обаче предпочитам да остане Зара, защото първо - не е честно някой да изтърпи гърча в къщата три месеца и да се състезава с някой дето е там от две седмици (даже се изненадах, че Тишо го изгониха), и второ - ами от Зейнеб си лъха селското, ама не се трае (то поведение, то диалект, то розови дрешки, сатенени пижами - всичко селско си го има), Зара поне shit знае какво значи. Изобщо оттук нататък мисля, че ако някой праща SMS, нека мисли не наказателно, а положително - не кой да изгони, а кой да спечели 200 000 лв. Който смята, че едно селско момиче, дето няма нито маниери, нито образование, нито дори може да готви или чисти (абе само едната средна красота) трябва да спечели 200 000 лв за 2 месеца - ами да гласува Зейнеб да остане. Ако е за шоуто - да остават момичетата, ама това 200 000 лв са мно-о-о-го пари, не е честно да ги взима която и да е от двете. Би ми се искало да ги вземе Виктор, за да покажем, че ценим в човека не само външността, ами и образование, и акъл, и способност да работиш в колектив, и много други неща. Ама аз не съм в категорията "пращащи SMS-и", за съжаление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Dobre de,za6to ti e faworit Kakwo te kefi u neq?Mnogo mi e ljubopitno,za6toto wizhdam po glasowete s/u Zeineb,4e ima hora,koito hareswat Zara.No prosto ne razbiram za6to.Za6toto q "izplju6tqha" li,ili pyk za6toto se bliza s Mel?!?! Za6toto e samata Krasota w 4owe6ki obraz li,ili za6toto e nezakonnata wnu4ka na Einstein?!?! Za6toto postoqnno e sys zatworena usta li,ili za6toto postoqnno gleda umno?!? Ne moga da si obqsnq! <{POST_SNAPBACK}> E tova vse pak e moe mnenie i mislq 4e imam pravoto na nego ! ! ! Zara poveche mi haresva (ne na vunshen vid ili po postupki) ami prosto kato chovek ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Прав е Firmajiqta,и аз много се дразня,че всички тук намериха толкова кусури на Зара-била надебеляла,била бобър,лесбийка,устата и била отворена винаги и куп още грозни думи.Представете си как ще изглежда някой с това описание!А в крайна сметка Зара си е готино маце и е доста интелигентно момиче.Даже съм сигурна,че повечето мъже,които я ненавиждат тук във форума не са и докосвали подобна жена.Наистина е жалко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 1 ами от Зейнеб си лъха селското, ама не се трае (то поведение, то диалект, то розови дрешки, сатенени пижами - всичко селско си го има), 2 Зара поне shit знае какво значи; 3 ако някой праща SMS, нека мисли не наказателно, а положително - не кой да изгони, а кой да спечели 200 000 лв. 4 едно селско момиче, дето няма нито маниери, нито образование, нито дори може да готви или чисти (абе само едната средна красота) трябва да спечели 200 000 лв за 5 Би ми се искало да ги вземе Виктор, за да покажем, че ценим в човека не само външността, ами и образование, и акъл, и способност да работиш в колектив, и много други неща. <{POST_SNAPBACK}> Taka 1 i 4:Selsko momi4e,ama ima nrawi i principi za razlika ot o6te po-selskoto(po mantalitet)momi4e ot Varna.2 Ami na Zara i e ot polza da znae kak q nari4at.Oswen towa profesiqta i na Feq q zadylzhawa. 3 Nito Zeineb,nito Zara 6te wzemat parite,zatowa da izgonim 4oweka,kojto ne prawi 6ou(a towa ne e Zejneb)To4no "selskoto momi4e" ni zabawlqwa w poslednite 2 sedmici.Pak 6te q nominirat,no neka j se poradwame o6te edna sedmica :rolleyes:Ako q izgonim kakwo 6te gledame??? 5 Koeto si e prawo-prawo si e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Ха-ха-ха!Тази мисия ще е супер яка!!! А по време на предаването казаха, че утре ще вкарат НЕД, Стойка, Д2 и още някви, на които не им разбрах имената.Та те за един ден ще останат, нали???И кои са тези 4-тите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 a bati misiqta mnogo me nakefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 ХаХаХаХа някой гледа ли касния Биг Брадър Зара и Зизу ги прават луди, а тоя Алиджан показа колко е прост и си мисли, че само той е умен, а е напълно обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 Не, не го гледах! И ми е чудно кой още го гледа това предаване?! По-добре хвърли око към бай брадър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Не е много прецаката. Тя би трябвало да знае, че не може да се състезава наравно с останалите. Тя е там за славата, която със сигурност ще получи. И за нея явно това не е никак малко. Относно Зара и манекенството- когато фактите говорят, и чатърите мълчат. Зара е фотомодел и ако не можете да го приемете, значи проблемът си е във вас. <{POST_SNAPBACK}> Ц-ц-ц не!Малко си объркал-манекенството на Зара говори за друг факт,този че в България не се цени толкова красотата,а това какво може да направи съответната жена за тези които селектират манекенките например.И като се има предвид склонността на Зара да се плющи май разбирате накъде бия така че определено боговете трябва да проговорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 .Даже съм сигурна,че повечето мъже,които я ненавиждат тук във форума не са и докосвали подобна жена.Наистина е жалко... <{POST_SNAPBACK}> Ти абсолютно сигурна ли си в това. Че не е дебела - не е; че в тялото е добре - добре е, но има хиляди по хубави и в тялото и (най-вече) в лицето. А за интелигентността няма нужда да коментирам - явно не си гледала вчерашното предаванe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Прав е Firmajiqta,и аз много се дразня,че всички тук намериха толкова кусури на Зара-била надебеляла,била бобър,лесбийка,устата и била отворена винаги и куп още грозни думи.Представете си как ще изглежда някой с това описание!А в крайна сметка Зара си е готино маце и е доста интелигентно момиче.Даже съм сигурна,че повечето мъже,които я ненавиждат тук във форума не са и докосвали подобна жена.Наистина е жалко... <{POST_SNAPBACK}> Бааххахахахаха тая мозъчната и активност е на 0 бе. Ахахахахахахаха малеее и кво му е якото на такова момиче дето не може да мисли Ония ден гледам Доктора и Алиджан си говорят и тая стои умно до тях и ги гледа, и чат пат се опитва да каже нещо ама никой не и обръща внимание :allien попилях се от смях Edit: Относно Зара и манекенството- когато фактите говорят, и чатърите мълчат. Зара е фотомодел и ако не можете да го приемете, значи проблемът си е във вас. <{POST_SNAPBACK}> Значи ще ти каже, че да си манекен/ка не е мерило за красота тук в България. За справка вижте последната мис България! Всичко е въпрос на пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ауе видяхте ли как се е офъкал тоя Здравко? Прилича на дървар. Иначе сега искам да изгонят Зейнеб щото наистина не е честно да остава тя, дето е влязла в къщата преди няма и един месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Искаш да кажеш, въпрос на орални способности в духовия оркестър <{POST_SNAPBACK}> Хахаххаа ти го каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Death_rideR Публикувано на , 09:35 AM Ауе видяхте ли как се е офъкал тоя Здравко? Прилича на дървар. Иначе сега искам да изгонят Зейнеб щото наистина не е честно да остава тя, дето е влязла в къщата преди няма и един месец Кво му е дърварското?От мъжете вътре Здравко си е най-симпатичен като визия,казаха го и Део,и Крум Савов,и Камелия....Дай си снимка,за да ви сравним ако претендираш за външния си вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Хахаха.Lady Marmalade повярвай ми много малко момчета биха искали да докосват Зара.Хахах.Това беше голяма глупост.Ще го приема като обида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 Хахаха.Lady Marmalade повярвай ми много малко момчета биха искали да докосват Зара.Хахах.Това беше голяма глупост.Ще го приема като обида <{POST_SNAPBACK}> Кво и е на Зара?!? ...Ба си.. не може сички на света да са като ВАШИТЕ ГАДЖЕТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Аз не бих и отказал Но на Зизу съм навит повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Хахаха.Lady Marmalade повярвай ми много малко момчета биха искали да докосват Зара.Хахах.Това беше голяма глупост.Ще го приема като обида <{POST_SNAPBACK}> Alliance,всеки си има вкус,не се обиждай.Но повечето момчета/а и момичета/,които аз познавам харесват Зара доста повече.Може би тези които я намират грозна имат гаджета-супермодели.На мен лично тя ми е много по-симпатична от Зейнеб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Dobre de,za6to ti e faworit Kakwo te kefi u neq?Mnogo mi e ljubopitno,za6toto wizhdam po glasowete s/u Zeineb,4e ima hora,koito hareswat Zara.No prosto ne razbiram za6to.Za6toto q "izplju6tqha" li,ili pyk za6toto se bliza s Mel?!?! Za6toto e samata Krasota w 4owe6ki obraz li,ili za6toto e nezakonnata wnu4ka na Einstein?!?! Za6toto postoqnno e sys zatworena usta li,ili za6toto postoqnno gleda umno?!? Ne moga da si obqsnq! <{POST_SNAPBACK}> 1.Всеки човек има право на собствено мнение.Сега, че някой харесвал Зара на Вас какво Ви пречи.Защо трябва веднага да го нападате и да го опреквате, че не харесвал Зезу, или, че харесвал Зара??? 2.Харесваме Зара, защото тя е много по-хубав човек от Зизу, а това разбира се е само мое мнение, но ти явно не позволяваш да си го изказваме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Zarka si ima super qko tqlo ma na Zaineb sum i navit mnogo pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Zarka si ima super qko tqlo ma na Zaineb sum i navit mnogo pove4e <{POST_SNAPBACK}> Mi Zara kato vleze imashe mnogo dobro (podarjano tqlo) s vremeto e kachila malko KG to se vijda no se pak te ne pravqt nishto po sql den samo qdat shto se otnasq do Zaineb kakto kaza Zdravko ot kakto e vleznala ne spira da qde i e napravila malko koremche no i spored men Zaineb izglejda po dobre ot Zara ne samo po tqlo no i se oblicha po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Mi Zara kato vleze imashe mnogo dobro (podarjano tqlo)s vremeto e kachila malko KG to se vijda no se pak te ne pravqt nishto po sql den samo qdat shto se otnasq do Zaineb kakto kaza Zdravko ot kakto e vleznala ne spira da qde i e napravila malko koremche no i spored men Zaineb izglejda po dobre ot Zara ne samo po tqlo no i se oblicha po dobre <{POST_SNAPBACK}> Алиджан на Зейнеб:"...само ядеш и спиш." ...или беше Здравко??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 EE tova ve4e me razbi!Zeineb se obli4ala po-dobre ot Zara.Ne znam koe pove4e ti haresva-tova 4e se obli4a cqlata v rozovo to4no kato prasence ili moje bi toaleta s koito be6e na Budni ve4er(trupa okolo vrata i).Za vun6nostta nqma da sporq,za6toto vseki si ima vkus,no spored men Zara e mnogo pove4e ot Zeineb vav vsqko edno otno6enie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Алиджан на Зейнеб:"...само ядеш и спиш." ...или беше Здравко??? <{POST_SNAPBACK}> Здравко и го каза, и има защо! ! !Защото от когато е дошла в къщата на ВВ тя или само яде, или само спи, или само прави някоя пълна глупост, затова аз предпочитам да я изгонят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.